Psiha i seks Moje emocije 31. siječnja 2019.

7 znakova kojima ti svemir signalizira da se probudiš

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Upravljanje vlastitom energijom je važno i to nije samo "osobna stvar" jer tvoja potisnuta energija može dotaknuti i tebi drage ljude.

Eco Net prenosi da upravljanje energijom počinje sa sviješću o tome gdje je problem i što trebamo učiniti. Svatko od nas dobiva ogromnu količinu energije, došli smo ovdje preobraziti svijet, upoznati sebe i napraviti velika djela. Naš mozak je savršeniji od bilo kojeg superračunala, a naša tijela, prema znanstvenicima, trebaju trajati od 150 do 200 godina. 

Dokaz da se energija zaista može prenositi između živih bića!

Kako nam život "daje signale"?

  • Što je potisnuta energija i kako nas uništava?
  • Kako nam svijet signalizira da je hitno probuditi se?

Zašto je život nerazumljiv i težak, cijelo vrijeme "padamo", dani prolaze kaotično i monotono, a bolesti nas tako rano sustignu? 

Verzije mogu biti brojne, ali općenito se svodi na jednu stvar - praktički ne znamo kako svjesno upravljati energijom. Energija se u ovom slučaju smatra univerzalnom životom energijom. Ona se manifestira kroz zdravlje, emocije, djelovanje, privlačenje životu željenog i još mnogo toga. 

Ako smo u kontaktu s tom energijom, sve je u redu. Živimo sretno i svjesno, radimo ono što volimo te koristimo sebi i ljudima. 

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Što je potisnuta energija i kako nas uništava? 

Energija se, prema svima zakonima, ne pojavljuje niotkud i ne nestaje. Jednostavno rečeno, ako ne kontroliramo svoju energiju, ona izlazi u vanjski svijet ili u našu sferu nesvjesnog i počinje se manifestirati određenim iritacijama. Ako energiju ne iskoristimo za stvaranje, bit će korištena za uništavanje. 

Potisnuta, nesvjesna i nekontrolirana energija osigurava kaos i destrukcije u našim životima. Onda nam svijet pokazuje da nas želi probuditi, tada trebamo uzeti energiju i držati je na pravom putu. 

Kako nam svijet signalizira da se trebamo probuditi? 

Posebni snovi: ponavljeni snovi i noćne more

Ovo je prvi signal da se trebaš probuditi, ništa se ne događa na fizičkoj razini, samo na psihološkoj. Sve što potiskuješ provaljuje u tvoje snove. Znakovi da moraš obratiti pažnju na svoju energiju i neka područja života su ponavljajući snovi koji te jako impresioniraju. Ako je tvoja energija postala previše destruktivna, imat ćeš noćne more to je pokušaj tvoje podsvijesti da te "probudi". To nisu sile zla, to je tvoja energija koja je zbog očaja otišla do ekstremnih mjera. 

Pokušaj odgonetnuti svoje snove, pokušavajući razumjeti poruke skrivene u njima. 

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock Snovi ti mogu mogu ukazati na neriješene osjećaje ili strahove.

Znakovi iz svemira: Upozorenja, savjeti, slučajnosti

Naišla si na posebne knjige i članke koji govore "Probudi se", na primjer članak koji trenutno čitaš. Čuješ stihove pjesama ili dijelove razgovora koji potiču na nešto u tebi. To mogu biti filmovi, priče drugih ljudi, znakovi u koje vjeruješ, pozivnice na tečajeve i treninge i još mnogo toga.  

Znakovi svemira također mogu biti repetitivni ili izgledaju kao nevjerojatne slučajnosti. Prati i slušaj te znakove. 

Gubiš kontrolu nad stvarima

U fizičkom prostoru prvi "udarac" tvoje potisnute energije preuzimaju objekti iz okoline. Možda si primijetila da se događaju pomalo "lude" stvari, ispadaju ti tanjuri, zdjele ili šalice, dugmad puca na odjeći. Kad se tvoja energija poremeti mogu ti žarulje eksplodirati, prometne gužve se stvaraju, komunikacija u obitelji ne uspijeva. 

Životinje: neobično ili agresivno ponašanje, bolesti

Životinje, zahvaljujući svojoj instinktivnoj prirodi, savršeno hvataju potisnutu energiju. Pazi na životinje, a ako ih nemaš, pazi na ulične mačke i pse. Uz tvoju uravnoteženu pozadinu, zvijeri su mirne, nježne, zdrave. Kad imaš potisnutu energiju: životinje se skrivaju od tebe ili naprotiv, nepotrebno te žele gristi, ogrebati, vikati. Ponekad prestanu jesti ili naprotiv previše jedu. Obično osjećaju tvoju potisnutu energiju i iznose ju. 

 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Djeca: čudno ponašanje, raspoloženje, bolesti

Djeca osjećaju kako se njihovi roditelji osjećaju, sve tvoje potisnute osjećaje i neravnoteže vrlo dobro čitaju i manifestiraju u ponašanje. Slično kao i sa životinjama, djeca doživljavaju strah i depresiju, a preko njih se to manifestira kroz bijes i nasilje. Isto tako, lako se razbole. Nažalost, što je veća i jača potisnuta energija, bolest može biti gora.

Sukobi i neuspjesi u odnosu s ljudima

Val nekontroliranih sukoba i neugodnih situacija s ljudima u tvojoj okolini još je jedan znak da te svemir pokušava probuditi jer tvoja potisnuta energija dovodi do sukoba. Također, odnosi na poslu ili u obitelji mogu se prekinuti ili poremetiti. Možeš se lako uvrijediti ili ćeš ti nekog povrijediti. U najgorim slučajevima može doći do nezgoda. 

Tijelo: promjena tjelesne težine, neugodni simptomi, bolesti

Prvi signali na tijelu su kožni osip, gubitak kose, ali to su obično prvi signali. Kad se akumulira veća količina dolazi do promjene tjelesne težina pa se možeš naglo udebljati ili smršavjeti. Nekontrolirana energija nastoji se probiti na bilo kojem mjestu, ovisno o tome koje je područje zahvatila. U početku se manifestira u periodičnim bolovima i frustracijama, a ako se situacija ne promijeni, s vremenom se razvija kronična bolest na ovom području. Kao što možeš primijetiti, trebaš naučiti upravljati svojom energijom kako ona ne bi upravljala tobom i tvojim životom. 

Prva čakra: Osnovna životna energija nalazi se na dnu kralježnice

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.