Psiha i seks Moje emocije 01. veljače 2019.

Horoskop za veljaču za svih 12 znakova

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nakon dva pomračenja u siječnju, osjećaji su većini znakova još uvijek uzdrmani i povišeni. U veljači će se mnogi znakovi Zodijaka suočiti s određenim promjenama. Kako bi ih što bolje podnijeli treba djelovati s poštovanjem i donijeti strategiju, piše yearly - horoscope.org i otkriva što čeka svaki od znakova u veljači.

Ovan

Kako se Mars, preselio u znak ambicioznog, odgovornog i discipliniranog te na uspjeh orijentiranog Jarca. Ovnov uobičajeni
modus operandi za koji je tipična spontanost i slijeđenje  vlastitih strasti i želja bit će ukroćen zbog Marsa u Jarcu koji će im dati praktičnost i organiziranost. Ovnovi dok se budete strpljivo uspinjali prema uspjehu neka vas prati odlučnost i samopouzdanje i sigurno  ćete stići do vrha. Kako su i vatreni Ovan i zemljani Jarac znakovi pokretači, nemoguće ih zaustaviti kada se pokrenu.

Bik

Vrijeme je da posadite sjeme i odlučite što želite stvoriti u svojoj karijeri. Bikovi, premda cijenite svoje fizičke i emocionalne udobnosti iznad svega, mladi Mjesec pokrenut će dio u vama koji je spreman na promjene. Bikovi vi znate bolje od bilo koga drugoga da vam treba puno vremena da se odvažite na promjene koje ometaju vaš osjećaj ugode, ali kada to učinite, ne može vas se zaustaviti, postajete poput parnog valjka ili kamiona. Ono što dodatno povećava potrebu da se izbacite iz onoga što vas ograničava je to što je Venera, vaš planet zaštitnik sada u Vodenjaku.

Blizanac

Investirajte svoje resurse u ono u što doista vjerujete. Iako u vašim najintimnijim odnosima mogu postojati nesuglasice, pogotovo tamo gdje vi ili oni najbliži vama nisu odgovorni za svoje živote, to je i prilika za rast. Profitirat ćete od te situacije, ako budete spremni za iskrenost. Blizanci, dobit ćete ljubav i potporu iako to ne očekujete.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Rak

Vi ste najosjetljiviji znak u Zodijaku i mrzite se upuštati u sukobe zbog straha od odbacivanja i napuštanja. Zbog retrogradnog Saturna u Raku vi sada možete odlučiti biti majka i otac svom unutarnjem djetetu. A to znači da će samo o vama dragi Rakovi ovisiti hoće li se vaše unutarnje dijete osjećati voljeno ili ranjeno. Ostavite prošlost u prošlosti. Važno je upamtiti da Mars, planet djelovanja, putuje u vašoj 7. kući u polje odnosa, nakon 6. veljače (što čini samo svake dvije godine), a to znači da imate priliku tražiti ono do čega vam je najviše stalo u odnosima. Istina je da konfrontacija nije uvijek ugodna, ali Rakovi osjećat ćete se puno bolje, ako se budete zalagali za sebe.

Lav

Oko osmog u mjesecu za vrijeme mladog Mjeseca bit će idealna prilika da osvježite i poboljšate svoj odnos s partnerom. S Venerom, planetom ljubavi i uvažavanja u vašoj 7. kući, procijenite što najviše cijenite u svojoj vezi. Lavovi možda ćete otkriti da ono što vas je jednom privuklo više ne funkcionira. Ili, s druge strane, možete se osjećati privučeni nečim ili nekim novim. Horoskop za veljaču 2019. predviđa da Sunce, vaš planet zaštitnik, ulazi u Ribe 18. veljače, što će vam omogućiti da se spojite s drugima na najdubljim razinama - emocionalno, psihološki, duhovno, financijski, seksualno. Lavovi budite izravni i iskreni s onima koji su vam najbliži. Ovo je vrijeme da sjednete na čelo stola i iznesete ono što ste spremni dati, ali i da kažete što želite dobiti od svojih najintimnijih odnosa.

Možda te zanima... Zavođenje i horoskop: Provjeri koje znakove očekuje najviše ljubavnih uzbuđenja Psiha i seks

Djevica

Merkur, planet zaštitnik Djevica ulazi u Ribe 16. veljače, vaš suprotan znak i to je vrijeme drage Djevice da prestanete analizirati svaki detalj, vrijeme je da vjerujete i da se vodite za strujom, osobito u intimnim odnosima jer i Venera, planet ljubavi, kruži oko Riba i vaše kuće odnosa oko 26. veljače. Polarnost Djevice/ Riba postat će još očitija za punog Mjeseca 19.2. kada je dobra prilika za mirenje suprotnosti. Ovaj puni mjesec dat će vam jasnoću da shvatite što trebate zadržati, a što otpustiti. 

Vaga

Osjetit ćete dašak svježeg zraka kad Venera, vaš planet zaštitnik, napusti rezerviranog, ozbiljnog, konvencionalnog Jarca i prijeđe u jedinstvenog, genijalnog Vodenjaka. Svi vaši šašavi, eklektični prijatelji sada se pojavljuju jer oni odražavaju onaj dio vas koji želi kršiti konvencije. Vage za vas je ovo idealan mjesec da razmislite i ponovno procijenite sve vaše odnose, počevši od vašeg odnosa sa samim sobom. Također je ovo vrijeme da propitate i svoj odnos prema poslu, novcu, zdravlju pa čak i automobilu. I što je najvažnije, sada je vrijeme da vratite ravnotežu.

Možda te zanima... Tipovi toksičnih osoba kojih se svaki od horoskopskih znakova treba riješiti u 2019. Psiha i seks

Škorpion

Mars, vaš planet, ulazi u odgovornog, ozbiljnog Jarca 6. veljače. Pragmatična, zemljana energija Jarca, u kombinaciji s vašim snažnim fokusom, može stvoriti što god poželite. Škorpioni prigrlite misli i sjećanja iz prošlosti, znajte da možete stvoriti novi život tako da transformirate negativnu emocionalnu prtljagu koju još uvijek nosite. I nitko vas ne razumije bolje od vas samih. Pjesnički rečeno: "Sva vaša prošlost, osim njezine ljepote, je nestala, i ništa nije ostalo osim blagoslova."

Strijelac

Jupiter, vaš planet zaštitnik započinje svoj četveromjesečni retrogradni ciklus i možda se pitate zašto je vaš uobičajen zanos i entuzijazam smanjen. Strijelci zapitat ćete se što se događa, zašto je vama kojima je inače čaša napola puna, sada najednom napola prazna. To je zato jer vam svemir poručuje da dublje kopate po svojoj nutrini i da pokušate shvatiti dublji smisao vlastitog života. Nakon 16. veljače naći ćete većinu odgovora kod kuće i u interakciji s obitelji. Svoju sklonost prema putovanjima sada ćete zamijeniti s onim unutarnjim.

Možda te zanima... Što svaki horoskopski znak misli kada kaže: 'Volim te' Psiha i seks

Jarac

Ili me slijedi ili se makni, mogla bi biti Jarčeva  deviza, dok je Mars, planet pokreta i inicijative u vašem znaku od 6. veljače, što on čini samo svake 2 godine. Kao zemljani znak, obično ste puni volje da se popnete na svoju planinu uspjeha, a sada ste doslovno nezaustavljivi. Kada je Mars u vašem znaku, vrijeme je da postanete jedno sa svojom strašću. Budite svjesni da sada lako možete pregaziti druge u svojoj želji da postignete svoje ciljeve. Sa Suncem, Venerom i mladim Mjesecom u Vodenjaku, koji se suprotstavlja konvencijama i protresa ustajale stvari, mogli biste odstupiti od svog uobičajenog rezerviranog, ozbiljnog načina rada jer će vam postati jasno da svoje talente i resurse možete koristiti na inovativnije načine.

Možda te zanima... Kako se svaki od horoskopskih znakova može obogatiti Psiha i seks

Vodenjak

Vodenajci ovo je vaš mjesec i vrijeme kada ponovno započinjete svoje životno putovanje. Uzmite si vremena za ljubav i cijenite sebe, prije nego što izađete i poboljšate kvalitetu svima ostalima. Cijenite svoj jedinstveni način gledanja na svijet i svoju želju da napravite promjene koje će koristiti svima. Prije nego uspijete učiniti ovaj svijet boljim mjestom bitno je da znate što vas čini sretnima. Najbolje funkcionirate u zajednicama u kojima se pojedince potiče da izražavaju svoju autentičnost. Ako niste dio jedne takve zajednice, upotrijebite energiju mladog Mjeseca i stvorite svoju.

Ribe

Možda nećete biti sigurni u kojem oceanu plivate dok Jupiter, jedan od vaših planeta zaštitnika, započinje svoj četveromjesečni retrogradni ciklus, 1. veljače 2019. Normalno, vi ste po svojoj prirodi reflektivni i introspektivni, ali možda ćete se doista osjećati začahureno dok prije svog rođendana ne otpustite cijelu prošlu godinu. Nakon 18. veljače osjećat ćete se kao da ste se vratili sebi, najednom će cijeli svijet biti vaš dom. Ribe intuicija će vam biti izraženija te ćete biti još osjetljiviji za druge. To znači da je bitno da jasno postavite svoje granice, ali da ipak ostanete otvoreni prema drugima. Volite, blagoslovite i otpustite.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.