Psiha i seks 10. lipnja 2024.

3 najsretnija horoskopska znaka ovaj tjedan

Foto: Pexels
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ono što vam je suđeno nije događaj koji se dogodi, već radnje koje svjesno odaberete jer ste na pravom mjestu da to možete prihvatiti. Kada odaberete ono što želite i što je u skladu s vašim "višim ja", sreća je zagarantirana.

Ovaj tjedan imat ćete potrebu donijeti važnu odluku koja kako biste stvorili veću ravnotežu i optimizam u svom životu. Usredotočite se na odluku koja je najviše usklađena s vašim iscjeljenjem i uspostavljanjem temelja za veći uspjeh. Upravo tako ćete postati svjesni snage svojih izbora. 

Započinje i novi ciklus, ne samo u načinu na koji komunicirate svoje odluke, već i u ponudama koje ćete moći primiti, a ako ste jedan od sljedeća tri horoskopska znaka, upravo vas ovaj tjedan očekuje sreća. 

Jarac

Dopustite sebi da odbacite sve što je došlo prije ovog trenutka. Dopustite sebi da gledate na život kao da ga vidite tek prvi put, s puno nade i vjere da možete stvoriti sve što poželite. Iako je utjelovljenje lekcija iz vaše prošlosti još uvijek važno, da biste maksimalno iskoristili prilike koje svemir pruža, također morate biti voljni vjerovati u nove početke i nove mogućnosti. Svakako ćete imati priliku da odaberete svoju sudbinu i sretan put u životu. Kao zemljani znak, morate izgraditi temelje, fokusirajući se na ono što vam je potrebno i osigurati da u tom procesu slušate samo svoj unutarnji glas.

Nemojte sumnjati ili brinuti o svom odabiru, već vjerujte da možete odabrati svoju sudbinu i sve darove iz svemira koji će se pojaviti. Također, iskoristite ovo pozitivno razdoblje kako biste se možda donijeli odluku za koju ste prije smatrali da je previše riskantna. Svaka vaša odluka vodi do više prilika, a najveći rizik je ako ništa ne napravite. 

Možda te zanima... Horoskop za lipanj za sve znakove Psiha i seks

Vaga

Sve što ste učinili i uložili uskoro će se isplatiti. Sve dok se sjećate da iako imate važne veze, vaša je sudbina nešto što je isključivo vaše. Možete osmisliti život kakav želite i prihvatiti sva iskustva koja vam svemir sprema - trebate si dopustiti da odlučite slušati smjernice koje primate. Možete očekivati i novosti u svom životu i priliku da se otvorite i iskusite više nego što možete zamisliti.

Započinje potpuno novi ciklus zbog kojeg možete očekivati putovanja, uspjeha u karijeri, nove početke i romantiku. Jedino upozorenje je da morate prihvatiti promjenu jer ono što je namijenjeno vama neće se naći tamo gdje jeste. Vjerujte u sebe i stvarnost da ne možete izgubiti ono što vam je suđeno. 

Obratite posebnu pozornost na komunikaciju koju primate putem e-pošte, SMS-ova ili telefonskih poziva. Tim putem primit ćete mnoštvo novih ponuda, prilika ili pozivnica. Ono što stiže činit će se kao san, ali možda ćete biti podijeljeni između novih početaka i određenih odgovornosti za koje ste još uvijek vezani. Pokušajte iskoristiti svoju priliku i prigrliti novosti koje stižu u vaš život. 

Možda te zanima... Horoskop za razdoblje blizanaca za svih 12 znakova Psiha i seks

Vodenjak

Ako vam određene stvari ne donose sreću, onda je vrijeme da ih pustite i nastavite dalje sa svojim životom. To ne znači da ćete biti sretni svaki dan, već da ćete osjećati zadovoljstvo i ispunjenje od svega u što ulažete svoju energiju. Kada možete odabrati radost, bez obzira što bi to moglo značiti u određenoj situaciji, tada također objavljujete svemiru upravo ono što znate da zaslužujete.

Očekujte prilike kada su u pitanju nekretnine, bogatstvo, romantika i radost te ćete tako biti u skladu sa svojom sudbinom. Ono o čemu dobivate vijest u ovo vrijeme ne odnosi se samo na dublju predanost ili bogatstvo, već će vam pomoći da svjesno odaberete što želite da vaš život postane. 

Možda te zanima... Tajne o horoskopskim znakovima koje možda niste znali Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.