Psiha i seks Moje emocije 23. kolovoza 2017.

Knjiga na koju treba obratiti pažnju: "7 tajni uspjeha"

Foto: Facebook Dr. Kenan Crnkić
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Englesko izdanje regionalnog bestsellera „7 tajni uspjeha“ (7 secrets to success) ovogodišnji je pobjednik u kategoriji motivacijske literature te dobitnik prestižne američke književne nagrade „Bookvana 2017“ (BVA).

Nekoliko tisuća književnih naslova iz cijelog svijeta i ove godine se borilo za titulu finaliste i pobjednika u jednoj od 30 kategorija, a ova knjiga regionalnog autora bestesellera Kenana Crnkića nominirana je u čak 9 različitih globalnih kategorija za knjigu odnosno laureat godine.

Nakon što je ovaj bestseller zauzeo prvo mjesto u kategoriji osobnog uspjeha i motivacijske literature na najvećoj svjetskoj platformi za prodaju knjiga Amazon, dr.sc. Kenan Crnkić postao je punopravni član „Nonfiction Authors Association“ sa sjedištem u Kaliforniji. NFAA je vodeće svjetsko udruženje koja okuplja autore bestselera specijaliziranih na području motivacije, biznisa i self-helpa.

Moto nagrade je život, duh i znanje

Bookvana – u slobodnom prijevodu označava mjesto odnosno stanje koje odlikuje ljubav prema knjigama, čitanju, istraživanju i znanju. Upravo iz tog razloga moto ove književne nagrade jeste život, duh i znanje.

 | Author: PR Foto: PR

Riječ je o posebnoj književnoj nagradi koja se dodjeljuje u čast književnika koji doprinose razvoju društva, promoviraju unutrašnju snagu čovjeka i duhovnost kao temeljnu vrijednost.

Na jednostavan i poticajan način promovira uspjeh i sreću

Dr. sc. Crnkić smatra se pionirom motivacijske literature s obzirom da se kao jedan od prvih na našim prostorima upustio u pisanje tradicionalno američkog žanra samopomoći, nakon izuzetno bogate, uspješne i dugačke poslovne karijere te mnogih prestižnih nagrada i priznanja za izvanredne rezultate u različitim poljima djelovanja.

U svojoj misiji promoviranja fenomena uspjeha i sreće pojavljuje se u svim značajnijim medijima i simpozijima diljem regije, prenoseći na prepoznatljiv, često nekonvencionalan, jednostavan i izrazito poticajan način ključna zapažanja, poruke i savjete.

Također, njegove postove na blogu i motivirajuće sadržaje svakodnevno putem web stranice i društvenih mreža (Facebook Instagram: kenan_crnkic) kombinirano prati preko 200.000 ljudi.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.