Psiha i seks 21. studenoga 2023.

Horoskop za sve znakove za razdoblje strijelca

Foto: Getty Images Razdoblje strijelca traje od 22. studenog do 21. prosinca 2021. godine
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sezona strijelca počine 22. studenog, a traje do 21. prosinca.

Tijekom ovog razdoblja energija strijelca bit će posebno moćna, što će dovesti do toga da će se svaki horoskopski znak više izražavati i težiti obilju i optimizmu kako se približava kraj 2023. Važno je da se svi fokusiraju na prihvaćanje ove energije kako bi ostvarili ciljeve koji će im pomoći u osobnom rastu, ali i ne komplicirati stvari. 

Ovan

Sezona strijelca za vas donosi napredak. Odaberite cilj, profesionalni, osobni, bilo koji, i smislite točno kako ga želite postići. Kada pronađete svoju metu, krenite u napad. Postavite hrabre ciljeve i zaista ćete oduševiti sebe (i zaslijepiti sve ostale) svim napretkom koji postignete. Do početka sezone jarca, nagrade će početi pristizati.

Bik

Ovo doba godine uglavnom je posvećeno istraživanju svijeta oko vas, ali umjesto toga vi se okrećete svom unutarnjem svijetu. Uspostavite kontakt sa svojim emocijama i svojom dubljom stranom. Možda ćete se morati suočiti s nezdravim obrascima, lošim navikama i mračnim osjećajima, ali ovo je vrijeme za transformaciju. Suočite se izravno s ovim problemima, odviknite se od loših navika i bit ćete mnogo bolja, bistrija osoba do kraja mjeseca.

Možda te zanima... 6 najdramatičnijih horoskopskih znakova Psiha i seks

Blizanci

Sezona je pronalaženja veza, pa ako ste tražili novog partnera, imat ćete sreće. Čak i ako ste već u vezi, imat ćete koristi tijekom ove sezone. Idealno je vrijeme da vaša veza ode korak dalje, pa se useljenje s partnerom ili čak prosidba mogu ostvariti. Budite odvažni i hrabri u svojoj vezi kako biste osjetili čari u svom ljubavnom životu.

Rak

Vrijeme je za promjene. Posao vas umara, kuća vam je u neredu i jednostavno se osjećate loše. To je zato što vaš život ne teče učinkovito kako bi trebao biti. Morate ozbiljno sagledati svoj život i napraviti plan. Ako se osjećate loše, možda je to zato što ste za svaki obrok jeli brzu hranu ili jer se premalo okrećete. Ovo je sjajno vrijeme da isprobate neke nove recepte, steknete zdrave navike i popravite dnevnu rutinu. Zdrave navike koje sada steknete bit će dugotrajne.

Možda te zanima... Četiri najveća hipohondra Zodijaka Psiha i seks

Lav

Trenutno se osjećate živahno i koketno, jer sezona strijelca aktivira vašu zonu romantike, seksa i zabave. Seksualni život će u ovom razdoblju biti puno uzbudljiviji, a neće nedostajati ni romantike. Puno lakše i otvorenije ćete razgovarati o svojim osjećajima, posebno onim vezanim uz ljubav. Budite iskreni izrazite se kako biste dobili ono što želite.

Djevica

Vaš najveći fokus ove sezone strijelca je vaša obitelj i život kod kuće. Ako se mjesto u kojem živite ne osjećate kao kod kuće, ovo je sjajno vrijeme da preuredite svoj životni prostor. Također je sjajno vrijeme da se povežete s ljudima s kojima živite, bilo da se radi o partneru, vašoj obitelji ili vašim cimerima. Brinite se o poslu, vezama i osobnim projektima kasnije. Sada se fokusirajte na uspostavljanje temelja svog života.

Vaga

Sezona strijelca daje vam drskost da kažete ono što mislite i mislite ono što kažete. Bit ćete glasniji nego ikada, pa ako imate nešto za reći, recite to sada. Naravno da biste trebali biti pristojni u vezi s tim, ali ipak, ovo je doba godine da kažete svoje mišljenje. Također, možete očekivati neke važne vijesti.

Škorpion

Energija strijelca donijet će promjene u vašoj financijskoj situaciji. Za naporan rad bit ćete nagrađeni, pa ako u ovom razdoblju date sve od sebe, možete očekivati povišicu ili bonus. No, problem je što čete se tijekom ove sezone osjećati velikodušno i impulzivno ćete kupovati stvari koje vam ne trebaju. Fokusirajte se radije na štednju. 

Ovo su najpametniji horoskopski znakovi. Jesi li ti među njima? Možda te zanima... Ovo su najpametniji horoskopski znakovi. Jeste li vi među njima? Psiha i seks

Strijelac

Trenutno se osjećate hrabro, samouvjereno i odvažno i ništa vas ne sprječava da postignete svoje ciljeve. Bilo da se radi o poslu, osobnom projektu ili vezi, morate juriti za čim ili kim god želite. Ovo je vaše najsretnije doba godine i to nešto znači. Stvari koje sada pokrenete imat će veliki značaj u budućnosti, stoga birajte mudro.

Jarac

Čini se da bez obzira kamo idete, uvijek iza svakog ugla postoji netko ili nešto iz vaše prošlosti. No, ova sezone posvetit ćete se rješavanju problema. Ljudi, projekti ili poslovi koji više nemaju mjesta u vašem životu se vraćaju, a na vama je da se nosite s njima. Prihvatite stvari koje su se dogodile kako bi se istinski mogli maknuti što dalje od prošlosti. 

Vodenjak

Kao ekscentričan horoskopski znak, volite u svom životu imati jedinstvene, otkačene, a ponekad i jednostavno šašave ljude. A ovaj mjesec je idealan za uspostavljanje veza. Trenutačno svatko ima potencijala postati vaš prijatelj, a ovo je jedno od najboljih doba godine da proširite svoj krug i dodate više ljudi u svoj tim.

Ribe

Sve su oči trenutno uprte u vas, posebno na poslu. Shvatite svoj posao ozbiljno i pobrinite se da riješite sve što trebate. Vaš napredak se pomno prati i od najveće je važnosti da budete dobri jer bi promaknuće, bonus ili povišica mogli stići uskoro.

Možda te zanima... Ovo je 5 najmanipulativnijih znakova zodijaka: Je li vaš jedan od njih? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.