Psiha i seks 11. studenoga 2022.

11. 11. ovaj datum u numerologiji ima veliku simboliku, iskoristi energiju

Foto: shutterstock Zbog svog mističnog značenja 11. studeni smatra se sretnim danom kada ćemo otkriti duhovne darove koje nam šalje svemir
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Numerologija nam pomaže otkriti dublje značenje u brojkama, a upravo velik značaj ima broj 11. Kako je prisutan u današnjem datumu čak dva puta, vrijeme je da iskoristiš snažnu energiju koju donosi

Kako se osjećaš kada pogledaš na sat i vidiš da pokazuje 11:11? Možda kao većina ljudi misliš da je to sretan znak i zaželiš želju ili pak vjeruješ u anđeoske brojeve i prihvatiš ih kao znak koji ti šalje svemir. Možda ne pomisliš ništa od navedenog nego samo shvatiš da je vrijeme za još jednu kavu. Neovisno koji je tvoj odnos prema ovoj brojki, u numerologiji ima veliku simboliku. 

Numerologija je po definiciji vjerovanje u ezoteričnu vezu brojeva i materije te živih bića. Prema teoriji numerologije 11 je glavni broj i predstavlja rast, buđenje i povezanost s duhovnim svijetom. Upravo zato mnogi vjeruju da je 11. studeni dan kada smo blagoslovljeni s duplom dozom energije koju nosi. Svake godine 11. dan studenog označava priliku da se poravnamo duhovno i prihvatimo buđenje duše i svijesti. Taj dan možemo gledati i kao vrata prema višoj razini svijesti i svim novim prilikama koje s time dolaze. 

Što 11 znači prema numerologiji?

U numerologiji svaki broj ima određeno metafizičko značenje. I dok se ostali višeznamenkasti brojevi obično razdvajaju i svode na pojedine znamenke, glavni brojevi poput 11, 22 i 33 tumače se kao cjelina. Ti brojevi predstavljaju glavne brojeve i smatra se da imaju veliki značaj i energiju. Broj jedan predstavlja početak, vodstvo i nove avanture, a kada ga poduplamo dobijemo još snažniju dozu navedenog. Kada vidimo broj 11 svemir nam govori da se maknemo od onog fizičkog i materijalnog te zaronimo duboku u spiritualni svijet. 
 

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock Barem dio dana odvoji za meditaciju ili jednostavno promišljanje o sebi i svijetu
Zbog svog mističnog značenja 11. studeni smatra se sretnim danom kada ćemo otkriti duhovne darove koje nam šalje svemir. Na današnji dan trebaš posebno osluškivati poruke koje ti dolaze u život i svaki događaj protumačiti nešto dublje i značajnije. Danas ćeš također lakše pronaći vezu između svog fizičkog bića i svijesti pa bi bilo dobro da barem dio dana odvojiš za meditaciju ili jednostavno promišljanje o sebi i svijetu. 

Kako iskoristiti energiju koju ti šalje?

S današnjim datumom dolazi i velika količina energije koju može iskoristiti ako znaš kako. Nije dovoljno samo proći kroz dan i očekivati da će se buđenje dogoditi samo od sebe. Kako bi najbolje prepoznala i prihvatila energiju koja dolazi, pokušaj napraviti sljedeće:

Ostani otvorena - Ponekad nam stvari koje istinski mijenjaju život dolaze u obliku loših vijesti ili nedaća. Nemoj ih odmah otpisati jer u njima leži snažna poruka. Baš kao što trebaš biti otvorena prema lijepim trenutcima i idejama, nemoj tako brzo otpisati one negativnije. 

Budi prizemljena - Energija koju donosi broj 11 lako će te odvesti u spiritualni svijet što je uistinu prosvjetljujuće, no pokušaj ipak ostati barem malo prizemljena kako ne bi otplovila predaleko od onog materijalnog i fizičkog. Ključ sretnog života je uvijek balans. 

Vjeruje svojoj duhovnoj strani - Koliko si samo puta imala predosjećaj oko nečega ili nekoga, no nisi ga poslušala i stvari su krenule po krivu. Vrijeme je da slušaš svoju intuiciju jer je ona tu s razlogom. Nemoj se opirati osjećajima koji ti dolaze, prihvati ih i vjeruj u njih. 

Kako god odlučiš proslaviti ovaj dan prepun nove energije, svakako ga iskoristi za planiranje budućnosti i novih životnih avantura koje te čekaju. 
 

Možda te zanima... Duhovne životinje: Kako mačke odabiru vlasnike? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.