Psiha i seks Moje emocije 03. travnja 2019.

Horoskop za travanj za svih 12 znakova

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prva tri mjesece u godini su proletjela i sigurno se pitaš što nam zvijezde spremaju u travnju. Za početak, sezona Ovna je uvijek nevjerojatno nadahnjujuća, budući da je Ovan simbol energije i inicijacije.

Ovan: Borba za neovisnost

Ovnovi ovo je vaš mjesec, imat ćete dovoljno energije da obavite sve započete poslove i hrabrosti da poduzmete potrebne rizike. Bit će puno prilika i zato Ovnovi ostanite otvoreni za njih. Mladi mjesec donijet će energiju protočnosti prije nego što  Jupiter započne četveromjesečni retrogradni put kroz vašu devetu kuću obrazovanja, putovanja i filozofije. Nakon što se Merkur pridruži Suncu u vašem znaku vrlo je vjerojatno da ćete biti usredotočeni na donošenje nekih važnih odluka. Puni mjesec u Vagi može vam donijeti prijeko potrebnu jasnoću ili možda zatvaranje u odnosu na vaša partnerstva. Tko zna, neki od vas bi mogli i ozakoniti svoju vezu.

Možda te zanima... Zavođenje i horoskop: Provjeri koje znakove očekuje najviše ljubavnih uzbuđenja Psiha i seks

 

Bik: U tajnom ratu sa sobom

Bikovi možda se ovih dana osjećate izvan svog elementa, ali to neće dugo trajati. Iako, kada mladi mjesec uzdrma vašu 12. kuću zatvaranja, karme i zakulisnih radnji, također možete proći kroz razdoblje duhovne obnove i za neke, emocionalno iscjeljenje. Nema potrebe za pretjeranim promišljanjem, samo pustite. S druge strane, s Jupiterom koji započinje svoj retrogradni ciklus kroz vašu osmu kuću seksa i zajedničkih resursa, vjerojatno ste već usred duboke transformacije u pogledu vaših intimnih odnosa i financija. Međutim, ne brinite, jer retrogradni Jupiter jednostavno produžuje proces sreće i obilja. Štoviše, puni mjesec u Vagi osvjetljava vašu umnu šestu kuću i skreće vam pozornost na ono što treba mijenjati u smislu zdravstvenih navika i dnevne rutine.

Blizanci: Odlučni u izražavanju svojih stavova

Kada sunce prolazi kroz vašu 11. kuću još ste više usredotočeni na obitelj, prijatelje i širu zajednicu. Mladi mjesec u Ovnu učinit će da imate još veći osjećaj pripadnosti i donijeti vam nova poznanstva. Ako ste u dodiru s tehnologijom mogli biste pokrenuti nešto značajno putem društvenih mreža. Jupiter počinje svoj četveromjesečni retrogradni hod ovaj mjesec, što će utjecati na vašu sedmu kuću odnosa. Blizanci, ne brinite se. Retrogradni Jupiter nije poput retrogradnog Merkura jer Jupiter obično donosi obilje u naše živote. Tko zna, vrlo je moguće da će neki od vas stupiti i u ozbiljne veze.

Možda te zanima... Što svaki horoskopski znak misli kada kaže: 'Volim te' Psiha i seks

 

Rak: I dalje briljirate na poslu

Što da se kaže Rakovi, imate veliki ugled. Kako Sunce prolazi kroz vašu 10. kuću karijere proteklih nekoliko tjedana, vjerojatno ste više zainteresirani za svoja postignuća, a možda i za pažnju onih koji su na rukovodećim pozicijama. Govoreći o tome, mladi mjesec u Ovnu osvijetlit će ovo područje vaše natalne karte, donoseći nove početke na vašem profesionalnom putu i ugled u svijetu. Znači, ovo je sjajno vrijeme da sami postavite ciljeve, pa slobodno to učinite. S druge strane, Jupiter će započeti svoj četveromjesečni retrogradni ciklus kroz vašu šestu kuću odgovornosti ovog mjeseca i produžiti vašu sretnu godinu na radnom mjestu. Rakovi što ste učinili kako biste poboljšali svoju svakodnevnu rutinu? Kako ste prakticirali svjesnost? Na putu ćete vjerojatno otkriti neke istine. Napokon, pun mjesec u Vagi krajem ovog mjeseca uzdrmati će vašu četvrtu kuću doma, unoseći jasnoću u vaš osjećaj sigurnosti.

Lav: Biti ćete iskreni prema svojoj osobnoj filozofiji

Kada Sunce zasja nad vašom devetom kućom odgoja, putovanja i učenja, osjećat se odvažnije nego inače.  A neki od vas možda će strasno poželjeti otkriti svoju konačnu istinu. Mladi mjesec u Ovnu osvijetlit će ovo područje vaše natalne karte i donijeti vam nove perspektive. Lavovi, ako ste u posljednje vrijeme razmišljali o učenju nečeg novog ili možda istraživanju nepoznatog područja, ovo je vaša šansa da preuzmete rizik. Na primjer, za one od vas koji se želite vratiti u školu ili možda želite ući u izdavaštvo, sada je vrijeme da to učinite. S druge strane, Jupiter će započeti svoj četveromjesečni retrogradni ciklus kroz vašu kreativnu petu kuću romantike i individualnog izričaja. Jupiter je planet sreće i ekspanzije, tako da će ovaj retrogradni proces jednostavno to produžiti.

 

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Djevica: Odvažno pred nepoznatim

Djevice usudit ćete se prijeći svoje granice, kada Sunce zasja nad vašom osmom kućom seksa, transformacije i zajedničkih interesa. Vjerojatno ćete ulagati puno više u nematerijalne dijelove svog života. Zanimat će vas emocionalna transformacija, misticizam, teme vezane uz tabu i možda okultno? Nepotrebno je reći da bi ovo moglo biti sablasno vrijeme za vas, ali s mladim mjesecom u Ovnu bit ćete osnaženi. Ovo je i odlično vrijeme da isplanirate vaše financije ili počnete otplaćivati dugove. Štoviše, Jupiter će započeti četveromjesečni retrogradni ciklus kroz vašu ugodnu četvrtu kuću doma, obitelji i osjećaja sigurnosti što će vam donijeti prijeko potrebno olakšanje. Retrogradni Jupiter će vas prisiliti da dođete licem u lice s vašim temeljima i psihološkom istinom. Osim toga, puni mjesec u Vagi vjerojatno će donijeti jasnoću, u odnosu na vaše financije i samopoštovanje.

 
 

Vaga: Dobri odnosi s drugim ljudima

Dobitak ne znači uvijek da ste pobijedili, Vage. Kada sunce zasja nad vašom sedmom kućom odnosa vi ste usredotočeni na svoje veze. Dakle, bez obzira na to provodite li više vremena sa svojim voljenim ili možda upoznajete neke nove ljude ovo je vrijeme za druženje. Mladi mjesec u Ovnu donijet će nove početke u ovom području vašeg života, dajući vam priliku da redefinirate vaša trenutna partnerstva. Jupiter će započeti svoj retrogradni ciklus kroz vašu treću kuću komunikacije, rodbinskih odnosa i šire zajednice, podsjećajući vas na vašu sjajnu perspektivu i prijateljsko okruženje. Retrogradni Jupiter pomoći će vam da proširite svoje znanje kao i krug poznanika. Pun mjesec u vašem znaku dat će vam jasnoću koja će vam pomoći u dubljim osobnim uvidima, a Vage koje su u vezi bit će predane tom odnosu.

Škorpion: Promjene u svakodnevici

Jeste li svjesni svojih svakodnevnih navika, Škorpioni? Kada sunce putuje kroz vašu šestu kuću u kojoj se ogleda vaša svakodnevna odgovornost prema zdravlju i navikama vjerojatno ćete se više usredotočiti na svoje organizacijske vještine, raspored rada i možda na svoje prehrambene navike. Kako možete poboljšati svoj svakodnevni život, kojih se navika trebate riješiti, o svemu tome ćete promišljati. S druge strane, Jupiter će započeti svoju vrtnju unatrag kroz vašu drugu kuću financija, posjeda i vlastite vrijednosti, podsjećajući vas na ono što vam je zaista najvrjednije. Štoviše, pun mjesec u Vagi uzdrmati će vašu tajnu 12. kuću zatvaranja, karme i podsvjesnih snova, donoseći vam prijeko potrebne duhovne zaključke. Oprostite i zaboravite, Škorpioni.

Strijelac: Kreativni zamah na pomolu

Strijelci slobodno se izrazite i ne potiskujte svoje porive. Kada sunce zasja u vašoj petoj kući romantike, kreativnosti i individualnog izraza, bit ćete spremni iskoračiti iz svoje ljušture. Mladi mjesec u Ovnu osvijetlit će ovo područje vaše natalne karte, donoseći novi zamah vašoj kreativnosti, a možda je i nova romansa na pomolu. Uglavnom, ovo je vaše vrijeme da zablistate i nitko vam ne može stati na put. Također, kada vaš vladajući planet Jupiter započne svoj četveromjesečni retrogradni ciklus, bit ćete obdareni nadmoćnim osjećajem vjere, optimizma i entuzijazma. U tom periodu sve će postati moguće od putovanja u inozemstvo do usvajanja novih znanja i stjecanja diploma. Ipak pazite da ne radite stvari bez da ipak prvo promislite o njima.

Možda te zanima... Dva tipa svakog horoskopskog znaka, koji je vaš? Psiha i seks

 

Jarac: Vrijeme introspekcije i mogućih priznanja

Vrijeme je da učinite ono što najbolje radite, a kad je o jarčevima riječ onda je to vaše umijeće da prigrlite svoju samoću. Kada sunce putuje kroz vašu četvrtu kuću doma, obitelji i emocionalnih temelja, vjerojatno ćete se osjećati prilično introspektivno i možda ćudljivo tijekom tog vremena. Ne brinite, jer ovo je vaša sezona gniježđenja i vrijeme za punjenje. Govoreći o tome, mladi mjesec u Ovnu će istaknuti ovo područje vašeg života i donijeti nove početke u vašoj obiteljskoj dinamici i općem osjećaju sigurnosti. Zašto se osjećate sigurno? Jeste li bili autentični s vašim emocionalnim potrebama? S druge strane, Jupiter će započeti svoj retrogradni četveromjesečni put kroz vašu skrivenu 12. kuću zaključaka, karme i rada iza zatvorenih vrata podsjećajući vas na vaš duhovni suverenitet i vjeru. Ovaj retrogradni Jupiter je ovdje da bi vas približio vašem svijetu iz snova i novim otkrićima. Jarčevi ne zatvarajte se, budite otvoreni. Napokon, pun mjesec u Vagi osvijetlit će vašu ambicioznu 10. kuću karijere i autoritativne figure. Neki od vas mogu dobiti konačna priznanja bilo da je riječ o roditeljskim odnosima ili karijeri.

 
 
 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock
 

Vodenjak: Potraga za autentičnošću preko društva

Vodenjaci što vam je na pameti? Kada sunce istakne vašu treću kuću komunikacije, braću i sestre i neposrednu zajednicu, vjerojatno ćete se petljati oko sitnih detalja i možda posvetiti više pozornosti svom unutarnjem krugu. Govoreći o komunikaciji, mladi mjesec u Ovnu zapalit će ovo područje vašeg života i donijeti nove početke vašim društvenim interakcijama i općoj budnosti. Trebate li obaviti važan telefonski poziv? Tko zna, možda se odlučite na prijeko potreban razgovor s nekim od svojih susjeda ili kolega. Sve je dobrodošlo tijekom ovog mladog mjeseca. S druge strane, Jupiter će započeti svoj četveromjesečni retrogradni ciklus kroz vašu 11. kuću vezanu za prijateljske odnose i društvo općenito. Razmislite koje su vaše nade i snovi? Samo da znate, retrogradni Jupiter nije ništa poput retrogradnog Merkura, tako da ne morate brinuti. Ovaj retrogradni ciklus povezat će vas s istomišljenicima i podsjetiti vas na vaše mjesto u društvu. Napokon, pun mjesec u Vagi osvijetlit će vašu devetu kuću putovanja, obrazovanja i osobne filozofije, donoseći vam zaključke i jasnoću u odnosu na važnu životnu odluku ili možda rizik koji ćete možda morati poduzeti.

Ribe: Vrijeme neovisnosti

Ribe, možete učiniti sve što želite. Kada sunce zasja nad vašom drugom kućom prihoda, financija i temeljnih vrijednosti, vjerojatno ćete se podsjetiti na vaše jedinstvene snage i na stvari za koje se vrijedi boriti. Govoreći o tome, mladi mjesec u Ovnu osvijetlit će ovo područje vašeg života i donijeti vam nove navike vezane za trošenje kao i opće životne vrijednosti.  Trošite li realno, odnosno u skladu sa svojim mogućnostima? Kada ste posljednji put učinili nešto što vam je pružilo istinski užitak? Ribe, znate li da su najbolje stvari u životu besplatne. S druge strane, Jupiter će započeti svoj retrogradni ciklus od četiri mjeseca kroz vašu ambicioznu 10. kuću karijere, životne misije i ugleda, podsjećajući vas na vašu jedinstvenu sudbinu u svijetu. Jupiter je vaš drevni vladar, a ovaj retrogradni ciklus podsjetit će vas na vaše profesionalne sposobnosti i uspjehe. Rast je neizbježan, a taj tranzit vjerojatno će vam dati potrebnu slobodu da nastavite širiti svoje profesionalne horizonte. Štoviše, pun mjesec u Vagi će osvijetliti vašu 8. kuću  transformacije, zajedničkih resursa i intime, donoseći vam zaključke i jasnoću u odnosu na vaše svjesne strahove.

Horoskop je izvorno objavljen na Elite Daily

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.