Psiha i seks Moje emocije 07. lipnja 2020.

8 životnih istina koje bi tvoja duša voljela da zapamtiš

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Lako je zaboraviti tko smo, odakle dolazimo i što sve možemo biti. Ponekad svi trebamo podsjetnik da se vratimo na pravi put.

Duša je bezvremena, vječna i beskrajno mudra. Budući da je duša izvor mudrosti i vodstva, ona uvijek pokušava komunicirati s nama, osobito kad prolazimo kroz vrijeme velikih patnji, piše Gostica.

Na mjestu si gdje trebaš biti

Bez obzira na to kroz što prolaziš, bez obzira na put koji te je doveo na mjesto na kojem se sada nalaziš, ti si tu gdje trebaš biti. Nisu važni izbori koje si mogla odabrati, putovi kojima se mogla krenuti, važno je samo ovo mjesto na kojem si sada. Tvoja duša želi da znaš da se mnoge stvari događaju s razlogom, ali da nam ti razlozi zbog našeg višeg dobra ne mogu biti poznati. Imaj vjere jer na kraju će sve dobro ispasti.

Možda te zanima... 7 znakova da ti je duša umorna i želi komunicirati s tobom Psiha i seks

Sve je privremeno

Ništa ne traje zauvijek ni dobro ni loše i ništa nikada neće biti trajno. Važno je da znaš kada se jedna vrata zatvore, druga čekaju da ih otvoriš. Upusti se u tu vožnju punu uspona i padova koju nazivamo životom.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock Ti si vrijedna osoba

Rođena si dostatna i dostojanstvena, kada se smatraš manjkavom ili nedostatnom to je pobuna protiv vlastitog bitka. Postoje razlozi koji su poznati tvojoj duši zbog kojih si takva kakva jesi.

Možda te zanima... 15 znakova da je tvoja duša napredna Psiha i seks

Smrt je iluzija

Ti kao individualizirani fragment više svjesnosti nikada ne možeš biti uništena. Nemaš se čega bojati jer nemaš ništa za izgubiti. Kada tvoje fizičko tijelo umre imat ćeš više nego u materijalnom svijetu.

Voljena si

Frekvencija vibracije Svemira je frekvencija ljubavi. Snaga života koja te je stvorila voli te bezuvjetno baš takvu kakva jesi i ta ljubav je bezuvjetna.

Vlastitu vrijednost mjeri prema sebi, a ne prema drugima

Ako stalno tražiš potvrdu izvan sebe, nikada nećeš biti sretna. Svi smo različiti i svi percipiramo stvari na različite načine, a tvoj ugled nije nešto što možeš kontrolirati. Kada te život udari, sjeti se da smo svi lijepe i jedinstvene pahulje. Prestani pokušavati udovoljiti ljudima i počni uživati, život je kratak.

Možda te zanima... Tko je tvoja srodna duša i kako je možeš prepoznati? Psiha i seks

Živi u sadašnjosti

Nemoj ostati u prošlosti niti u snovima o budućnosti. Pronađi svoju strast i preuzmi kontrolu. Sigurno su se neke loše stvari dogodile u prošlosti, ali im nemoj dopustiti da te oblikuju. Otpusti prošlost i cijeni ono što imaš sada.

Možda te zanima... Postoji li tvoja srodna duša i zašto je još nisi pronašla? Psiha i seks

Imaš sve što ti treba

Sve vještine, talenti i motivacija koji su ti potrebni već su unutar tebe. Moraš vjerovati u sebe i učiniti sve najbolje što možeš da bi stigla tamo gdje želiš biti. Zapamti da  već imaš sve potrebne alate.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.