Psiha i seks Moje emocije 30. lipnja 2017.

Britney Spears konačno progovorila o slomu živaca

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Puno se toga promijenilo u životu pjevačice Britney Spears od 2007. godine, kada su mediji brujali o njezinoj ovisnosti i brijanju glave. Britney se nije javno osvrtala na taj dio svog života, sve do nedavno kada je u intervjuu za Izraelske novine Yediot Ahronot, a prije nastupa u toj zemlji izjavila da su joj dvadesete godine, bile grozan dio života.

"Tridesete su mi puno bolje, samu sam sebe bolje upoznala", rekla je Britney. Da podsjetimo, Britney se 2007. razvela od Kevina Federlinea s kojim je prolazila bitku za skrbništvo nad djecom. Kako je pisao Us Weekly dok je bila na rehabilitaciji paparazzo ju je fotografirao kako brije glavu na ćelavo te kako nekoliko dana kasnija kišobranom napada paparazzov auto. Također je bila optužena da je pobjegla s mjesta nesreće te je bila optužena za izazivanje nesreće i bijeg. Bila je i prisilno hospitalizirana u psihijatrijskoj ustanovi početkom 2008. godine.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

"Kad se sve to događalo bila sam izvan sebe i nisam imala kontrolu nad vlastitim životom. Bilo je previše ljudi koji su kontrolirali moj život, a to ti onemogućuje da budeš ono što jesi. Sad kad se osvrnem na to vrijeme često se pitam, dovraga što se to zbivalo sa mnom", ispričala je Britney i dodala: "Svatko tko krene u industriju zabave mlad, kao što sam ja bila tada, da bi ostao priseban treba što ranije naučiti balansirati poslovnim i privatnim životom. Priznajem da u tom periodu nisam uvijek znala što je dobro, a što loše, postupala sam instinktivno."

Pogledaj kako vježba Britney Spears

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Britney sada ima 35 godina i uspjela se vratiti na vrh, izdala deveti album i ponovno dobila skrbništvo nad svoja dva dječaka te ima svoj show u Las Vegasu. Osim Britney Spears o borbi s psihičkim smetnjama progovorile su Demi Lovato, američka glumica i kantautorica koja ima bipolarni poremećaj i poremećaj hranjenja te dječja zvijezda Amanda Bynes, oboljela od bipolarnog poremećaja, a imala je i problema s ovisnošću. Obje zvijezde su izjavile da su dobro, uzimaju lijekove i nemaju problem s ovisnošću. Britney Spears je izjavila : "Danas sam puno bolje nego što sam bila prije deset godina. Moja djeca oblikuju moju osobnost i ispunjavaju me. Zbog njih se ne brinem što je bilo prije."

Britney Spears radi stoj na glavi

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.