Psiha i seks Seks i veze 08. listopada 2017.

Neobični seksualni običaji diljem svijeta

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U prošlosti je u havajskoj kulturi vrijedio običaj davanja imena svojim genitalijama. Članovi kraljevstva i narod imali su pjesme kojima su opisivali svoje spolne organe.

Možda te zanima... Seksaju li se svi drugi više od tebe? Psiha i seks
  • U drevnom Egiptu vjerovalo se da je tijek rijeke Nil uzrokovan ejakulacijom boga Atuma. Zbog toga su faraoni ritualno masturbirali u slavnu rijeku.
  • Narod Guajiro iz Kolumbije ima zanimljiv oblik zabave. U ceremonijalnom plesu djevojka može podmetnuti nogu mladiću. Ako to učini, njihov ples mora se završiti seksom.
  • Stanovnici malog otoka Inis Beag na obali Irske su među najzatvorenijim društvima, kada je riječ o seksualnim aktivnostima. Odrasli ljudi ne skidaju do kraja donje rublje niti tijekom seksualnog odnosa i svi smatraju kako je seks loš za njihovo zdravlje.
  • U Srednjem vijeku crkva je govorila da je misionarski položaj jedini “pravilni” položaj za seksualni odnos.
  • Neka plemena na Himalaji praktciraju poliandriju i sva braća dijele jednu seksualnu partnericu. Tako nisu imali puno djece koju nisu mogli uzdržavati zbog surovih životnih uvjeta.
  • Na nekim otocima u Polineziji bilo je sasvim normalno promatrati roditelje dok imaju odnose. Djeca su spavala u sobama sa svojim roditeljima i bila prisutna tijekom njihovih seksualnih odnosa. Kundalini joga za bolji i svjesniji seks
  • Možda te zanima... Treba ti emocionalna povezanost prije seksa? Možda si demiseksualac Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.