Psiha i seks Seks i veze 03. listopada 2021.

6 znakova da će te tvoj partner voljeti još dugo, a možda i zauvijek

Foto: Guliver/Shutterstock Rasli ste i mijenjali se zajedno
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pronaći muškarca iz snova mnogima nije lak zadatak. Iako neke žene imaju sreće, postoje one koje se moraju mučiti dok ne nađu pravog. Ako si zaljubljena i misliš da je on taj, uvjeri se hoće li ta ljubav potrajati.

Pazi na tebe

Kad ste se zaljubili činio je sve da se osjećaš poput princeze. Čak i sada nakon što je prošlo dosta vremena on se trudi da se osjećaš posebno pored njega. Uvijek je tu za tebe. Čak i u tvoje najgore sate, čvrsto stoji pored tebe. Najviše mu znači tvoja sreća i on će učiniti sve da vidi osmijeh na tvom licu. Pomaže ti kad si zauzeta i nikad se ne osjećaš kao da si mu teret.

Voli biti u tvojoj blizini

Nikad ne propušta priliku da ti pravi društvo. Ako se posvađate on bar pošalje poruku da vidi jesi li dobro. Smišlja svakakve planove  bilo kratke ili duže da ukrade dragocjene trenutke s tobom.

Prihvaća bez drame dane bez seksa

Ako je zainteresiran za tebe samo zbog seksa, onda će jasno negodovati kad ga nema. Kada si umorna ili jednostavno nisi raspoložena za seks, on poštuje tvoje mišljenje i nikad ne inzistira. On zasigurno voli seks s tobom, ali ne osjeća potrebu da ti nameće svoje želje.

Možda te zanima... Muškarci otkrili 5 razloga zbog kojih vole žene s kratkom kosom Psiha i seks

O svemu razgovara s tobom

Svjestan je da si ti jedna od najvažnijih osoba u njegovu životu te da je važno da si upućena u njegove namjere i odluke. Ne želi da njegove odluke loše utječu na tebe. Stoga ti iznosi svoje namjere i važno mu je tvoje mišljenje.

Možda te zanima... Ako tvoj partner ili muž radi ovih 11 stvari, smatraj se sretnicom Psiha i seks

Povjerava ti svoje najdublje tajne

Kad ti se čovjek može povjeriti sa svojim najdubljim, najmračnijim tajnama, to pokazuje koliko ti vjeruje i koliko si mu važna. Netko tko zaista cijeni tvoju prisutnost u svom životu, nikada neće zatajiti važne stvari iz svoje prošlosti. Muškarci obično uzimaju vremena i pažljivo biraju svoj krug ljudi od povjerenja. Ako si ti osoba kojoj je on odluči otvoriti svoje srce, onda te nikada neće pustiti.

 

Za druge žene nema vremena

Ponosan je što te ima u svom životu. Ne pokazuje interes ni za najljepšu ženu u blizini. Muškarci koji imaju ozbiljne namjere prema svojoj partnerici nemaju vremena za druge žene. S jednom su zadovoljni i učinit će sve što je potrebno da je zadrže u svom životu.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.