Psiha i seks 06. lipnja 2022.

3 horoskopska znaka koje očekuje odličan tjedan

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovaj tjedan bit će odličan za ova tri horoskopska znaka, ali bit će potrebno malo umijeća i izdržljivosti da se izbjegnu "loši" dijelovi.

Ovaj tjedan bit će sjajan za ovna, djevicu i vodenjaka jer će biti sposobni prebroditi osobne prepreke, biti spremni reći ono što im je na umu i oprostiti sebi za sve ono što misle da su učinili krivo. Ovaj tjedan mjesec će se naći u znaku djevice što će pomoći stabilizirati emocije i ukazati svjetlo na kraju tunela.

Ponovno će osjećati samopouzdanje te će dati smisao svojim postupcima. Ovaj tjedan je naglasak i na komunikaciji iz čega će proizaći veliki uspjesi jer će se usuditi reći ono što je važno kako bi došli do novog mjesta u životu. Možda će biti potrebno malo žrtvovanja kako bi postali bolji ljudi, ali kroz nevolje će postati još jači.

Ovan

Ono što ti je potrebno u životu je osjećaj ravnoteže jer si emocionalno bila posvuda zadnjih nekoliko tjedana, a čini se da će ovaj tjedan to i omogućiti. Osjećaš se snažno i pozitivno, ali važno je da se fokusiraš na organizaciju. Malo truda i puno organizacije će zasigurno pokrenuti stvari. 

Ipak, ako nastaviš tempom kojim si dosad išla, brzo ćeš se umoriti i nećeš imati energije da dovršiš sve čudesne stvari koje su ti na umu. Ovaj tjedan osjećat ćeš se kao da tvoj život ima smisla  iako ćeš morati žrtvovati jednu ili dvije stvari.

Možda te zanima... Ovim horoskopskim znakovima ispunit će se želja u lipnju Psiha i seks

Djevica

Ovaj tjedan ćeš žarki osjećaj pozitivnosti i produktivnosti pretvoriti u nešto spektakularno. Bit ćeš spremna uložiti novac u materijalne potrebe kako bi sudjelovala u nečemu kreativnom i ostvarila svoj san. Pomno ćeš paziti na detalje jer će se Mjesec naći u tvom horoskopskom znaku, a što god planiraš stvoriti bit će pravo remek djelo.

Vodenjak

Ovaj tjedan donosiš čvrstu odluku da ćeš se riješiti svega što narušava tvoje zdravlje i sreću. Čega ćeš se riješiti ovisi o tvojim osobnim ciljevima, ali nemaš vremena za cjenkanje o tome što ti je važno u životu. Sada je važno da napraviš ozbiljne promjene, a za to ćeš imati i samopouzdanja i ako možeš izdržati vidjet ćeš uspjeh kakav još nisi vidjela. Budi ustrajna i ne dopusti da te male stvari zavlače, pogotovo sada kada znaš kamo ideš i što ti je potrebno za uspjeh. Počasti se i zamisli svoju budućnost kao svijetlu i sretnu. 

Možda te zanima... Horoskop za lipanj za sve znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.