Psiha i seks Moje emocije 25. studenoga 2019.

7 načina kako najbolje iskoristiti sezonu Strijelca 2019.

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sezona Strijelca razdoblje je u kojem trebaš napraviti korake prema većem osobnom razvoju i kada trebaš biti otvorena za sve avanture.

Strijelac je posljednji od vatrenih znakova u horoskopu, a utjelovljuje strast, zabavu i kreativnost, ali i asertivnost, iskrenost i avanturu.

Sezona Strijelca potiče te da budeš izravna i ideš prema onome što želiš. Objeručke prihvati hrabrost i iskrenost koju ti ova sezona donosi i kreni u nove avanture. Nemoj se bojati proširiti svoje granice, naučiti nešto novo i reći istinu. Sezona Strijelca omogućuje da i „ljudsko“ iskustvo i „duhovno“ iskustvo postoje u miru i nadopunjuju se, a kako bi i ti održala tu ravnotežu donosimo ti 7 načina kako najbolje iskoristiti sezonu Strijelca!

Možda te zanima... Sezona Strijelca: Što donosi svakom od znakova Zodijaka Psiha i seks

1. Putuj

Najznačajnije karakteristike Strijelca su - avantura i ljubav prema putovanjima. Zato ako si imala kakve dvojbe prije, sada je vrijeme da se opustiš i zakoračiš u nove avanture i izađeš u svijet. Bilo da ideš solo, s voljenom osobom ili prijateljima, bitno je da kreneš, pa makar to bilo samo kupovinom karte i rezerviranjem nekog putovanja.

2. Čitaj knjigu

Ako su putovanja nešto što iz privatnih razloga trenutno ne možeš si priuštiti, onda otputuj svojim mislima putem čitanja knjige, a ako si inspirirana za rast i razvoj onda posudi knjigu čija teme obuhvaća osobni rast.

3. Odi u noćni izlazak

Strijelac je znak koji voli zabavu i dobru atmosferu. U ovo doba godine ima pregršt mjesta koja možeš posjetiti sama ili s društvom. Obuci se toplo, raspusti kosu i izađi van, nemoj se bojati opustiti. Pusti Strijelca u sebi da ti pokaže slobodu i dobru zabavu.

 | Author: Getty Images Foto: Getty Images Razdoblje strijelca traje od 22. studenog do 21. prosinca 2021. godine

4. Radi na osobnom razvoju

Sezona Strijelca nije vrijeme kada trebaš biti sama i sakrivena u svoja četiri zida. Nemoj si postavljati ograničenja za rast i razvoj već napravi korak upravo u tom smjeru. Posjeti mjesto na kojem nikada nisi bila, probaj novu hranu, odi na neku radionicu - izbor je velik.

5. Izađi u prirodu

Strijelac je znak koji voli biti na otvorenom - na planinama, u šumi ili na obali. Odi na svježi zrak i udahni ga punim plućima. Uživaj u prirodnim ljepotama koje su oko tebe tako da odeš u šetnju koja će ti dati priliku i da razbistriš svoje misli.

Možda te zanima... Najvažniji životni savjeti za sve horoskopske znakove Psiha i seks

6. Počni se baviti sportom

Ako do sada nisi bila baš aktivna, sada je vrijeme da makneš prašinu sa svojih tenisica. Obnovi ulaznicu za teretanu ili upiši neku novu grupnu vježbu. Najbolje od svega je čak da odeš i vježbaš vani, na otvorenome, kombinirajući tako trening i boravak u prirodi.

7. Istraži svoju duhovnost

Sezona Strijelca razdoblje je u kojem možeš stupiti u kontakt sa svojom duhovnom stranom, istražujući različita uvjerenja i ideologije koje bi ti mogle odgovarati. Strijelac voli učiti, pa je ovo sjajno vrijeme da ili nađeš učitelja koji će te naučiti nešto o sustavima duhovnih vjerovanja ili se čak jednostavno uključiš na tečaj joge ili meditacije. Strijelac želi da istražuješ i rasteš, a ovo može biti fantastičan način da u svoj život uneseš novi smisao.

Horoskop_2 Možda te zanima... Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks Psiha i seks

Izvor: numerologysign.com

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      damir_znalac

      Ako želite imati pasivni prihod pogledajte https://brzawebzarada.com/ Čovjek zna što govori.Govorim iz vlastitog iskustva. Izgubiti možete samo 5 minuta vašeg vremena.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.