Psiha i seks Moje emocije 19. travnja 2019.

Kakav će biti utjecaj punog Mjeseca na ljubavne odnose do 4. svibnja?

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Puni Mjesec u Vagi počinje 19. travnja u 19 : 50, a njegova energija može potrajati sve do mladog Mjeseca 4. svibnja. Vaga je povezana s emocijama, odnosima i balansom pa će te teme biti dominante kod većine znakova ovih dana.

Astrološka zanimljivost je što je u ožujku puni Mjesec također bio u Vagi pa se smatra da je njegova snaga sada udvostručena. Vjeruje se da puni Mjesec na površinu izvlači ono što je potisnuto i što želimo sakriti.

Budući da se ovaj puni Mjesec u Vagi nalazi nasuprot Urana koji zahtijeva promijene, sve te konstelacije donijet će potrebu za promjenom. Mnogi će ovih dana biti pustolovnog duha i postupat će impulzivno.

Možda te zanima... Što svaki horoskopski znak misli kada kaže: 'Volim te' Psiha i seks

Takvo ponašanje moglo bi dovesti do sukoba u vezama, stoga treba biti oprezan. Neki bi se mogli pobuniti i protiv autoriteta i to bez argumenata, a to naravno može izazvati posljedice. Stoga vodi se racijom i sjeti se da ti impulzivno ponašanje može uzrokovati kaos.

Pozitivna strana ovog punog Mjeseca je što će nedovršeni poslovi konačno biti obavljeni, a osobe koje su prilagodljive i oslobođene predrasuda mogle bi doživjeti brojne ugodne trenutke. I ne zaboravi ono što se događa unutar tebe reflektira se prema van i ta refleksija privlači ljude i događaje u tvoj život. Zato voli se i budi dobra prema sebi.

Izvor: Gostica

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.