Psiha i seks Seks i veze 20. listopada 2021.

8 znakova da si mu najvažnija osoba u životu

Foto: shutterstock Mnoge žene zbog niza loših ljubavnih iskustava zaborave kako prepoznati onog pravog
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako si imala niz loših veza, možda si izgubila sposobnost da prepoznaš dobrog muškarca. Ako je tako, onda će ti ovaj podsjetnik pomoći da uočiš onog pravog.

  • Nikada ne prođe dan, a da te on ne podsjeti koliko te voli. To ne znači nužno da ti to i govori, ali po njegovom ponašanju znaš da si mu prioritet.
  • Učinit će sve što treba da zasluži tvoje povjerenje. Važno mu je da se u vašoj vezi oboje osjećate sigurno, a to znači da vjerujete jedno drugom. Jasno mu je da to ne dolazi samo po sebi, nego da se za to treba potruditi.
  • Potpora ti je u teškim trenutcima. Bez obzira gdje te život odvede bit će uz tebe na svakom koraku, slaviti ili žalovati zajedno s tobom.
Ružičasti pun Mjesec Možda te zanima... Pun Mjesec večeras otvara prostor jasnoće i strasti Psiha i seks
  • Motivirat će te kad bude potrebno. Neće ti dopustiti da odustaneš od svojih snova ni kad ti to budeš htjela.
  • Za njega si uvijek lijepa. To ne znači da ti se svaki dan glasno divi. Jesi li mu lijepa vidiš po sjaju u njegovim očima kada te pogleda, načinu na koji te dodiruje i ponaša se prema tebi. Lijepa si mu i u trenirci, raščupana na kauču i u večernjoj haljini.
  • Djela, a ne riječi. Ne daje prazna ili neispunjena obećanja i spreman je napraviti stvari za tebe, podignuti lijek ili napraviti neku drugu sitnicu koju ti ne stigneš. Isto vrijedi i obratno.
  • Ne bojiš se da će te povrijediti. Normalno je da u vezi dolazi do rasprava čak i svađa, ali ne bojiš se da će te rasprave prijeći u vrijeđanje na osobnoj razini niti u nasilje bilo koje vrste.
Možda te zanima... Što zapravo znači kada muškarac kaže da misli na tebe? Psiha i seks
  • Uz tebe je. U životu postoje dobri trenuci i oni koji to nisu, ali on je uvijek tu. Svaku nesuglasicu želi riješiti jer te duboko voli. Svatko može biti uz tebe kad ti je dobro u životu, ali samo onaj tko te voli drži ti kišobran iznad glave i kada pada kiša.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.