Psiha i seks Moje emocije 01. lipnja 2022.

Ovim horoskopskim znakovima ispunit će se želja u lipnju

Foto: shutterstock Blizanci predstavljaju dvije različite ličnosti u jednoj
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kako bi bilo lijepo zaželjeti želju kad ugledaš zvijezdu padalicu… i još kad bi znala da će ti se želja ostvariti?

Čak i ako je to u osnovi malo vjerojatno, ova tri horoskopska znaka mogu se sada veseliti. Naime, u lipnju 2022. godine doista bi mogli računati na to da će sudbina biti ljubazna prema njima. Pogledaj što ova tri horoskopska znaka očekuje u lipnju. 

Blizanci (21. svibnja – 21. lipnja)

Pobjednik mjeseca je horoskopski znak blizanci. Ovaj zračni znak može očekivati sreću u bilo kojem obliku u lipnju 2022. godine. Blizanci nisu najzahtjevnija bića, ali čak i oni imaju svoje želje i jako su spremni učiniti sve što mogu da ih ostvare. Više priznanja i viši položaj na poslu dali bi ti motivacijski poticaj koji ti je očajnički potreban. Jako si frustrirana jer tvoj trud još nije nagrađen. A konačno, u lipnju 2022. godine, bit će prepoznata tvoja upornost. S početkom ljeta dobit ćeš profesionalni status koji priželjkuješ! Čestitamo!

Vaga (24. rujna – 23. listopada)

Za vagu je lipanj 2022. godine mjesec prilika. Čak i kad bi netko pomislio da ovaj horoskopski znak opravdava svoje ime, zapravo se najviše bori sa spremnošću na donošenje odluka. Vaga i ravnoteža zapravo su nekompatibilni elementi. Međutim, zvijezde su sada dobro posložene za vage i stoga im nude da iskoriste mnoge dosad neiskorištene prilike. To znači da moraju stalno donositi odluke, ali birati između dobrog i boljeg nije teško čak ni vagi. I to joj neizmjerno pomaže da se pobijedi svoju slabost.

Lav (23. srpnja – 23. kolovoza)

Lav je općenito poznat po tome da dobiva ono što želi. Teško je pretpostaviti da mu nešto nedostaje. Naime, njegovo ponašanje prema vanjskom svijetu uvijek izgleda bezbrižno i veselo... Ovaj horoskopski znak, koji je zapravo vrlo osjetljiv, već duže vrijeme pati zbog svađe s voljenom osobom iz obitelji. Lipanj 2022. ne donosi lavu ljetne osjećaje, ali ispunjava mu najdražu želju: davno zakašnjelu raspravu i pomirenje. Vatreni znak nikada neće biti toliko zahvalan i u novi će mjesec krenuti s puno više energije i radosti.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.