Psiha i seks 03. ožujka 2014.

Na vrijeme izbjegni napad panike

Ruke2_2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mnogi od nas se često ne znaju nositi sa stresnim situacijama te uslijed stresa počnu paničariti. Martina Kvarantan, profesorica socijalne pedagogije i direktorica tvrtke Znatiželja donosi savjete kako unatoč stresu djelovati produktivno

Pripremi se na izazov

Vjerojatno si se barem jednom našla u situaciji da se danima pripremaš za neko važno događanje, a onda kada dođe taj dan počneš paničariti i zaboraviš sve ono što si pomno pripremala – tekst za prezentaciju, odgovore na konkretna pitanja i slično. 

''Stresne situacije uvelike umanjuju našu kreativnost i produktivnost, ali sami možemo odlučiti kako ćemo se nositi sa stresom'', tvrdi Martina Kvarantan. U video prilogu doznaj koje savjete nudi za odgovor na izazove koji se nalaze pred nama.

Martina je jedna od prvih međunarodnih trenera neurolingvističkog programiranja i humane neurolingvističke psihologije s diplomom američkog HNLP Instituta, a djeluje već više od deset godina na razvoju i potenciranju poslovnih vještina kod ljudi u Hrvatskoj i šire.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.