Psiha i seks Moje emocije 15. veljače 2017.

Ako ti je dosta svega - vrijeme je da stvoriš novu sebe

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Odlučila si da ti je dosta ovakvog života, veza, umora, bolesti, stresa i neimanja obilja? Želiš biti zdrava, sretna, odmorna i uživati u skladnim odnosima i obilju?

Škola osobnog razvoja u Zagrebu počinje 15. ožujka kao nodogradnja dosadašnjih radionica koje su proteklih godina mnogima dale smjernice, alate i tehnike kako promijeniti svoj život. Ove radionice mogu pohađati svi – i oni koji su već prošli ciklus radionica ”Moć čakri” i oni koji tek počinju raditi na sebi. Uz svo znanje koje nam je do sad bilo dostupno ovaj ciklus je nadopunjen najnovijim saznanjima iz područja body&mind medicine, kvantne fizike, epigenetike i neurologije.

 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Konkretni alati za bolji život

Stoga, ako želiš upoznati sebe, shvatiti zašto ti se neke stvari iznova događaju (ili ne događaju), zašto obolijevaš, kako stvoriti harmonične odnose i privući obilje u život – i kako promijeniti svoj život da živiš bolje, sretno, zdravo i ispunjeno – rezerviraj svoje mjesto jer prva iduća prilika će biti tek za godinu dana. Učimo o snazi uma, misli i uvjerenja kojima kreiraš svoj život. Spoznajemo kako su naše navike povezane s našim mozgom i kako ih promijeniti. U sigurnom okruženju suočavamo se s emocijama koje su potisnute u tijelu i oslobađamo tijelo i život svega što te drži u prošlosti. Učimo osnove kvantne fizike kako bi razumjeli nevidljivo polje energije u kojem se kriju beskrajne mogućnosti, spoznajući da energija odlazi onamo kamo usmjeravamo svoju pažnju kreirajući time sve ono što nam se događa ili ne događa u životu. Koristeći konkretne alate, tehnike i smjernice promjene osjetit ćeš u nutrini svoga bića, a one će se potom manifestirati na svim životnim poljima.

Joga1 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

"Na prvoj radionici učimo o povezanosti neravnoteže u našem fizičkom tijelu s okolnostima u kojima živimo, vezama, poslom, obitelji te našim mislima, emocijama i uvjerenjima. Na svakoj sljedećoj dublje upoznajemo naše energetske centre te vezu pojedinog energetskog centra sa svime što ti se događa u životu. Učimo prepoznati obrasce, vjerovanja, misli, emocije i traume koje slabe tijelo, ali i uravnotežiti se, napraviti konkretne promjene, iscijeliti i ojačati sebe na fizičkoj, mentalnoj i emocionalnoj razini te korak po korak započeti živjeti život kakav uistinu želiš", najvila je Petra Brzović, certificirana hipnoterapeutkinja, klinička hipnoterapeutkinja i regresoterapeutkinja (Newton Institute) i članica IACT – Međunarodnog Saveza Terapeuta i Savjetnika, Fertile Body Method terapeutkinja, aromaterapeutkinja, učiteljica joge i doula.

Doznaj više informacija o radionici koja počinje 15. ožujka u Zagrebu

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.