Psiha i seks Seks i veze 14. kolovoza 2018.

17 znakova da imaš lošeg partnera ili supruga

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ponekad su očite stvari toliko očito da ih ne primjećujemo. Obrati pažnju na ove znakove i spasi se na vrijeme iz loše veze.

1. Osjećaš se krivom kada si sretna. Ne možeš mu reći o zabavnom vikendu ili kako ti dobro ide na poslu. Osjećaš da moraš paziti na sve što radiš jer zavidi na svakoj sitnici. Zbog njega se osjećaš loše, ako si imala dobar dan kad je njegov bio loš.

2. Ponaša se kao da mu duguješ seks. Je li ti kupio večeru? Je li oprao suđe? Pokupio te s posla? Iskoristit će to protiv tebe, natjerati te da se osjećaš kao da mu uskraćuješ seks, a on je toliko toga napravio za tebe.

3. Razočara te. Svaki put. Kada se veseliš spoju, on ili otkaže ili se posvađate i to uništi cijelu večer. Uvijek se nešto loše dogodi.

4. Nikad te ne podržava, čak ni kod malih stvari. Ne sviđaju mu se tvoje objave na društvenim mrežama ili ti ne kaže da ti kosa izgleda super kad se vratiš od frizera. Ne daje ti dovoljno pažnje.

 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock Što više malih svađa to bolje!

5. Ne želi da budeš prijateljica s drugim muškarcima. Tvrdi da tebi vjeruje, ali da ne vjeruje njima. Zna on kako muškarci razmišljaju. Da su dobri prema tebi samo zato da te odvedu u krevet.

6. Zbog njega osjećaš kao da imaš loš ukus. Ne gleda tvoje omiljene serije, ne sluša tvoje omiljene pjesme i stalno se njima smije. Uništava sve što voliš iako zna da ti te stvari puno znače.

7. Možda se ne upucava curama, ali ništa ne poduzima da prekine kada s njim neka žena flertuje. Vidiš da uživa u tome da ga druga cura želi i da ima druge opcije.

8. Kada mu kažeš da si dobro, uzruja se. Ali kada mu kažeš stvarni razlog zašto nisi dobro, opet se uzruja. Ne želi imati ozbiljan razgovor da riješite problem.

9. Jako dugo mu treba da ti odgovori na poruku. Ako mu se ti ne javiš prva, neće se ni on tebi javiti, ne sjeti se toga uopće.

 | Author: Pixbay Foto: Pixbay

10. Svaki put kada se vidite ili je pijan ili napušen. Nikad nije „čist“. Čak ni kada ti obeća da će pripaziti.

11. Seks je jedini način kojim ti daje pažnju. Nikad te ne drži za ruku u javnosti ili dok sjedite na kauču. Nikad te ne ljubi ili ne drži blizu kako bi te mazio.

12. Stalno viče na tebe. Čak i kada nisi ništa loše napravila. Krivi tebe i kada on krivo skretanje napravi, ako mu se ne snimi omiljena emisija. Ti si mu ispušni ventil.

13. Čini se kao da mu nije stalo hoćete li se vidjeti ili ne. Uvijek ti radiš planove, uvijek ti mijenjaš svoje planove kako bi imala vremena za njega. Kaže ti da mu nedostaješ, ali to je sav trud koji će uložiti.

14. Odbija kompromis. Uvijek je sve po njegovom. Više se brine za svoju sreću nego za tvoju.

Možda te zanima... 3 znaka otkrivaju jesi li u dobroj ili lošoj vezi Psiha i seks Veza Možda te zanima... Zašto ponekad nismo životno kompatibilni s osobom s kojom imamo jaku kemiju? Psiha i seks

15. Nikad ne odgovara na pitanja bez svađe. Čak i ako ga pitaš nešto jednostavno, on će napraviti problem iz toga. Nikad ne dobiješ izravan odgovor od njega.

16. Uvijek ogovara sve ljude u tvom životu. Roditelje. Najbolje prijatelje. Tvoje rođake. Omalovažava njih kako bi se činilo da je on bolji od njih. Da samo njega trebaš u životu.

17. Osjećaš se nervozno zbog njega. Boli te glava i trbuh. Čak i kada si dobre volje kada ga vidiš, budeš loše kada se razdvojite.

24 razlike između dobre i loše ljubavne veze

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.