Psiha i seks Seks i veze 25. listopada 2022.

Kako muškarci pišu poruke kada im se stvarno sviđaš?

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Muškarci su ponekad puno jednostavniji od žena i ne razmišljaju i ne analiziraju previše. Dakle, ako ti šalje ovakve poruke velika je vjerojatnost da mu se sviđaš.

Kad je riječ o tome kako muškarci pišu kad im se sviđaš, definitivno nema iznimke. Iako ti neće odmah priznati koliko im se sviđaš, posebno ako ste se tek upoznali, stil njegovih poruka otkrit će ti sve. Imajući to na umu, donosimo ti 10 načina kako muškarci šalju poruke kad su sigurni u svoje osjećaje. 

Prvi se javio nakon izlaska

Nije uobičajeno, ali muškarci ponekad izbjegavaju nazvati prvi jer smatraju da će zbog toga izgledati očajno. Ali, ako mu se sviđaš, prvo što će učiniti jest stvoriti dobar dojam nakon vašeg prvog izlaska i odmah poslati poruku.

Brzi odgovori

Gotovo da nema ničeg nepristojnijeg kao neodgovaranje na poruku ili ignoriranje, u tom slučaju vrlo brzo nam postaje jasno na čemu smo. Istina, neki muškarci znaju biti lijeni kad je riječ o tipkanju poruka i više vole komunicirati uživo, no ako ti odmah šalje odgovore, velike su šanse da te stvarno želi upoznati. 

Žene vole igrati igrice, ne odgovarati na poruke nekoliko sati i ostavljati muškarce na čekanju  Međutim, muškarci su izravni. Nije njihov uobičajeni stil ignorirati te kad mu se sviđaš.

Zanimaju ga detalji o tebi

Istraživanja pokazuju da su muškarci vizualna bića, što objašnjava zašto su neki od njih površni u vezama, mareći samo o vanjskom izgledu, oblinama i lijepom licu. Međutim, ako želi saznati više o tebi: tvoje vrijednosti, težnje i snove, curo, tipu se sviđaš. Zanimanje za tvoj život, znači da ne želi stvari držati ležernim. Muškarca koji ti se želi samo želi uvući pod suknju ili u hlače  vjerojatno neće zanimati ništa više od nekoliko pića kako bi došao do stvarnog cilja.

Zena-Tuga1 Možda te zanima... Sviđaš mi se i dok te nema. Ali, odlučila sam, odbijam biti tvoja djevojka za "ponekad" Psiha i seks

Dugi tekstovi

Nitko ne voli tekstove kojima se ne nazire kraj. Ali, ako nekoga želiš, postoji želja da stalno održavaš razgovor. Vrlo kratak odgovor na tvoj dugački tekst znak je da nema puno toga za reći, a sve u svemu nije toliko zainteresiran za tebe ili za održavanje odnosa.

Cjelodnevno slanje poruka

Ovo ne znači da muškarac mora tijekom svih 24 sata u danu slati poruke. Ljudi imaju drugačiji raspored i poslove, koji možda ne dopuštaju cjelodnevnu upotrebu telefona. Na primjer, kirurg koji u operacijskoj sali provede više od 15 sati možda neće imati vremena za puno tipkanja poruka. Međutim, ako ikada pronađeš muškarca koji te probudi s porukom "zdravo slatkice", nakon čega slijedi poruka "kako ti ide dan" i "što si jela za ručak", vjeruj nam, taj je zainteresiran. Muškarci više šalju poruke kako bi pokazali da misle na nas.

Slučajni komplimenti

Iako muškarci mogu damama davati komplimente da dođu do njezinog kreveta, neki komplimenti dolaze iz srca. Općenito "hej slatkice", "zdravo seksi" i "bok lijepa" su komplimenti koji proizlaze iz osjećaja požude. Međutim, ako ti s vremena na vrijeme kaže koliko si pametna i smiješna, vjerojatno te doživljava više nego samo priliku za seks. Čak što više, ako svojim komplimentima priloži određene razloge, jasno je da oni nisu provokativni, već iskreni. 

Govori o sebi

Narcisi uvijek svaki razgovor vode o sebi. Prirodno su vješti u tome da se svaka situacija vrti oko njihovog svemira. Jednom kad primijetiš takav stav, djevojko, udalji se što te dalje noge nose. Narcis će govoriti o svojim dostignućima kako bi napuhao svoj ego i učinio da izgledaš inferiornije od njega. Ali, muškarac kojem se sviđaš pričat će o svojoj obitelji, odakle je, možda svojim strahovima i hobijima. Muškarac koji nije zainteresiran da te upozna vjerojatno neće ulaziti ni u detalje o sebi.

Pitat će te imaš li planova

Ako dobiješ poruku u kojoj se raspituje o tvom slobodnom vremenu, sigurni smo da već znaš što to znači. Da, želi biti dio tvog dana i provoditi što više vremena s tobom. Stoga će vjerojatno uslijediti poziv za odlazak u kino ili neko drugo lijepo mjesto koje je smislio. Što čekaš? Pristani. 

Možda te zanima... Žene s čak 50 znakova poručuju "sviđaš mi se", a muškarci s tek desetak Psiha i seks

Poslat će ti poruku prije odlaska u krevet

Biti prva osoba kojoj pošalje poruku, jednako je važno kao i biti zadnja osoba s kojom razgovara prije odlaska u krevet. Iako možda neće odmah otići u krevet, ideja je da osjetiš da si mu posljednja osoba u mislima dok odlazi u zemlju snova. Ako se to često događa, malo je reći da je zaljubljen u tebe

Piše ti poruke dok je s prijateljima

Znamo da je kao žena lakše pomisliti da je tvoj muškarac s drugom kad se ne javlja na telefon već nekoliko sati, ali iznenadila bi se koliko muškarci uživaju u međusobnom društvu. Oni mogu između ostalog igrati video igre, razgovarati o nogometu ili svjetskoj politici. Dakle, ako se druži sa svojim društvom i ako odvoji vremena da ti pošalje poruke sve u svemu, znak je da je lud za tobom. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.