Psiha i seks 12. listopada 2022.

Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima jako su izbirljivi u ljubavi

Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pitaš se zašto je tako teško impresionirati muškarca s kojim si izišla na spoj? Možda su zvijezde ovdje također u igri...

Kada je riječ o savršenoj vezi, svatko definitivno ima svoje vlastite ideje i prohtjeve. Međutim, kod nekih horoskopskih znakova su to gotovo nedostižne stvari, što ih ne čini osobito ugodnima za spojeve. Donosimo ti koji su muškarci osobito izbirljivi kada je u pitanju čvrsta veza.

Ovi muškarci imaju najviše zahtjeve i standarde

Lav

Osobe rođene u znaku lava smatraju se vrlo samouvjerenima i imaju visoke zahtjeve prema sebi. Nažalost, muškarci lavovi ne očekuju puno samo od sebe, nego i od potencijalnih partnerica, a osobito su kritični kad je riječ o spoju. Nažalost, nije rijetkost da udijele košaricu i slome pokoje srce.

Djevica

Muškarci djevice također su vrlo zahtjevni kada su u pitanju spojevi. To je uglavnom zbog činjenice da su perfekcionisti i radije sve planiraju vrlo precizno. Ako im nešto ne odgovara, brzo su nezadovoljni i krenu nekim novim putem. Ono što može biti pozitivno u drugim područjima života ima prilično bolne posljedice u ljubavnom životu.

Škorpion

Slično kao i horoskopski znak lav, škorpion se također smatra osobito snažnim, odlučnim i ambicioznim. Međutim, sa svojim zahtjevima prema sebi i svojim bližnjima često prelazi granice. Budući da muškarci škorpioni teško pristaju na bilo što, a to se odnosi i na potencijalne partnerice, često se sami sebi nađu na putu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.