Psiha i seks 28. studenoga 2022.

4 znaka koja bi mogla imati turbulentne ljubavne odnose ovaj tjedan

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Počet ćete uviđati istinu koju ste izbjegavali i suočiti se sa stvarnosti do koje su dovele vaše odluke

Strijelci i ribe uvijek su u potrazi za dubljim značenjem. Dok se strijelci radije usredotočuje na daleke horizonte, ribe zaranjaju unutar sebe kako bi istražile vlastite skrivene dubine. Ovo stavlja u fokus istinu izvan vas kao i unutar vas. Iznosi na vidjelo posljedice prethodnih izbora i stvarnost da možda konačno žanjete ono što ste posijali. Pobrinite se da energiju uložite u to kako se maknuti s mjesta na koje ste dospjeli, a ne na razmišljanje kako vam se to moglo dogoditi. Odnosi postaju izazovni kada jedna ili obje osobe ignoriraju svoju istinu ili je namjerno pokušavaju prikriti. Ako želiš unaprijediti svoj ljubavni život prvi korak je da sebi priznaš istinu.

Blizanci

Ovo bi mogao biti težak tjedan za vas dragi blizanci, budući da je toliko planeta u strijelcu što osvjetljava vašu romantičnu zonu, ali tu je i Mars koji uzrokuje nemir.  Mnogi pripadnici znaka nisu sigurni u svoju vezu od rane jeseni, ali ne osjećaju da je još vrijeme za odluke i izbore. Ovaj tjedan bi konačno moglo postati očitije da veza u kojoj se nalazite nije ona u kojoj biste trebali i ostati.

Ovaj aspekt energije između strijelca i blizanaca znači da počinjete shvaćati da vaš odnos možda zapravo ne podržava vašu vlastitu istinu. Međutim, ovo izgleda za vas, može se svesti na to da ostanete u ovoj vezi ili da konačno izaberete sebe. Sada ste snažno usredotočeni na svoju karijeru i radna pitanja. To vas čak može dovesti do toga da se potpuno udaljite od partnera i fokusirate na posao, što također neće pomoći vašoj vezi. Pokušajte se direktno suočiti sa stvarima, čak i ako se i dalje osjećate kao da tražite odgovore ili razumijevanje.

Ovan

U nadolazećim danima, područja vašeg života koja će biti u najvećem fokusu su tajne, komunikacija i širenje iznad i izvan onoga gdje ste sada. Ovo ne sluti na dobro za vaš trenutni odnos jer vjerojatno postoji čitav niz stvari koje ste tajili od svog partnera. Sunce, Venera i Merkur u Strijelcu trenutno vas tjeraju da učinite nešto drugačije, to čak može značiti kratkoročno putovanje ili da želite učiniti nešto kako biste unaprijedili sebe i svoj život. Morat ćete se suočiti sa stvarnošću iako ste se trudili da to ne učinite i to vas dovodi do razgovora koje ćete morati voditi zbog toga. Nitko u konačnici ne želi prekinuti vezu tijekom praznika i zapravo će većina učiniti sve što je potrebno da do toga ne dođe. Međutim, ponekad to postane nužnost, a ne nešto što u konačnici možete kontrolirati. Ovaj tjedan jedna veza i veliki dio vašeg života konačno se približavaju kraju. Možda se čini kao da se sve oko vas ruši, ali morate vjerovati svjetlu koje se počinje probijati. Ponekad stvarno treba sve spaliti i krenuti iz početka.

Lav

Saturn je u Vodenjaku ovog tjedna stvarajući pozitivne veze s Marsom u Blizancima i Merkurom i Venerom u Strijelcu. Zvuči dobro, ali za vas će doći do sukoba između romantične veze i vaših prijatelja ili društvenog kruga. Bilo da vi niste bili iskreni s njima ili oni s vama, u tjednu koji je pred vama morat ćete se suočiti s činjenicom da svi koji kažu da su na vašoj strani ne moraju nužno to i biti. Budući da je Saturn trenutno u vašem sektoru odnosa, to znači da učite neke važne lekcije o ljubavi, biti svoj i što znači slušati svoj unutarnji glas iznad svih drugih. Kako tjedan bude odmicao, percepcija će vam se mijenjati.  Najbolje što možete učiniti je poštivati ​​energije koje dolaze i ne pokušavati se držati nečega što vam se čini kao da se raspada. Uzmite ovo kao lekciju i učite iz toga. Čak i ako ste imali najbolje namjere na početku vaše veze, to ne znači da ste bili u potpunosti na mjestu za stvaranje veze koja vam je potrebna. Potražite gdje ste zanemarili vlastitu istinu i potrebe i obećajte sebi da se više nikada nećete žrtvovati za ljubav ili za odobravanje drugih.
 
 
Možda te zanima... Žena rođena u znaku strijelca: Što možete očekivati od nje? Psiha i seks

Jarac

Asteroid Pallas ovog tjedna postaje retrogradan u znaku raka, što znači da ćete odjednom postajati svjesniji svih načina na koje ste zanemarili svoju vezu. Svemir vam daje priliku da dublje shvatite kako vaši postupci utječu na vašeg partnera. Čak i ako smatrate da su profesionalna pitanja ili druga područja vašeg života važnija, svejedno trebate stvoriti prostor da saslušate svog partnera. Sve se svodi na emocionalnu inteligenciju i ako si dopuštate da prigrlite sposobnost koju morate osjetiti i razumjeti. Pallas u astrologiji predstavlja intuiciju i mudrost, kada je retrogradan pokušava iskoristiti ove osobine kako bi mogao prevladati svaku prepreku pod svaku cijenu. No, možda ćete shvatiti da ponekad zaista postane prekasno popraviti ono što je pošlo po zlu. Naravno, možete odlučiti pokušati, ali budite oprezni misleći da možete baciti hrpu obećanja i odmah sve popraviti. Ponekad radnje iz prošlosti doista utječu na ono u sadašnjosti. Razumljivo je da ćete možda morati pokušati poboljšati stvari prije nego što konačno prihvatite da ne možete, ali samo imajte na umu da odbijate vidjeti istinu koju donosi ovaj tjedan.

Naravno ovo se ne odnosi na sve pripadnike navedenih znakova, nego na one koji već neko vrijeme imaju sumnje vezane za svoje partnerske odnose.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.