Psiha i seks 16. studenoga 2010.

Kapsule za novi ljubavni život

Man_Plus2
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Potencija, orgazam, pa i učestalo mokrenje, sve su češći problemi muškaraca današnjice. Ove tegobe moguće je otkloniti pravovremenim korištenjem preparata Man Plus i na taj način zaštititi muški organizam

Posljednjih godina značajno je pojačano zanimanje za biološke promjene koje nastaju ne samo kod žena, već i kod muškaraca. Zahvaljujući modernim medicinskim spoznajama i tehnološkom napretku, mnoge promjene u tjelesnim i mentalnim procesima starenja, osobito one hormonski uvjetovane, postale su mjerljive. Porasle su i mogućnosti utjecaja na procese starenja, a time i interes za zdravlje muškarca u cjelini.

Man Plus kapsule

Stres, alkohol, pretilost i infekcije mogu pridonijeti nastanku zdravstvenih poremaćaja poput tegoba s potencijom, orgazmom i učestalim mokrenjem. U većine muškaraca ovi se problemi javljaju u dobi iznad 35 godina, a učinkovitu zaštitu čine Man Plus kapsule.

Sastoje se od posebne mješavine prirodnih sastojaka specijalno pripremljenih upravo za organizam muškarca, a njihova je upotreba svakim danom sve neophodnija, obzirom na dnevni utjecaj stresa i psihe, te vegetativne i hormonalne smetnje.

Sastav kapsula

Pelud cvatućih biljaka, pčelinji pripravak Royal žele, ekstrakt bučinih sjemenki i ginseng osnovni su sastojci Man Plus kapsula. Pozitivan biljni učinak peludi direktno utječe na muške hormone i poboljšava spermiogram kod muškaraca. Jezgra bundeve najviše pomaže kod problema s prostatom, a korijen biljke ginseng na poseban način ojačava imunološki sustav organizma. Upravo ova mješavina predstavlja pravilno uzimanje vitamina, snage i energije.

Korištenje kapsula

Man Plus kapsule koriste se prije svega za jačanje prostate, jačanje mokraćnih kanala, podizanje potencije i jačanje kvalitete spermija, ali pomažu i kod problema sa erekcijom, te podešavaju hormonsku sliku kod muškaraca. Valja ih uzimati ujutro i uvečer prije obroka uz nešto tekućine.

Prirodni sastojci kapsula iznimno su važni za metabolizam, a imaju i pozitivan utjecaj na hormonalnu ravnotežu muškarca. Čak i studija načinjena u Švedskoj dokazuje da se kvaliteta muških spermatozoida poboljšala nakon terapije s navedenim biljnim pripravcima.

Man Plus kapsule suptilno znače povrat potencije i ljubavnog života!

Generalni zastupnik i uvoznik Man Plusa je firma IMCB d.o.o., Tina Ujevića 5, Zagreb

Za sva pitanja obrati se na tel: 01/3649-981, a kupovinu možeš obaviti putem on-line obrasca.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.