Psiha i seks 23. rujna 2024.

Horoskop za razdoblje vage za svih 12 znakova

Foto: Unsplash
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sezona vage započela je 23. rujna i trajat će sve do 23. listopada.

Vaga je znak partnerstva pa je cilj ove sezone stvoriti situacije u kojima svi dobivaju. Evo što sezona vage donosi za vaš horoskopski znak.

Ovan 

Pripremite se na drskost jer je vaga vaša polarna suprotnost u astrologiji. Tijekom ovog razdoblja ćete se susresti s izazovima koji će od vas zahtijevati da se odvojite od onoga što već znate, izvučete se iz svoje zone udobnosti i otkrijete rast i svoje skrivene talente.

Imat ćete koristi od dodavanja rituala uzemljenja u svoj svakodnevni život, poput meditacije, joge, pilatesa ili neke druge prakse koja vam pomaže da ostanete povezani sa sadašnjim trenutkom dulje vrijeme. Intuitivno ćete znati kako se nositi sa svakim izazovom koji vam sezona vage postavi na put.

Bik

Očekujte pozitivna iskustva tijekom sezone vage. Ipak, možda ćete se također morati suočiti s istinom o svojim prošlim romansama, pogotovo ako postoji razlika u godinama.

Usredotočite se na brigu o sebi, ali također se pokušajte staviti u tuđu kožu kad god možete. To će proširiti vašu perspektivu i pomoći vam da dodate nove ideje i korisne prakse u svoj svakodnevni život. Počastite se nekim novim komadima odjeće. 

Blizanci

Kao zračnom znaku, ovo će vam definitivno biti jedan od lakših horoskopskih mjeseci, pogotovo ako ste kreativni profesionalac ili volite sve oblike intelektualne kreativnosti.

Najveći utjecaj sezone osjećat ćete u svom odnosu prema sebi. Shvatit ćete da morate postaviti jače granice, čak i sa svojim najboljim prijateljima, a uz strateške igre možete ponešto naučiti i o životu. Ove sezone svakako se posvetite novim avanturama.

Rak

Vaše iskustvo tijekom sezone vage ili neće biti jako značajno ili ćete otkriti da morate napraviti određene promjene u svom životu kako bi sve bilo lakše i omogućilo vam da napredujete mentalno, emocionalno i fizički.

Tijekom sezone vage više ćete kuhati pa težite ravnoteži kada to radite, bilo kroz sastojke koje odaberete, vrijeme koje si dodijelite ili čak koliko hrane pripremate. Vježbe uzemljenja mogu vam pomoći da izbjegnete tjeskobu i donijeti više sigurnosti. 

Možda te zanima... Horoskop za rujan za sve znakove Psiha i seks

Lav

Tijekom sezone vage osjećat ćete se kao kraljevska osoba. Ukratko, ovaj horoskopski mjesec će se lijepo odvijati za vas ako budete spremni. Ovo je ujedno i najbolje vrijeme za luksuzniji život i kupovinu. Dakle, ako ste jedva čekali kupiti novu odjeću ili preurediti svoj dom, sada je vrijeme da se oslonite na to. Neka se vaša kreativnost uskladi s uravnoteženim samopouzdanjem energije vage i bit ćete odlični.

Djevica

Vrijeme je da napravite mjesta za nešto novo u svom životu. Ako žudite za promjenom trebali biste ovo razmotriti i osloboditi se svojih strahova. Razgovarajte sa starijima, bilo u vašoj obitelji ili mentorima koje imate u svom životu. Oni će vam pomoći proširiti um i donijeti novo razumijevanje svijeta. Čitanje knjiga također se računa, a zbog svega toga ćete osjećati inspiraciju. 

Vaga

Tijekom svoje sezone bit ćete u centru pažnje. Ove godine će vam dani uoči Noći vještica biti značajniji, pogotovo ako volite dizajnirati svoje kostime. Također ćete više pažnje obraćati i na hranu pa ćete možda poželjeti neki slatkiš ili poslasticu koje ste jeli u djetinjstvu. To će otključati temeljna sjećanja i podsjetiti vas na snove, ciljeve i hobije na koje ste možda zaboravili tijekom života. 

Horoskop_2 Možda te zanima... Kompatibilnost: Svaki horoskopski znak ima čak tri savršena partnera za sebe Psiha i seks

Škorpion 

Imat ćete više mentalne i fizičke energije tijekom sezone vage, stoga pokušajte pronaći načine da ju potrošite na smislene načine, bilo kreativno, kroz vježbu ili sport.

Vaša okultna priroda može se činiti pomalo prigušenom jer se vaš horoskopski znak nalazi u sjeni energije vage. Može se činiti kao da je svima dopušteno biti ono što jesu osim vama. Ali nemojte tako brzo suditi. Ako usmjerite nakupljanje energije u sebi na smislene načine, pripremit ćete se za izuzetno dobru sezonu škorpiona. Bitno je da svoju intuiciju spojite sa svojim namjerama.

Strijelac

Energija vage je zabavna, prijateljska i brza za vas. Uostalom, jedan ste od tri horoskopska znaka koji se često nađu u vrtlogu prijateljstva, rasta i transformacije. Tijekom ove sezone krenite u nove avanture, bilo da je to odlazak u nepoznate dijelove svijeta ili je riječ o metaforičkim ili kreativnim avanturama. To je vaš izbor i vaša slobodna volja. 

Možda te zanima... Tajne o horoskopskim znakovima koje možda niste znali Psiha i seks

Jarac

Imat ćete koristi od toga da budete pažljiviji i metodičniji tijekom sezone vage. Ako to ne učinite, možda će energija vage poremetiti vaše planove ili vam skrenuti pozornost na stvari koje nisu značajne za vašu dušu. Kada se odlučite uzemljiti predanošću, metodičnim praksama i strpljenjem, otkrit ćete kako ta energija zračne vage može biti vaš prijatelj iako ste zemljani znak, donoseći vam brzu inspiraciju i nove prijatelje.

Vodenjak

Došlo je vrijeme da saznate tko ste, za što se zalažete i što ste spremni žrtvovati da živite životom koji vama uistinu ima smisla. To je ono što vas čeka tijekom sezone vage. Kao zračni znak, prirodno ćete imati koristi tijekom ovog razdoblja. Vodite dnevnik da ništa ne propustite. Čekaju vas važna zapažanja, nova uvjerenja, nova inspiracija i još mnogo toga. Sezona vage bit će izrazito politička jer se energija vodenjaka jako bavi humanitarnošću i kolektivom.

Ribe

Bit ćete ležerni i opušteni tijekom sezone vage. Tu i tamo može biti nekoliko stvari na koje trebate obratiti, ali opći dojam je da se prepuštate silno uživate u tome. Opustite se bez osjećaja da gubite vrijeme te postavite jasnije i jače granice, bilo s obitelji ili na društvenim mrežama. Ravnoteža vam donosi najviše radosti tijekom ove sezone vage.

Možda te zanima... Ovi horoskopski znakovi imaju uistinu veliko srce Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.