Psiha i seks Moje emocije 06. svibnja 2023.

Astrologinja otkriva kako će vladati Charles III.

Kralj Charles III.
Foto: POOL/Reuters/Pixsell Kralj Charles III.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Astrologinja Lisa Stardust za Women's Health otkrila je da je godinama proučavala natalnu kartu kraljice Elizabete II. Prenosimo njezina opažanja, a napravila je i natalnu kartu kralja Charlesa III. koja nagovještava da bi mogao slijediti način vladanja svoje pokojne majke.

Elizabete II. rođena je 21. travnja 1926. u 2:40 ujutro u Mayfairu u Engleskoj, kraljica je od rođenja bila spremna za svoju ulogu javne službenice. Sa suncem u znaku Bika, mjesecom u znaku Lava i ascendentom u znaku Jarca, kraljica Elizabeta II. bila je predodređena za veličinu od trenutka kada je rođena - sunce u znaku Bika učinilo ju je suosjećajnom, moćnom i snažnom lidericom , dok je Mjesec u znaku Lava označio njezinu sposobnost preuzimanja odgovornost i vođenja zemlje s ljubaznim duhom i željeznom šakom. Također, njezin ascendent u znaku jarca upućivao je na osobu ogromne izdržljivosti, koja je (doslovno) rođena da bude autoritet.

Nakon dubljeg pogleda na njezinu natalnu kartu, vidimo da je njezin Saturn — planet zapovijedanja i kontrole koji je vladar njezinog ascendenta Jarca — bio u njezinoj 10. kući, dijelu karte koji je povezan s javnim položajem i karijerom. Prisutnost Saturna u njezinoj 10. kući značila je da je ušla u politički i javni život u ranoj dobi. Njena je sudbina bila da bude vođa i sudjeluje u mijenjanju svijeta. Kao kraljica stavila je potrebe drugih ispred vlastitih, što nije lak zadatak. No, s obzirom na to da su se planet akcije Mars i globalni filozof Jupiter nalazili na njezinu Ascendentu, nije ni moglo biti drugačije.

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock Kraljevska obitelj

Preminula kraljica i kralj Charles III. imaju slične horoskope

Mnogi se pitaju kako će monarhija funkcionirati dalje pod vodstvom njezina sina Charlesom III., koji je stupio na prijestolje. Analizom njegove karte rođenja može se otkriti kako će on vladati Britanijom i što to znači za budućnost. Charles je rođen 14. studenog 1948. u 21.14. u Londonu, Engleska, s kartom sličnom Elizabethinoj—ima Sunce u Škorpionu, Mjesec u Biku i ascendent u Lavu. Njegov mjesec, koji predstavlja nečije emocije i majku (važno je napomenuti da je kraljičino sunce bilo u Biku) znači da će se odlučiti voditi primjerom kraljice Elizabete II., zbog činjenice da je ona snažno inspirirala njegovo razumijevanje svijeta i naučila ga kako djelovati diplomatski u politici. I ne samo to, već s kraljičinim Saturnom u konjunkciji s njegovim suncem, on će prakticirati sve što mu je ona propovijedala tijekom godina.

Upozorenje je da možemo očekivati ​​da će kralj Charles III. još više čuvati svoju privatnost u odnosu na majku, budući da se planetarni vladar njegovog ascendenta u Lavu, a to je sunce u Škorpionu, nalazi u sektoru njegove karte doma. Možemo očekivati ​​da će preuzeti sve svoje javne dužnosti, ali ne i dijeliti intimne priče. Novi kralj također ima Plutona na svom Ascendentu, koji kvadrira njegovo sunce i mjesec. To bi moglo značiti da se želi odmaknuti od zastarjelih tradicija i stvoriti modernu monarhiju. Na kraju krajeva, Pluton je planet za koji je poznato da stvara promjene kako bi strukture bile u skladu s modernim načinima razmišljanja.

Nasljeđe koje će kraljica ostaviti svojoj zemlji je veliko od 1952. godine pomogala je svojoj zemlji da se razvija kroz godine. Ako pogledamo Charlesov grafikon, jedno je sigurno - novi kralj neće omalovažavati nasljeđe svoje majke.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.