Psiha i seks Moje emocije 05. travnja 2017.

Ako se konačno želiš obračunati sa stresom dođi na radionicu

Stress
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Predavanje "Stres i što s njim: Kako ga pretvoriti iz neprijatelja u saveznika?" sociologinje i psihoterapeutkinje u edukaciji Anje Zojčeske održat će s u subotu 8. travnja od 11 do 13 h u Centru BEA, Ribnjak 38, Zagreb.

Kada si posljednji put bila/o pod stresom? Pritišće te gomila obaveza, nedostatak vremena i novca ili pak neki problematični odnos? Osjećaš pritisak i napetost, ali ne znaš kako si pomoći? Na ovom predavanju bavit ćemo se učinkovitim načinima za suočavanje sa stresom i pokušati dati odgovore na pitanja poput:

  • Što je stres i kako nastaje?
  • Kako stres djeluje i koja je njegova uloga?
  • Mogu li se spriječiti ili barem ublažiti negativne posljedice stresa i kako?
  • Kako se „sprijateljiti“ sa stresom?
  • Kako ga poslušati i shvatiti što nam želi poručiti?
  • Koje sve tehnike opuštanja postoje i kako ih koristiti u svakodnevnom životu?

Sudjelovanje u predavanju je slobodno uz raniju najavu mailom na info@centarbea.hr

Muškarac_Stres-M | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock Također loše podnose stresne situacije


O predavačici: Anja Zojčeska diplomirala je sociologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Također je završila i Mirovne te Ženske studije. Trenutno pohađa četverogodišnju edukaciju iz gestalt psihoterapije te provodi individualnu psihoterapiju s klijentima pod supervizijom. Dodatna znanja i iskustva stekla je višegodišnjim volontiranjem u nekoliko neprofitnih organizacija, među kojima su i Plavi telefon te Psihološko savjetovalište Udruge Kontra. Za tematiku stresa zainteresirala se pokušavajući se spasiti od vlastitog vječno (pre)natrpanog rasporeda i ubitačnog perfekcionizma.

10 znakova da patiš od stresa

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.