Psiha i seks Moje emocije 17. ožujka 2018.

Ne znam koliko se još mogu suzdržavati da ti ne pošaljem poruku

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pročitaj ovo svjedočanstvo jedne djevojke koja si je pokušala zadati granice i ograničenja nakon teškog prekida. Mnogi smo se pronašli u nekim njezinim riječima, a možda i tebi pomognu kroz neku tešku životnu situaciju.

Želim razgovarati s tobom, ali odbijam biti jedina koja se trudi. Ne želim ti više davati moć nad sobom. Zato sam sama sebi zabranila neke stvari. Ne smijem ti poslati poruku. Ne smijem provjeravati tvoje profile na društvenim mrežama. Ne smijem čitati naše stare razgovore ili zamisliti što bi se dogodilo da se sretnemo.

Ali ja kršim vlastita pravila.

Jasno mi je da sam te već trebala preboljeti, ali ne mogu te nikako ostaviti u prošlosti. I dalje te želim u budućnosti. Sanjam o tebi u dugim noćima i dnevnim vožnjama autom. Uvijek si mi na umu. Iskreno, ne znam koliko se još mogu suzdržavati da ti ne pošaljem poruku. Želim znati što radiš. Želim znati što si radio i s kim se družiš.

Najviše od svega želim da se sjetiš da postojim. Želim da vidiš moje ime na zaslonu svog mobitela. Želim da doživiš naše uspomene. Želim da ti nedostajem.

Zena-Tuga1 Možda te zanima... Sviđaš mi se i dok te nema. Ali, odlučila sam, odbijam biti tvoja djevojka za "ponekad" Psiha i seks Možda te zanima... Koliko dana trebaš izbjegavati bivšeg da ga preboliš? Psiha i seks

Ali očito ti ne nedostajem. Inače bi se javio. Zaboravio si kako nam je bilo zabavno. Ili ja možda preuveličavam prošlost. Možda ti se nikada nisam sviđala kao što si se ti meni. Kako god bilo, znam da je samo pitanje vremena kad ću puknuti i javiti ti se. Prestati se ponašati kao stranac.

Naravno, ne znam što ću postići s tim da ti pošaljem poruku. Poruka neće ništa promijeniti. Neće ti magično postati stalo do mene. Znam to. Vjerojatno ti nikad ni nije bilo stalo.

Zato si stalno govorim. Čekaj još koji dan. Tjedan. Čekaj bar do njegovog rođendana. Čekaj dok čekanje prestane biti bolno- ali nikada ne prestaje. Uvijek se pitam koje fotografije si vidio kad si provjeravao društvene mreže. Pitam se jesi li taj dan želio razgovarati sa mnom, ali odustao. Pitam se kaješ li se što si me pustio ili misliš da je to bio pravi potez.

Pitam se što misliš o meni i misliš li uopće išta.

Teško mi je spriječiti samu sebe da ti pošaljem poruku, ali ludo mi nedostaješ. Ipak, trudim se svim silama da to nikada ne saznaš.

Želiš znati da li on još uvijek ima osjećaje prema tebi? Prati njegov govor tijela...

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.