Psiha i seks Seks i veze 17. studenoga 2018.

6 trikova kojima ćeš ga privući

Privlacnost1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako želiš privući pažnju suprotnog spola i dati do znanja da si raspoložena za upoznavanje nasmiješi se i uspostavi kontakt očima. Također pripazi na količinu popijenog alkohola i budi samopouzdana, ali istovremeno pristupačna.

Donosimo ti savjete koji će ti pomoći da privučeš dečke i ostaviš dobar prvi dojam. U kafiću si ili na tulumu, ali dečki ti ne prilaze iako se smatraš privlačnom. Možda tvoje držanje šalje poruku da si zauzeta ili nedostupna? Opet, nije potrebno niti da je tvoje ponašanje pretjerano provokativno. Smiješ biti suzdržanija, jer mnogi ne vole jako napadne cure.

24 razlike između dobre i loše ljubavne veze

Želiš li da ti netko priđe, moraš dati do znanja da si raspoložena za kontakt. Pritom veliku ulogu igraju govor tijela, izrazi lica i pozicioniranje u prostoru. Većina dečki voli pristupiti u zgodnom trenutku tako da te ne ometaju ni prekidaju. Ponekad se stvari poklope same od sebe - slučajno se sudarite ili se nađete jedno kraj drugoga baš kad se nešto upečatljivo dogodi u blizini i da vam povoda za razgovor.

Neke djevojke vole kada se dečko ozbiljno potrudi da bi uspostavio kontakt, ali što ako on procijeni da mu se više isplati približiti nekome tko nije tako težak slučaj? Nudimo ti nekoliko savjeta uz pomoć kojih ćeš diskretno potaknuti dečka (ili više njih) da ti pristupe.

Reci to očima

Smiješak i kontakt očima najsigurniji su signal koji odgovara zelenom svjetlu u komunikaciji. Još ako pritom dobaciš neku usputnu opasku o onom što taj dečko ima na sebi, budi uvjerena da će se nadovezati i preuzeti inicijativu. Obrnuto, srditost ili bahatost djeluju odbojno i privlače samo avanturiste ili one koji imaju vrlo slabu percepciju tuđeg duševnog stanja.

Izdvoji se iz grupe

Nalaziš li se u društvu s drugim muškarcem, iako ti nije dečko ili muž smanjit ćeš izglede da ti netko pristupi. Možda ćeš privući jedino one koji traže svađu i nadmetanje s potencijalnim suparnikom. Ne želiš valjda incident? Ako si okružena ženskim društvom, lakše ćeš privući sugovornika ako se izdvojiš iz skupine barem za par koraka. Cure u grupi djeluju na dečka obeshrabrujuće, jer zna da ćete ga ocjenjivati i komentirati čim se makne.

Ograniči unos alkohola

Budi dovoljno trijezna i nemoj se ponašati neprikladno - izvoditi čudne plesne pokrete, penjati se na stol, izvoditi striptiz. Tako ćeš privući pažnju, ali će ti teško netko prići osim možda muškarca koji ima vrlo ograničene ciljeve s tobom. Čak i ako nisi u alkoholiziranom stanju, ne isplati se izgledati neuredno i zapušteno, jer bi time dala do znanja da ti nije stalo svidjeti se nikome.

Stav dive nije privlačan

Nemoj se držati kao diva ili fatalna žena, osim ako ne želiš da ti pristupe samo jako umišljeni tipovi. Ne zaboravi da je visoko samopouzdanje često znak sociopatskog poremećaja, koji uključuje i sklonost manipulaciji, prijevari i nasilju. Ako ti je takav muškarac cool, to je tvoja stvar, ali nemoj reći da te nismo upozorili.

Ne glumi zaposlenost

Pravi se da ti je dosadno i da si besposlena. Nemoj tipkati po mobitelu, surfati na prijenosniku niti čitati novine. Izgledaš li jako zaposleno, mnogi će obzirno odustati od približavanja.

Kreći se polako

Ako si u pokretu, kreći se polako, jer se malo tko želi upuštati u jurnjavu za jako živahnom curom. Lagano kretanje je preporučljivo više od stajanja na jednom mjestu, osobito ako je to mjesto neki zabačeni kutak prostorije, odvojen od ostalog dijela krupnim komadima namještaja. Budi dohvatljiva i - vidljiva.

16 znakova da mu nije dovoljno stalo do tebe

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.