Psiha i seks 31. listopada 2023.

Horoskop za studeni za sve znakove

Foto: Unsplash
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Studeni će biti idealno vrijeme za iskrenost i introspekciju. Osim toga, ovaj mjesec simbolizira rast i obnovu pa će mnogi morati odbaciti postojeća uvjerenja kako bi pronašli slobodu.

Mnogi će ovaj mjesec biti odlučni i fokusirani, pogotovo kada je u pitanju karijera. Snažna i asertivna energija potaknut će dugoročna planiranja i promjene u svim područjima života. Otvorenost i fleksibilnost prema tim promjenama osvijetlit će mnoge stvari i donijeti avanture u život, posebno prelaskom u sezonu strijelca. Evo što studeni donosi za horoskopske znakove. 

Ovan

Ovaj mjesec njegovat ćete svoje prepoznatljivo samopouzdanje, a neće vam nedostajati ni motivacije da svoje snove pretvorite u stvarnost. U fokusu će biti vaši odnosi s drugima pa budite više od povjerenja i otvoreni. Izrazite svoje želje i nemojte se bojati zauzeti za sebe. Možete očekivati stres s obitelji, putovanjima ili novcem pa pažljivo birajte svoje borbe.

Bik

Nemojte više odgađati stvari, već se suočite s njima. Možda ćete imati neke teške razgovore s drugima, ali prebrodit ćete to. Možete očekivati promjene u svom društvenom krugu jer ćete se konačno riješiti svojih lažnih prijatelja. Poznati ste po tome da znate biti svoj najveći kritičar, ali ovaj mjesec se pokušajte razvedriti i budite dobri prema sebi. Također budite svoji jer ćete jedino tako biti istinski sretni. 

Blizanci

Ako želite nastaviti vidjeti rast u svojim odnosima, recite svoje mišljenje, ali i naučite slušati. Fokusirajte se na svoje navike spavanja kako biste bili odmorni i produktivni. Vaš društveni život će također biti živ, ali ne zaboravite odvojiti vrijeme i za sebe jer će vam to dati samopouzdanja. 

Rak

Morate poštovati svoju istinu. Stres u društvenom aspektu bit će težak, posebno za nekoga poput vas tko ima koristi od sretnog obiteljskog života, a možda trenutno prolazite kroz neke promjene sa svojom grupom prijatelja. No, kada sagradite svoje stabilne temelje, život će postati puno lakši. Snalazit ćete se u teškim razgovorima, a prioritet će vam biti briga o sebi.

Horoskop_2 Možda te zanima... Kompatibilnost: Svaki horoskopski znak ima čak tri savršena partnera za sebe Psiha i seks

Lav

Ovaj mjesec izazov će vam biti da se držite svojih granica. Ali osjećat ćete se sretno u ljubavi i imat ćete priliku biti više tašti nego inače. Bitno je samo da se dobro brinete o sebi kako bi uspješno izdržali intenzitet sezone strijelca. Zabavljat ćete se i uživati u tračanju s prijateljima. 

Djevica

Ovo bi mogao biti izvrstan mjesec za vaš posao, financije ili kreativni projekt. No, morate se osloboditi ljutnje i držati se svojih granica kako biste se oslobodili negativne energije. Isto tako, pokušajte manje udovoljavati drugima.

Vaga

Počastite se nekim tretmanom ljepote ili wellness ritualom o kojem ste maštali. Bit ćete odvažni, a možda ćete promijeniti nešto vezano uz svoj izgleda što će izgledati fantastično. Možete očekivati puno ljubavi i ljepote oko sebe zato nemojte škrtariti u širenju istih.

Možda te zanima... 4 najneodlučnija horoskopska znaka Psiha i seks

Škorpion

Neće vam biti dosadno, a razina stresa mogla bi porasti ovaj mjesec. Prestanite previše analizirati i razmišljati o stvarima koje su se dogodile jer ćete tako samo postati tjeskobni. No, ako budete iskreni i izravni o tome kako želite provesti svoje vrijeme, trebali biste biti dobro. 

Strijelac

Zbog podrške prijatelja osjećat ćete se sjajno, čak i u stresnim situacijama koje bi se mogle pojaviti. Dobre vijesti čekaju vas i u vašem seksualnom životu, a imat ćete potrebu biti malo razuzdani. Sve što trebate učiniti jest otpustiti strah koji vas sputava.

Jarac

Vaša rutina će se promijeniti što može uzrokovati stres. Razmišljat ćete i o ogorčenosti koju osjećate prema voljenoj osobi, ali vrijeme je da to napokon pustite. Umjesto toga, uronite u umjetnost kako biste izrazili svoje osjećaje i izbacili ih iz glave. Mogli biste se osjećati tjeskobno, stoga ne zaboravite pronaći vremena za san i odmor.

Možda te zanima... Horoskop novca: Koji znakovi imaju najveće šanse za veliko bogatstvo? Psiha i seks

Vodenjak

Ako možete priznati da ne znate sve, ovaj mjesec ćete doživjeti nešto za čim žudite već neko vrijeme. Iako ne volite često govoriti o svojim osjećajima, idealno je vrijeme da bliskoj osobi date do znanja kako se osjećate. Iskoristite ljubav koja vam se daje jer ju zaslužujete. Pokušajte se okupiti s prijateljima od povjerenja kako bi se riješili stresa.

Ribe

Biti hrabar znači biti svoj, a to je nešto na što se trebate fokusirati. Budite iskreni o svojim željama kako biste poboljšali svoj ljubavni, ali i društveni život. Prijatelji i sve voljene osobe pokazat će vam da ste poželjni, voljeni i vrlo dobri. No, svakako odvojite vremena za odmor jer bi studeni mogao biti buran.

Možda te zanima... Ovi horoskopski znakovi s godinama postaju sve ljepši Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.