Psiha i seks 20. rujna 2021.

6 stvari koje nikada ne bi trebala reći svom mužu ili partneru

6 stvari koje nikada ne bi trebala reći svom mužu ako želiš ostati u braku
Foto: shutterstock Čak i ako nisi namjeravala povrijediti svog muža, riječi koje izgovoriš mogu mu utjecati na ego ili smanjiti samopouzdanje.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ne dopusti da tvoj brzi jezik i nepromišljenost ugroze brak ili pak muževo samopoštovanje.

Neke stvari jednostavno je bolje ostaviti nedorečenima. Pa treba znati na vrijeme stisnuti zube i držati jezik za zubima, drage dame. Jer čak i ako nisi namjeravala povrijediti svog muža, riječi koje izgovoriš mogu mu utjecati na ego ili smanjiti samopouzdanje. Evo 6 fraza koje nikako ne bi smjela reći svom mužu ako ti je sretan brak krajnji cilj. Što sigurno i jest, prema Your Tango.

"Ti si prestar za to"

Ili još gore, prestari smo za to. Ova rečenica samo otkriva da si monotona i dosadna osoba. S vremena na vrijeme ostanite zajedno vani do zore, popijte bocu omiljenog vina i potakni supruga da se pridruži toj nogometnoj ligi za rekreaciju o kojoj toliko dugo priča. Imaš samo onoliko godina koliko se staro osjećaš, zar ne? Osim toga, pronalazak vlastitog unutarnjeg djeteta pomoći će da brak ostane svjež i zabavan. Ne kažemo da to treba postati navika, nego da prestaneš koristiti svoje godine kao izgovor da ne radiš neke stvari.

Možda te zanima... Recept za sretan brak: "Iako imamo dvoje djece i dalje imamo seks skoro svaki dan" Psiha i seks

"Tatice, volim tvoj trbuščić"

Ozbiljno, nemoj, i muškarcima može zasmetati ako im neprestano naglašavaš da su punašniji. I malo je vjerojatno da će muž uzeti kao kompliment, ako mu govoriš da je tatica. Drži se pridjeva poput seksi i vrući ili mu jednostavno reci da voliš njegovo tijelo.

"O ne, oćelavit ćeš!"

Pravi, način da ga pogodiš gdje boli! Supruge, u slučaju da niste svjesne, muškarci su iznenađujuće osjetljivi i nesigurni u vezi opadanja kose pa im pokušajte ne trljati sol na ranu. Dakle, i muškarci imaju osjećaje!

"Mislim, treba li ti doista još jedna porcija?"

Osim ako niste sklopili pakt da ćete se hraniti zdravije i međusobno se motivirati, tjerati ga da se osjeća loše zbog svog tijela vjerojatno nije najbolja ideja, osobito ako je to pred njegovim prijateljima.

Možda te zanima... Šest žena otvoreno govori o samačkom životu u četrdesetima Psiha i seks

"Ovdje uvijek ja moram raditi sve!"

Možda se trenutno osjećaš kao najzaposlenija žena na svijetu jer radiš i obavljaš more poslova po kući. No, umjesto da toliko prigovaraš oko onoga što ne radi, razmisli o tome da ga pohvališ za stvari koje radi, a kladimo se da ćeš uskoro primijetiti neke velike promjene.

"Znam da ćeš vjerojatno reći ne, ali ..."

Nakon ovako negativnog pristupa, šanse da muškarac zapravo pristane na bilo koji zahtjev koji si imala na umu sada su prilično male. Preoblikuj svoje pitanje u pozitivnom svjetlu jer ćeš prije dobiti pozitivan odgovor (npr. "Bilo mi je jako zabavno kad smo jučer zajedno večerali u restoranu. Želiš li sutra ići opet?)".

Možda te zanima... 3 tipa žena kojima nije ni na kraj pameti udati se Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.