Psiha i seks Moje emocije 15. veljače 2019.

4 horoskopska znaka na koja će najviše utjecati puni Mjesec 19. veljače

Foto: Guliver/Shutterstock Pun Mjesec
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Puni mjesec (koji će također biti supermjesec) u veljači će se pojaviti u znaku Djevice. Ovaj zemljani, svijetli i energizirajući znak donosi dobre vibracije. Energija Djevice nas uvijek motivira na čišćenje vlasti misli (kao i naših domova i rasporeda), a ovaj mjesec nije iznimka.

"Nakon pomrčine s kojom smo ušli u 2019. godinu, Mjesec u Djevici bit će prilika da dobijemo više energije za ostvarenje ciljeva. Naravno, svatko će osjećati da se ova energija u njegovom životu drugačije manifestira, a na nekoliko znakova ovaj puni Mjesec u Djevici posebno će utjecati. Astrologija punog mjeseca u veljači 2019. je uzbudljiva, avanturistička i seksi te donosi prilike za promjene, romantiku i uspjeh", rekla je astrologinja Liza Stardust za Bustle i otkrila na koje će znakove pun Mjesec 19. veljače imati poseban utjecaj. Napomenula je i da je svaki pun Mjesec idealno vrijeme za izražavanje vlastitih potreba, kao i za razmišljanje o sljedećim koracima koji su u planu.

Blizanci (21. svibanj - 20. lipanj)

Blizanci vi ćete se baviti promjenom vlastite paradigme, pa bi vam ovaj mjesec mogao biti jako intenzivan i iznjedriti na površinu neke vaše potisnute osjećaje. Fokus će biti uglavnom na definiranju vašeg osjećaja sigurnosti, omogućujući vam da se oslobodite ljudi i situacija koje potresaju vaš osjećaj sigurnosti.


Okružite se ljudima i energijom koja će vam pomoći da se osjećate sigurno i potpuno svoji. Već imate sve što vam je potrebno za samonapredovanje - samo trebate poticaj da ga uvidite. Dozvolite ovom mjesecu da osvijetli sve blagoslove koje imate i podsjetiti vas da sve možete učiniti.

Djevica (23. kolovoz - 22. rujan)

Djevice, ako ste propustili priliku da neke svoje misli manifestirate u riječi i djela tijekom mladog Mjeseca, sada imate drugu priliku i iskoristite je. Vrijeme je da počnete s nekim novim praksama ili da nabacite novi imidž. Ovaj pun Mjesec omogućit će vam da usvojite nove stavove. Posadite sjeme namjere i bit će blagoslovljeno magičnim dodirom. Ako to želite, sada imate moć da promijenite svoj život.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)

Mjesec je pun, kao i vaš raspored Strijelci. Vrijeme je da budete slatki sami sebi i da napravite neko veliko samo-opuštanje nakon radnog dana, jer će vas u protivnom žrvanj svakodnevice samljeti dok pun Mjesec ne dosegne svoj puni potencijal.  mljevenje spustiti dok ova svjetiljka dosegne svoj puni potencijal. "Napetosti na poslu mogu vas prisiliti da se povučete na neko vrijeme jer svakako trebate neko mirno i spokojno vrijeme sa samima sobom.


Provedite ovaj pun Mjesec kod kuće sa svojim mislima i pripremite se za izazove koji su pred vama. U ovom periodu mogu na površinu izaći profesionalni stresovi, ali to će ti samo olakšati da ih prije riješiš. Znaj da ti malo vremena za opuštanje može puno pomoći.

Možda te zanima... Horoskop za veljaču za svih 12 znakova Psiha i seks

Ribe (19. veljače - 20. ožujka)

Ribe ovaj pun Mjesec bit će poticajan za romantiku u vašem životu. One koji još nisu sigurni bi li se trebali vezati, tijekom ovog perioda neće biti ništa mudriji, bit će još više zbunjeni. Zato Ribe, pazite da ne donosite ishitrene odluke kako ne biste previše otplivale od moguće romanse.

Sunce upravo ulazi u vaš znak pa je puno planetarnih utjecaja koji će se reflektirati an vašu ionako osjetljivu dušu. Provjerite sa samima sobom posvećujete li si dovoljno prostora i vremena za razmišljanje i neka vam bude prioritet da ne za vrijeme punog Mjeseca ne donosite ishitrene odluke.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.