Psiha i seks 16. svibnja 2022.

3 horoskopska znaka koja će biti najsretnija ovaj tjedan

Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovaj tjedan bit će ispunjen obećanjima, a nekim znakovima donijet će i optimizam na ljubavnom planu.

Ako si već zaljubljena, ovaj tjedan bit ćeš još bliža sa svojim partnerom. A ako si slobodna i želiš biti u vezi, ovaj tjedan su tvoje šanse za vezu još veće. Izgleda da će mnogi ući u razdoblje u kojem će osjećati olakšanje. Ovaj tjedan naći ćeš rješenje za svoj svakodnevni stres, a polako ćeš ući u uzbudljivo razdoblje te ćeš imati osjećaj da možeš podnijeti sve. Ovim horoskopskim znakovima će ovaj tjedan biti najbolji.

Ovan

Tvoja ljubav prema sebi postigla je novu razinu i shvatila si kako želiš biti sretna i htjet ćeš se zadovoljiti samo s najboljim za sebe. Kao inteligentna osoba, shvatila si da je život kratak i da ga trebaš dobro živjeti pa tijekom ovog tjedna proslavi svoj život.

Na svoj putu prema samoljublju krenula si zbog slomljenog srca. Krenula si dugim putem do mjesta gdje konačno voliš i prihvaćaš sebe, a tijekom ovog tjedna to ćeš i osjetiti. Suočena s nedaćama, sada si najjača osoba koju poznaješ. Suočit ćeš se sa svime što ti svemir pruži te prelaziš u novo carstvo neustrašivosti gdje je potencijal astronomski. 

horoskop horoskopski znak zodiac Možda te zanima... Horoskop za svibanj za sve znakove Psiha i seks

Bik

Ono što ovaj tjedan čini tako posebnim za tebe je to što konačno možeš učiniti nešto što si već dugo željela, i ne samo to, možeš podijeliti to iskustvo s nekim koga voliš. Vjerojatno ćeš se htjeti opustiti ili otići na zasluženi odmor. Ali to je puno više od opuštanja ili odmora, radi se o kvalitetnom vremenu provedenom s onim koga voliš.

Ovaj tjedan ti apsolutno nitko ne može stati na put, i iako možda neće potrajati, ovo je jedan od onih tjedana koji bi potencijalno mogao ući u povijest kao najbolji. Zabavi se, budi oprezna, učini pravu stvar i budi zahvalna na činjenici da imaš mogućnost to ostvariti.

Djevica

Ovaj tjedan htjet ćeš proširiti svoj um i sudjelovati u nečemu što je veće od tebe same. Razmišljat ćeš o dobrotvornim akcijama i spašavanju životinja. Ovo je tjedan u kojem ćeš pomalo izgubiti sebe jer želiš pomoći drugima, a ne zato što to moraš. Bit ćeš čak i nagrađena za svoju velikodušnost.

Ovaj tjedan bit ćeš zaista zahvalna svemu što imaš u životu i shvatit ćeš da si se nekako izvukla iz teških trenutaka i uzdigla se iznad svega. Budi ponosna i sretna što si živa jer ti si nečija sjajna zvijezda i jako si voljena. 

  Možda te zanima... Ovi horoskopski znakovi imaju uistinu veliko srce Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.