Psiha i seks Moje emocije 16. listopada 2016.

Dobre vijesti: Što nam je donio puni mjesec?

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U nedjelju ujutro, u 06:23, Mjesec je bio pun i najbliže Zemlji ove godine. Bio je 14 posto veći i 30 posto svjetliji nego bilo koji puni mjesec u svojoj najvišoj točki, objavila je NASA.

Ovaj puni mjesec je ujedno i Super Mjesec, a on se pojavljuje kada je mjesečeva orbita najbliža Zemlji. Ovaj Super Mjesec se pojavljuje kada je Mjesec u Ovnu, a prema vedskoj astrologiji s ovim punim Mjesecom napokon će nastupiti vrijeme iscjeljenja. 

Ako si se osjećala tjeskobno i depresivno u zadnje vrijeme, sigurno nisa jedina jer je na tebe utjecala pozicija planeta i Mjeseca, piše portal Anandastrology. Ovaj puni Mjesec donijet će potrebnu dozu iscjeljenja, harmonije i mira te ukloniti strah i sumnju. 

U Indiji je poznat i kao Sharad Purnima, a smata se da otvara vrata Lakshmi, hinduskoj božici bogatstva i blagostanja. Njezin ženstveni utjecaj ili shakti, utjecat će na mjesečev sjaj i očistiti naša tijela te povećati protok blagostanja u ljudskim životima. S ovim punim Mjesecom, prema tamošnjem vjerovanju, nastupit će iscjeljenje. 

No 40 minuta nakon što je nastupio, puni Mjesec prošao je kroz zonu sumraka zvanu "gandanta". Ta nepredviđena pozicija može potaknuti niz neuobičajenih događaja, pa čak i šokova, ali to će sve biti minorno u usporedbi s pozitivnim promjenama koje ovaj Mjesec donosi. Ako si se osjećala loše u zadnje vrijeme, s ovim Mjesecom to će se promijeniti. Pripremi se za jedan lijep i bogat period. 

Lažna mjesečnica, što znači za tvoje zdravlje?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.