Psiha i seks 30. studenoga 2023.

Horoskop za prosinac za sve znakove

Foto: Unsplash
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ulazimo u sezonu ozbiljnog jarca iako mnogi ne znaju da oni znaju žestoko partijati. Uživajte u blagdanskim danima i uzmite si slobodnog vremena koliko vam okolnosti to dozvoljavaju, kasnije će vam zvijezde pomoći da se opet vratite na put reda, rada i discipline. Pred kraj prosinca Jupiter, planet sreće završava svoju retrogradnu putanju i posipa svoje darove po svim znakovima kako bi što sretniji ušli u novu godinu.

Dobrodošli, zvjezdani znakovi, u posljednji mjesec 2023. Neptun ide izravno, Merkur retrogradno. Oba bi tranzita mogla utjecati na vaše putne i komunikacijske planove (da, ponekad stvari postanu nesigurne zbog planeta koji ide izravno), ali uz malu pomoć zvijezda i metalik blagdanske šminke, sve će biti u redu. Prvi značajniji tranzit događa se u ponedjeljak, 2. prosinca. Venera, planet ljubavi, ulazi u požudnog Škorpiona, što one koji su u vezi dovodi u avanturističko raspoloženje u krevetu, a mnogi će se osjetiti spremni zaroniti duboko u svoje osjećaje. Zapamtite da intimnost nije ograničena na dugoročne veze. Ako ste slobodni ili se slučajno viđate s nekim, sada je također odlično vrijeme za povezivanje. Možda možete pomiješati ispijanje čaja i astrologiju dok razgovarate o Neptunu sa svojim najboljim prijateljima.

Ovan

Ovo je mjesec u kojem se vaša karijera ubrzava. Prosinac će za ovnove biti dinamičan i energičan mjesec. Bit ćete puni entuzijazma i motivacije za postizanje svojih ciljeva. Budite otvoreni za suradnju s drugima, jer će vam partnerstva donijeti dodatnu podršku i mogućnosti za napredak. Očekujte iznenađujuće prilike koje bi mogle doći iz neočekivanih smjerova.

Bik

Nemojte se bojati preuzimanja proračunatih rizika jer oni mogu otvoriti put prema većoj kreativnosti i dobiti. U prosincu će bikovi osjećati potrebu za promjenom i osvježenjem. Bit ćete skloni razmišljanju o novim idejama i mogućnostima koje bi mogle unaprijediti vaš život. Ovo je dobar mjesec za razmišljanje o svojim ciljevima za nadolazeću godinu. Emotivno ćete biti stabilni i pružit ćete podršku svojim najbližima.

Možda te zanima... Opsesija svakog horoskopskog znaka i kako ju riješiti? Psiha i seks

Blizanci

Za Blizance će prosinac biti mjesec izazova, ali i mogućnosti za osobni razvoj. Vaše strpljenje bi moglo biti na kušnji. Bit ćete vrlo komunikativni i društveno aktivni. Imat ćete priliku upoznati nove ljude i proširiti svoju mrežu kontakata. Važno je da budete fleksibilni jer ćete se možda morati prilagoditi neočekivanim situacijama.

Rak 

Prosinac će za rakove biti fokusiran na obitelj i emocionalne veze. Bit ćete osjetljivi na potrebe svojih najbližih i bit ćete spremni pružiti im podršku. Ovo je dobar mjesec za rad na jačanju veza s partnerom ili obitelji. Također, obratite pažnju na vlastite emotivne potrebe i brigu o sebi. Napravite funkcionalni proračun i pobrinite se da ga se strogo pridržavate.

Lav

Za Lavove će prosinac biti vrijeme kada će njihova blistava priroda doći do izražaja. Imat ćete izvanrednu energiju i odlučnost da ostvarite ono što želite. Budite pažljivi prema svojim financijama i razmislite o dugoročnom planiranju. Ovo je također dobar period za ulaganje u talente i hobije. Ovog mjeseca vaš proaktivan stav će se isplatiti, posebno u pitanjima karijere. Bavite se tjelesnim aktivnostima koje pomažu vašem tijelu i umu da se okrijepe.

Možda te zanima... Horoskop za sve znakove za razdoblje strijelca Psiha i seks

Djevica

U prosincu će djevice biti sklonije introspekciji i analizi. Bit ćete skloni razmišljanju o svojim postignućima i planovima za budućnost. Ovo je vrijeme za postavljanje ciljeva i strategija kako biste se postigli ono što želite. Budite pažljivi prema svojem zdravlju i posvetite se vlastitom blagostanju. Ovo je mjesec koji promiče umrežavanje i stvaranje profesionalnih odnosa.

Vaga

Za vage će prosinac biti fokusiran na harmoniju i balansiranje različitih područja života. Bit ćete skloni pronalaženju kompromisa i rješenja u svojim odnosima s drugima. Budite otvoreni za nove ideje i perspektive koje vam mogu pomoći u donošenju važnih odluka. U ovom mjesecu može doći do djelomičnog usporavanja rada. Projekt može stagnirati u određenoj točki zbog kašnjenja, čime se usporava napredak. Ipak, nemojte se bojati jer je ova faza privremena.

Škorpion

Prosinac će za Škorpione biti intenzivan i emotivan mjesec. Bit ćete skloni dubokim razmišljanjima i introspekciji. Mogli bi se pojaviti izazovi u vašim odnosima, ali ćete imati priliku riješiti nesuglasice na dubljoj razini. Ovo je vrijeme za transformaciju i oslobađanje od starih obrazaca. Ovaj mjesec bit će svjedok promjene u načinu na koji gledate na svoju karijeru. Istražite nove mogućnosti i pristupe načinu na koji se bavite poslom. Vjerujte svom osjećaju kad god je potrebno donijeti velike odluke. Ostanite otvoreni za inovativne ideje.

Strijelac

Za Strijelce će prosinac biti vrijeme za avanturu i proširivanje horizonta. Bit ćete energični i željni novih iskustava. Ovo je dobar mjesec za putovanja, učenje i istraživanje novih područja. Budite otvoreni za nove prilike koje vam se mogu ukazati. Putujte na neočekivana mjesta i bavite se nepoznatim zanimanjima prema svojim željama, a ne prema željama drugih.

Možda te zanima... Žena rođena u znaku strijelca: Što možete očekivati od nje? Psiha i seks

Jarac 

Prosinac će za jarce biti fokusiran na postizanje stabilnosti i ostvarenje ciljeva. Bit ćete praktični i ambiciozni u ostvarivanju svojih planova. Ovo je dobro vrijeme za postavljanje temelja za buduće projekte i ulaganje u dugoročne ciljeve. Ovaj mjesec čekaju vas nove financijske ideje. Možda bi vam nečiji savjet, čak i neočekivan, mogao pomoći u vašem financijskom rastu. Naučite kako mudro postupati sa svojim novcem. Ovo bi mogao biti početak financijske stabilnosti. Budite spremni upoznati osobu koja može promijeniti vaš pogled na svijet. Ova osoba može doći preko zajedničkog poznanika i započeti put kroz koji će se dogoditi ova transformacija. Netradicionalan način učenja i usavršavanja učinit će čuda.

Vodenjak

U prosincu će vodenjaci biti skloni razmišljanju o zajednici i društvenim pitanjima. Bit ćete angažirani u aktivnostima koje podržavaju druge i promiču pozitivne promjene. Ovo je vrijeme za društveni angažman i suradnju s ljudima koji dijele vaše vrijednosti. Tražite nove perspektive i načine razmišljanja, jer oni su gorivo za osobni razvoj. Zavladat će velika smirenost, a dosadašnji napori bit će nagrađeni.

Ribe

Za ribe će prosinac biti vrijeme za maštovitost i kreativnost. Bit ćete inspirirani i osjećat ćete se povezano sa svojom intuicijom. Ovo je dobar mjesec za umjetničke izraze i duhovni razvoj. Posvetite vrijeme samoći kako biste se povezali sa svojom intuicijom. Ovaj mjesec zahtijeva balans između velikodušnosti i financijske sposobnosti. Unatoč užurbanim preliminarnim dogovorima, obiteljski život će procvjetati. Ovo je vrijeme veselih susreta i sloge. Uživajte zajedno, ali ne zaboravite da to ima cijenu. Dijeljenjem se mogu smanjiti proračunska opterećenja. Gradite odnose kroz pažnju i podršku. Održavajte vitalnost prakticiranjem svjesnosti, vježbanjem i uravnoteženom prehranom. Uključite se u volonterski rad za unutarnji mir.

Možda te zanima... Koja vrsta psa je idealna za vas prema horoskopskom znaku Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.