Psiha i seks 15. siječnja 2021.

Kome će se do kraja siječnja posrećiti u ljubavi, ali i u krevetu?

Foto: shutterstock Nova ljetna sezona započela je 21. lipnja, na dan ljetnog solsticija. Astrološki gledano, ona će sa sobom donijeti mnogo romantične energije, a topli povjetarac i sol na koži malo će koga ostaviti ravnodušnim kada je u pitanju tražeje nove ljetne ljubavi.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kakve ljubavne prilike ili neprilike ti donosi hladni mjesec siječanj? Kome donosi sreću, a kome više osamljenih trenutaka?

Nadamo se da si zajedno sa starom godinom otpustila sve ono što ti srce žulja, neuspjele ljubavi pa i životne nedaće i neprilike i da si otvorila srce svemu novome što ti je život pripremio. 

OVAN (21. ožujka - 19. travnja)

Budi otvorena za nove mogućnosti. Saturn i Jupiter udružili su se u prijateljstvu, signalizirajući da bi tvoja sljedeća velika ljubav mogao biti netko koga smatraš prijateljem. Kad se Sunce useli u Vodenjak 19-tog u mjesecu, poslat će ti sve vrste romantičnih vibracija. Dakle, pripremi svijeće i dobro rublje. Nećeš požaliti. I da! Puni mjesec u Lavu 28. je prava prilika i za romantiku, što upravo i čini ovaj period savršenim. Ako si već u vezi, bit će velikih prilika za stvaranje posebnih trenutaka s partnerom, čak i ako ste zajedno već dugo vremena.

BIK (20. travnja - 20. svibnja)

Venera ti je ovaj put naklonjena, signalizirajući da ćeš sresti nekoga tko traži i želi iste stvari kao i ti. Pun mjesec 28. natjerat će te da se zapitaš ulažeš li dovoljno energije u svoj ljubavni život. Uživaš li doista u odnosima i vezi ili te muče osjećaji? Do kraja mjeseca Mars te tjera da napraviš prostora za sebe. Ako smatraš da nemaš dovoljno vremena za svoje potrebe, reci svom partneru. Pred kraj mjeseca zapitat ćeš se koliko zapravo želiš podijeliti uspomena o svojoj prošlosti. Je li vrijeme da se otvoriš još malo? Odgovor znaš samo ti.

BLIZANCI (21. svibnja - 20. lipnja)

Dakle, Venera je u znaku tvoje karte o intimnosti i dubini, zbog čega žudiš za nekim ozbiljnim vremenom sa svojim partnerom. Da, zajedno ste, ali jeste li doista intimni? Ako si slobodna, svemir će te natjerati da razmisliš kakav treba biti tvoj savršeni partner. Kad se Sunce useli u Vodenjak 19., žudjet ćeš za nečim novim u svom ljubavnom životu. Pun mjesec 28. može poboljšati tvoje komunikacijske vještine, čineći to savršenom noći za iskreno druženje s partnerom.

Možda te zanima... Tri najmoćnija i najkarizmatičnija astrološka znaka Psiha i seks

RAK (21. lipnja - 22. srpnja)

Lako je upoznati nekoga novog i jednostavno se prepustiti, bez postavljanja pitanja. No, mladi mjesec 13. podsjetit će te da veze nisu samo u tome da usrećiš nekoga drugoga. Je li tvoj partner dobra podrška ili te na neki način ograničava? Ako je ovo drugo, vrijeme je za razgovor. Sunce će se useliti u Vodenjak 19. u području tvoje karte intimnosti. Vrijeme je da se uozbiljiš i odlučiš koliko bliska želiš biti u vezi. Jesi li spremna ići na sve ili ništa ili ti se stvari kreću ipak malo brže nego što si priželjkivala? Ako si slobodna, budi iskrena što tražiš od partnera. Ne možeš dobiti ono što ne tražiš!

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza)

Započet ćeš mjesec pitajući se o svom savršenom ljubavnom životu. Imaš li ga već ili trebaš nešto promijeniti da bi ga zapravo ostvarila? Zvijezde su ti naklonjene. Ako si slobodna, upoznat ćeš nekog novog dok bude sve uobičajeno. Također, u području odnosa i vezama postoji energija Vodenjaka, zbog čega se usredotočuješ na svog partnera malo više nego inače. Možda bi mogla uložiti malo više truda nego što ulažeš u posljednje vrijeme. Uostalom, vrijedit će!

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna)

Mladi mjesec 13. podsjeća te na odmor i prepuštanje romantici. Dakle, zgrabi svog partnera i ugovorite legitiman spoj. Singl? Venera na tvoj put šalje neke seksi nove mogućnosti. Pun Mjesec 28. će dodatno uzburkati neke romantične vibracije. Dakle, prepusti se svom partneru i uživajte u vremenu samo za vas, bilo da se mazite u krevetu ili odlazite negdje za vikend.

Možda te zanima... Što svakom od 12 horoskopskih znakova donosi Nova 2021.? Psiha i seks

VAGA (23. rujna - 22. listopada)

Mnogo ti se toga mota po glavi, ali budi sigurna da još uvijek imaš vremena za popravljanje veze. Jer, znaš, neće rasti i napredovati samo od sebe. Mars je naklonjen pregovaranju o stvarima u tvom ljubavnom životu. Možda je vrijeme da razmisliš tko što radi, bilo u spavaćoj sobi ili izvan nje. Također, priželjkivat ćeš malo više senzualnosti u svom ljubavnom životu, zato se nemoj bojati zakuhati stvari. Sunce je 19.  na mjestu romantike i zabave, što ga čini savršenim danom za ugrabiti nekog posebnog i uživati.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenoga)

Mars, planet akcije naklonjen je poslovnim prilikama, čineći te fokusiranom na karijeru. Ali to se sada prebacuje u Bika, a tako budi sve vrste energije o partnerstvu. Iako si u posljednje vrijeme super zauzeta poslom, sada je trenutak da pomogneš svom ljubavnom životu da procvijeta. Venera je također u komunikaciji, što je čini savršenim vremenom za ona duga, duboka čavrljanja o svemu. Ako si slobodna, maštat ćeš o svom savršenom, a već zauzetima samo upozorenje, potkraj mjeseca počet će te živcirati neobične stvari za koje si oduvijek mislila da su smiješne u vezi s drugom polovicom. Ne zadržavaj se na tome, ne vrijedi se prepirati.

STRIJELAC (22. studenoga- 21. prosinca)

Svakako, imaš široku predstavu o tome što želiš u svom ljubavnom životu, ali počet ćeš se pitati što cijeniš u svojoj vezi. Kakve granice želiš postaviti i koliko vremena želiš provoditi s nekom osobom? Jesi li se zapravo spremna skrasiti? Ne dopusti da te itko gurne u nešto ako nisi spremna. Pun Mjesec 28. želi ti putovanje sa tvojom ljubavi. Dakle, planirajte malo bijega. Singl si? Drži oči otvorene dok radiš uobičajenu rutinu - usput ćeš upoznati nekoga novog.

JARAC (22. prosinca - 19. siječnja)

Pripremi se jer tvoj mjesec počinje s tim da te većinom svi zanimaju. Sve je to zahvaljujući tome što je Venera u tvom znaku, a dat će ti pregršt mogućnosti na ljubavnom planu. Šestog se Mars premješta u romantično područje života, što je savršeno vrijeme za stvaranje posebnog trenutka s partnerom. Pun Mjesec 28. osvjetljava dio tvoje karte o intimnosti. Ne boj se biti malo ranjiva. Govoreći iz srca, dižeš ljubavne šanse za uspjeh, to bi vas moglo zbližiti.

Možda te zanima... Žena Jarac: Što očekivati u ljubavi, seksu, prijateljstvu i poslu Psiha i seks

VODENJAK (20. siječnja - 18. veljače)

S toliko obaveza u posljednje vrijeme, nekako si zanemarila svoju vezu? Ali započet ćeš mjesec žudnjom za nekim ozbiljnim vremenom sa svojim partnerom. Dakle, odredite neko vrijeme zajedno, samo vas dvoje. Nema telefona, nema zaslona,samo se čvrsto držite i družite. Ako si slobodna, netko se u tvom krugu nada da ga možda gledaš više nego samo prijatelja. Drži sve mogućnosti otvorenima, nikad ne znaš kamo te to može dovesti. Puni Mjesec 30. je u partnerskim odnosima, što je izvrsno vrijeme za duge i duboke razgovore s dečkom ili mužem. Otvorite bocu vina i samo razgovarajte. To će vas zbližiti više nego ikad.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka)

Svakako, može biti malo neugodno kad prijatelj inzistira na tome da ti namjesti nekoga, ali nemoj ovaj mjesec reći ne. Ozbiljno su ovoga puta namijenili nekoga posebnog za tebe. Već si u vezi? Napravi plan kako provesti neko solidno vrijeme sa svojim partnerom, samo vas dvoje. To je tako prijeko potrebno. Pun Mjesec 28. nadahnjuje te da uložiš svoje srce u stvari koje radiš, posebno kada komuniciraš sa svojim dragim. Razmisli dvaput prije slanja tih oštrih tekstova, mekši jezik neće naštetiti. Pred kraj mjeseca Sunce ti šalje neke ozbiljne intuitivne vibracije. Dakle, slušaj svoj stomak kada je riječ o ljubavi. Odvest će te u dobrom pravcu.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.