Psiha i seks 05. svibnja 2016.

Kada si se zadnji put od srca nasmijala?

Crveni-Nosevi
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kada si se zadnji put od srca nasmijala? Znaš li da iskreni osmijeh umanjuje stres i jača imunološki sustav? Korištenje humora u svakodnevnom životu pomaže nam da ostanemo spontani i da život ne shvaćamo preozbiljno

Povodom Međunarodnog dana smijeha, Crveni nosovi, klaunovidoktori svoje su klaunovske vizite odlučili ovjekovječiti odom smijehu i autentičnim spotom snimanim prilikom posjeta bolnicama i domovima za starije i nemoćne. Autori teksta i glazbe crvenonosne himne ''Smijeh pomaže'' su klaunovidoktori Nikola Dabac i Irena Kolar Vudrag.

Dirljivi trenuci između klauna i djeteta

Izjava autorice teksta, Irene Kolar Vudrag: ''Svakim odlaskom u bolnicu doživljavam prekrasne susrete s bolesnom djecom, njihovim roditeljima i bolničkim osobljem. Dirljive trenutke i mala čuda koja se događaju između klauna i djeteta nosim u svom srcu i kada skinem crveni nos. Željela sam sa svima podijeliti misiju CRVENIH NOSOVA pa je zbog toga i nastala pjesma Smijeh pomaže''.

Do kraja 2015. Crveni Nosovi posjetili su više od 55 000 bolesnih, nemoćnih i zaboravljenih.

Kako smijehom pobijediti depresiju?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.