Psiha i seks Moje emocije 01. veljače 2022.

Horoskop za veljaču za sve znakove

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Početak 2022. bio je spor zbog retrogradne Vener i Merkura pa si bila prisiljena osvrnuti se na već postojeće projekte umjesto na nove, uzbudljive projekte. Međutim, veljača donosi pomak naprijed, a u nastavku pogledaj što to točno znači za tvoj horoskopski znak.

Na prvi dan veljače mladi Mjesec se nalazi u znaku vodenjaka i označava početak lunarne Nove godine i podržava humanitarne i neovisne namjere. Dva dana kasnije završava i retrogradni Merkur u jarcu, a Venera i Mars će cijeli mjesec putovati kroz kardinalni zemaljski znak što će omogućiti stvaranje marljive energije koju donosi jarac i novih inovacija koje donosi vodenjak. Od 18. veljače Sunce će biti u znaku ribe te će razbuktati tvoju maštu. 

Ovan

U veljači ćeš se usredotočiti na ciljeve koji su najbolji u sadašnjem trenutku i marljivo ćeš raditi kako bi postigla rezultate. Bit ćeš motivirana više nego inače zbog mladog Mjeseca u vodenjaku kojim inače upravlja Saturn, ali bit ćeš i napeta jer Uran utječe na tvoju zonu novca. Ovaj mjesec ćeš također biti u centru pažnje i preuzeti ćeš više odgovornosti nego inače jer Mars utječe na tvoju zonu karijere. Bit ćeš nadahnuta napraviti hrabar potez i promijenit ćeš pristup po pitanju zarade novca i tako povećati potencijal za zaradu. Sredinom mjeseca ćeš napraviti stanku od posla kako bi mogla uživati u Valentinovu sa svojim partnerom ili dragim prijateljima. Isto tako će biti i dobar trenutak da se fokusiraš na svoje unutarnje stanje pa bi tvoji snovi, meditacija i razgovori tokom terapije mogli biti intenzivniji i pronicljiviji.

Bik

Zbog retrogradnog Merkura i Venere imala si osjećaj kao da sve teče sporo, no početak veljače mogao bi to promijeniti i stvari će se polako početi kretati. Obrati pažnju na ono što si naučila u posljednja tri tjedna jer bi ti to moglo pomoći da polako i sigurno kreneš naprijed. Sredinom veljače Mars će te potaknuti na avanture i dobiti ćeš zeleno svijetlo da izađeš izvan svoje uobičajene rutine, što je idealno u području ljubavi ili spavaćoj sobi. Više vremena ćeš htjeti posvetiti i svojim korijenima i emocionalnoj dobrobit. To će ti pomoći da budeš sigurnija i jasnija u svojim profesionalnim težnjama. Bliži rad zajedno s prijateljima i kolegama prema zajedničkim ciljevima također će biti nužan, a sezona vodenjaka potaknuti će te da razmisliš koga želiš uz sebe dok radiš na svojim projektima i slijediš svoje želje, ali i tko ti pruža najveću podršku.

Blizanci

U veljači ćeš se pokrenuti i djelovati na onome o čemu si dugo razmišljala. Možda je vrijeme da prekineš veze s određenim ljudima ili se riješiš nekih obrazaca ponašanja koja ti više ne služe. S druge strane, mogla bi biti spremni za partnerstvo s nekim novim, podijeliti resurse i krenuti u akciju kako bi izgradila zadovoljavajuće, dugoročne rezultate. Imati ćeš samopouzdanja i biti ćeš spremna na naporan rad, a idealno je vrijeme da usavršiš svoje vještine ili odeš na putovanje o kojima razmišljaš već duže vrijeme. Tvoja pozornost između bi mogla biti podijeljena između smišljanja nadahnutih, kreativnih ideja i djelovanja u skladu s tvojim najzahtjevnijim željama, jer će se romantična Venera i Mars upariti u tvojoj intimnoj zoni, zbog čega ćeš osjećati kao da je možeš ostvariti svoju dugotrajnu i nevjerojatno vruću fantazija. Sada je prvo vrijeme da to ostvariš tako da budeš iskrena i radiš na tome.

Rak

Sezona vodenjaka potaknuti će te da razmisliš o tome kako spajaš svoj život sa svojim partnerom ili kako bi to željela učiniti u budućnosti s potencijalnim parterom, a zbog mladog Mjeseca bit će ti jasnije koje su tvoje potrebe. Bit ćeš pozitivna i spremna za bilo koji posao kako bi osigurala da se tvoje najveće želje ostvare, a nakon završetka retrogradnog Merkura biti će i manje nesporazum u tvojim odnosima. Od velikog interesa mogli bi biti i razgovori o idejama za povećanje prihoda s prijateljima ili razgovor o poslovnim idejama s bivšim kolegama. Bit ćeš potaknuta napraviti promijeni na poslu jer ne osjećaš priznanje za svoje doprinose. Idealno je vrijeme da se osloniš na svog partnera, dragu prijateljicu ili kolegicu jer bi ti oni mogli pomoći u rješavanju tvojih najizazovnijih emocija. 

Lav

Ovaj mjesec fokusirat ćeš se na svoje najbliže i na ostale odnose. Također ćeš biti optimistična i imati ćeš čvrstu radnu etiku te ćeš razmišljati o svom javnom imidžu i dugoročnom profesionalnom putu. Upravo je veljača idealno vrijeme za razmišljanje o tim temama. Tvoja osjetljivost, kreativnost i osjećaj za romantiku vjerojatno će porasti i mogla bi u svoju svakodnevnu rutinu uvesti wellness naviku koja će koristiti tvom srcu i tijelu. Takvi trenuci biti će emocionalni, ali imaju potencijala donijeti zadovoljstvo i transformaciju. Bit ćeš spremna svoj postojeći odnos dovesti na višu razinu, emocionalno i duhovno.

Možda te zanima... Vodenjak, portret znaka: Što vole, s kim su kompatibilni, od čega bježe Psiha i seks

Djevica

Veljača će biti odlično vrijeme za avanturu i brigu o sebi. Sve što si naučila za vrijeme retrogradnog Merkura moglo bi ti pomoći da budeš spremna promijeniti svoj pristup rješavanju svakodnevnog posla, a kasnije ćeš dobiti i snagu za svoje umjetničke i romantične aktivnosti. Idealno je i vrijeme za unutarnji rad na sebi i za poticanje tvoje intuicije i snova kako bi stekla osobni rast i odlučila gdje dalje želiš ići. Izrazi svoje želje i vjeruj da zaslužuješ sve o čemu si sanjala. I tvoji odnosi će se poboljšati pa ćeš lakše komunicirati s ljudima.

Vaga

Veljača ti donosi jasniju sliku za tvoje dugoročne ljubavne ili kreativne ciljeve i kako bi trebala postupati da dođeš do cilja. Konačno ćeš postići ravnotežu između svog privatnog i poslovnog života, a sve što si naučila toko retrogradnog Merkura moglo bi potaknuti napredak. Prijateljstva i odnosi s kolegama mogli bi biti u tvom fokusu i osjećati ćeš se kao da si dio tima i da s njima radiš prema zajedničkom cilju. Zbog toga ćeš se osjećati ispunjenije i prioritet će ti biti još bolji napredak. Također ćeš usavršiti svoj fitnes režim i svakodnevni raspored.

Škorpion

U veljači ćeš se fokusirati na korake koji te mogu potaknuti da gledaš naprijed i da te srce u svemu vodi, a za ostvarivanje svojih ciljeva mogla bi udružiti snage s nekim bliskim i dragim. Na poslovnom planu će također biti dobro jer će tvoj trud primijetiti tvoji nadređeni i kolege. Imati ćeš osjećaj kao da si točno tamo gdje bi trebala biti ili ćeš iskoristiti priliku da kreneš na pravi put. Razmišljat ćeš o svojim dugoročnim željama i postavljat ćeš iskrena pitanja svom partneru kako bi ponovno definirali vaš odnos. Tvoja intuicija i znanje biti će usklađeni više nego inače.

Strijelac

Mladi Mjesec na početku veljače potaknuti će te da razmisliš i točno odrediš ideje koje želiš provesti kako bi došla do cilja. Komunikacija o poslovnim planovima s prijateljima ili kolegama bit će lakša, a imati ćeš i sjajne ideje za povećanje prihoda. Osjećati ćeš se ambiciozno i cijeli mjesec ćeš biti posvećena napredovanju u poslu, ali biti ćeš i spremna za avanturu i odmicati ćeš se od svoje svakodnevne rutine. Možda ćeš napokon otići na odmor s prijateljima ili partnerom koji si planirala već mjesecima ili ćeš početi učiti novi jezik. Provoditi ćeš više vremena s voljenim osobama što će biti dobro za tvoje emocionalno stanje i pomoći će ti da se još više usredotočiš.

Možda te zanima... Najbolji i najgori odabir i raspored sobnog bilja Eko

Jarac

Od prošlog mjeseca usavršavaš svoje velike osobne ciljeve, a upravo bi veljača mogla biti udarna što će te potaknuti da razmišljaš o povećanju svojeg prihoda i kako ulažeš i cijeniš novac. Lakše ćeš prezentirati i pokrenuti svoje najbolje ideje koje si imala tijekom retrogradnog Merkura. Razmišljati ćeš i o svojim najbližim odnosima i vezama i o tome što bi mogla učiniti kako bi se osjećala vidljivije i sigurnije. Iako će možda taj proces biti težak, imati ćeš samopouzdanja kako bi podijelila što ti se nalazi u srcu. Vrijeme je da budeš iskrena, izravna i vjerna sebi te da zadovoljiš svoju želju za učenjem.

Vodenjak

Biti ćeš spremna suočiti se sa svojim najluđim idejama  i željama te korak po korak ići u novom, zadovoljavajućem smjeru. Mogla bi također izaći iz svoje čahure i podijeliti sve što si planirala tijekom retrogradnog Merkura. Pun Mjesec u veljači bit će dobar za usklađivanje odnosa s partnerom, dragim prijateljima i kolegama. Ako je bilo kakvih nesporazuma, sada je idealno vrijeme da o njima razgovarate. Također je idealno vrijeme da svoje strasti pretvoriš u realnost što bi moglo dovesti do povećanja prihoda. 

Ribe

Sezona vodenjaka je za tebe obično usporeno i pospano vrijeme zbog kojeg želiš provoditi vrijeme u svoja četiri zida. Tvoji osjećaji i snovi možda će biti jači nego inače, procjenjivati ćeš svoje odnose i dugoročne želje koje bi početak mjeseca mogao naglasiti. Idealno je vrijeme za napredak u grupnim projektima i za povezivanje s prijateljima i kolegama koji ti mogu biti velika podrška dok ostvaruješ svoje namjere. Biti ćeš odlučna promijeniti svoju svakodnevnu rutinu i usredotočena na svoje velike ciljeve. Sve to će ti pomoći u poboljšanju tvog duševnog mira, ali budi i blaga prema sebi. Također ćeš imati i samopouzdanja koje možeš usmjeriti u postizanje svih svojih ciljeva.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.