Psiha i seks Moje emocije 12. srpnja 2020.

Kako prepoznati osobu koju si voljela u prošlom životu?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kroz naše živote prođe puno osoba, neke od njih su nove, a za neke nam se čini kako smo ih poznavali u prošlim životima. Dok prolazimo kroz život zajedno, svi rastemo i učimo jedni o drugima na razini duše. Gostica donosi, a mi prenosimo koji su znakovi da si s nekom osobom već dijelila život.

Imaš osjećaj kao da tu osobu već poznaješ - iako si je tek upoznala, povezanost koju osjećaš je stvarna.

Odmah uspostavite vezu - oboje se osjećate privučeni jedno drugim. Da postoji povezanost između vas jasno je od početka.

Ta osoba bez poteškoća evocira pozitivne emocije u tebi - zbog te osobe iskusiš puno dobrih stvari, on ili ona ima pozitivan utjecaj na tvoj život. Oboje rastete.

Slažeš se s tom osobom bolje nego s bilo kim drugim - s tom osobom ne ulaziš često u prepirke, to je zato što ste već u prošlom životu riješili dosta toga.

Osjećaš da te ta osoba razumije - znaš da ona ili on shvaća srž tvoga bića, a ne samo tvoju pojavnost.

Imate strpljenja jedno prema drugom - naravno da si ponekad idete na živce, ali uvijek to na kraju izgladite. Prema osobama koje već poznajemo imamo i više strpljenja.

Možda te zanima... 12 znakova da ti je umorna duša, a ne tijelo Psiha i seks Možda te zanima... Postoji li tvoja srodna duša i zašto je još nisi pronašla? Psiha i seks

Izgubite pojam o vremenu kada ste zajedno - čini se kao da vrijeme prebrzo prolazi. Svaka minuta postaje sekunda, a sat minuta . Prije nego što primijetiš, dan je već prošao.

Ta ti osoba proširuje vidike - ona ili on ti puno novih stvari stavlja u fokus. Kada se trudiš da vidiš stvari iz druge perspektive ona ti u tome pomaže i veliki ti je učitelj u ovom životu.

Pomaže ti da daš najbolje od sebe - ta osoba ti želi sve najbolje u životu i ti upravo zahvaljujući njoj uspijevaš izvući na površinu svoje kvalitete.

Bezuvjetno vjeruješ toj osobi - to je osoba kojoj ti vjeruješ i koja vjeruje tebi. Od samog početka ste na istoj strani. Takva vrsta povezanosti se rijetko nalazi.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.