Psiha i seks Moje emocije 03. studenoga 2017.

Svatko može kreirati budućnost kakvu želi, a dr. Dispenza otkriva kako

Foto: Planetopija
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Predavanje dr. Joe Dispenze održano 30 . listopad u kinu Europa u Zagrebu bilo je rasprodano do posljednjeg mjesta, a na predavanju su bile i brojne osobe iz javnog života poput rukometaša Ivana Balića, voditelja Ljudevita Grgurića Grge, blogerice Alis Marić.

Zbog velikog interesa publike izdavačka kuća Planetopija koja je organizirala događanje najavila je novo predavanje autora bestselera "Placebo ste vi" i "Stvorite novo ja" koje će se održati u hotelu Westin u Zagrebu 15. studenog 2017. godine. Dispenza je najavio da će 2018. godine održati i radionicu u Zagrebu. Ulaznice za novo predavanje su u prodaju i mogu se kupiti isključivo online putem sustava Entrio. Predavanje će imati simultani prijevod na hrvatski jezik. Planetopija je predstavila i novu knjigu dr. Joea Dispenze "Ostvari svoje neograničene sposobnosti" uz koju dolazi CD "Stvorite novo ja" za meditaciju na hrvatskom jeziku.

 | Author: Planetopija Foto: Planetopija

Na temelju brojnih znanstvenih istraživanja i iskustva u radu s običnim ljudima koji su ostvarili čuda u svom životu, dr. Dispenza u novoj knjizi spaja kvantnu znanost i drevnu mudrost kako bi nam pokazao da svatko od nas može iskusiti mistično i probuditi svoje potencijale do neviđenih razina. Neograničene sposobnosti dio su naše prave prirode.

 | Author: Planetopija Foto: Planetopija

Potrebno je najprije usvojiti novo znanje, a onda ga i primijeniti kroz meditacije. Tako se svatko od nas može spojiti s frekvencijom energije izvan materijalnog svijeta i iskusiti mistično. "Nešto jednostavno poput ulaženja u uzvišeno stanje radosti, ljubavi, nadahnuća ili zahvalnosti na pet ili deset minuta dnevno može izazvati važne epigenetske promjene vašega zdravlja i tijela", rekao je dr. Joe Dispenza.

 | Author: Planetopija Foto: Planetopija

Ponavljanjem razvijamo vještinu stvaranja zdravog tijela, neograničenog uma i kontakta s univerzalnom svjesnošću. U knjizi dr. Dispenza demistificira naših osam energetskih centara te objašnjava kako ih uravnotežiti, pokazuje kako se osloboditi prošlosti kroz usklađivanje tijela s novim umom, kako kreirati novu stvarnost mijenjajući energiju u sadašnjem trenutku i još mnogo toga. Joe Dispenza nudi program koji nam omogućuje da iskoračimo iz fizičkog svijeta i uđemo u kvantno polje neograničenih sposobnosti!

 | Author: Planetopija Foto: Planetopija

"Želim da shvatite kako postoji nevidljivo polje energije i informacija, koje je izvan ovog trodimenzionalnog područja prostora i vremena – i da mu možemo pristupiti. Zapravo, kad ste u sadašnjem trenutku i kad uđete u to područje, koje postoji s one strane vaših osjetila, spremni ste stvoriti željenu stvarnost", objasnio je Dispenza.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.