Psiha i seks 18. ožujka 2022.

8 najapsurdnijih svjetskih seksualnih rekorda

Foto: shutterstock Najapsurdniji seksualni rekordi
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Apsurdni seksualni rekordi? Ima ih i više nego dovoljno! Donosimo 8 najzanimljivijih

Mora li sve u životu doista biti natjecanje? Ne nužno, ali je nekako zabavno, osobito kada je riječ o rušenju rekorda. Kada je u pitanju seks, nema (nažalost?) granica i uvijek postoje novi nevjerojatni rekordi. Za tebe smo istražili i prikupili najapsurdnije od njih…

8 najapsurdnijih svjetskih seksualnih rekorda 

1. Masturbacija „sljedeće razine“

Biolog Drake Hardy masturbirao je 10 sati i 10 minuta bez ejakulacije. To takozvanom „teniskom laktu“ daje potpuno novo značenje...

2. Najduži seks na svijetu

Ono što funkcionira samo radi dvostruko bolje s dvoje ljudi – pa, ne baš. Američki par seksao se oko 15 sati u komadu i to pod nadzorom istraživača seksa.

3. Najdalje prskanje sjemenom

Doduše, drago nam je što se ova „disciplina“ ne razvija u olimpijsku, ali je ipak izvanredan rekord: priča se da je sperma Horsta Schulza letjela 5,75 metara kroz zrak. Inače, normalan ejakulat prska najviše 30 cm i izlazi iz penisa brzinom od oko 17 km/h.

4. Najstarija djevica na svijetu

Naravno, kad su rekordi u pitanju, nikad se zapravo ne zna postoji li još jedna osoba koja je bila „uspješnija“. Međutim, tu se ništa ne može promijeniti. Ali, što se tiče djevice, možemo si zamisliti da je Elisabeth Callies zapravo najstarija djevica na svijetu, jer je doživjela ponosnih 108 godina, a to je sigurno bilo i uzbudljivih 108 godina. Ali, nikada nije došlo do seksa. Sama Callies izjavila je kako nikada nije osjetila želju da spava s nekim, a nije željela ni djecu. Bila je udana, ali joj je suprug nakon motociklističke nesreće postao impotentan, pa seks nije bio problem.

5. Najveća vagina na svijetu

Vjeruje se da je Anna Swan imala najveću vaginu na svijetu. Kanađanka je bila visoka 241 cm, a njezino prvo dijete bilo je teško više od 8 kilograma.

6. Najveći penis na svijetu

Najveći penis na svijetu dugačak je 48 cm. Čovjek o kojem govorimo zove se Roberto Esquivel Cabrera i dolazi iz Meksika. Premda su mnogi mišljenja „bolje prevelik nego premalen“, Meksikanac se žali da se ne može baviti normalnim seksom, a žene također odbija veličina. Ne zvuči da bi mu netko trebao biti zavidan…

par Možda te zanima... Rušenje stereotipa o muškoj seksualnosti - činjenice i urbani mitovi Psiha i seks

7. Najveće grudi na svijetu

Amerikanka Norma Stitz ima najveće prirodne grudi na svijetu i to  veličine 102 cm obujma prsa. Veličina grudnjaka je „ZZZ“.

8. Najveća orgija na svijetu

... navodno se održala u Japanu i uključivala je 250 parova, odnosno 500 ljudi. 

Možda te zanima... Što i zašto žene zaista seksualno uzbuđuje? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.