Psiha i seks Seks i veze 19. ožujka 2021.

13 stvari koje muškarci nikada neće priznati svojim partnericama

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Isto kao što svaka žena ima tajne tako i muškarci neke stvari drže samo za sebe. Otkrij koje...

Vole samouvjerene žene

Muškarci percipiraju žene kao i sami sebe. Upravo zbog toga će muškarac radije izabrati puniju ženu koja ima karizmu, nego neki top model s manjkom samopouzdanja.

Važno im je kako partnerica izgleda

Muškarce ne zanima jesi li odjevena po zadnjoj modi i nosiš li samo trendy komade. Sve što oni žele jest privlačno odjevena žena, koji uključuje eleganciju i ženstvenost, ali bez vulgarnosti.

Možda te zanima... 6 razloga zašto žene s kojima muškarci izlaze nisu one s kojima se vjenčaju Psiha i seks

Ispasti sposoban

'Biti muškarac' u očima žene vrlo je važno za gotovo sve članove muške populacije. Zato oni i kada ne znaju što rade, započinju posao. Oni jednostavno moraju iskazati svoju snagu i pamet kada je u pitanju njihov izgled ispred dame, bez obzira znaju li popraviti nešto u kućanstvu ili će napraviti još veću štetu.

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock

Osjeća se izgubljeno kad im partnerica postavi zamršeno pitanje

Žene vole postavljati pitanja poput 'Jesam li debela?', istovremeno radeći tužnu grimasu, ali zadržavajući prodoran pogled. Niti jedna riječ, izraz ili rečenica ne može izraziti koliko jako muškarci mrze odgovarati na ta pitanja.

Ne priznaju poraz

Muškarci se uvijek natječu, uspoređuju sa svojim prijateljima i mrze priznati poraz. Oni jednostavno ne mogu reći svojoj ženi da si ona ili on sam ne može priuštiti nešto. 

Možda te zanima... 11 čudnih stvari koje rade parovi u dugim vezama Psiha i seks

Ljubomorni su

Muškarci ne izražavaju otvoreno svoje osjećaje, a ako vide svoju partnericu da koketira s drugim tipom, neće odati ni jednu emociju. Međutim, iznutra ih to proždire. Koliko god oni to ne žele priznati njihovi osjećaji su jaki, možda i jači od nekih ženskih, samo ih veoma dobro sakrivaju - kao zmija noge.

Primjećuju tvoju prijateljicu ili sestru

Ako misliš da je tvoja prijateljica ili sestra super zgodna, tvoj partner isto neće propustiti to primijetiti. Nije realno misliti da će ga njegova ljubav prema tebi učiniti slijepim, a tu na snagu zatim stupa povjerenje. 

Vole te gledati i proučavati

Ako te pozove u restoran na večeru, nemoj žuriti s odabirom vjenčanice. Lagano koketiranje, šale i osmijesi su samo znakovi da se muškarac zanima za tebe, a ne da je tvoj i to zauvijek. Muškarci su veoma vizualni i sve što žele raditi jest proučavati, pogotovo žensko tijelo.

Vole čuti kompliment

Tradicija je da komplimente obično daju muškarci, ali oni ih također vole čuti i od drugih. I njima su, kao i tebi, potrebne riječi ljubavi.

Možda te zanima... 4 istine i mita vezana uz starenje i seksualnost Psiha i seks

Vole neke 'ženskaste' stvari

Uredni nokti i koža znak su da muškarac brine za sebe i mnoge žene to vole i cijene. Muškarci također ponekad vole gledati 'ženske' TV emisije, serije i filmove samo da se opuste. No, često taj dio svog života skrivaju, pogotovo pred svojim muškim prijateljima.

I njih je strah

Muškarac ne bi trebao govoriti o svojim strahovima, zar ne? No, svatko ima fobije, pa tako i oni. Oni neće reći da se boje mraka ili pauka kako ne bi pokazali svoju slabost, ali to ne znači da ga ne osjećaju.

Savršeni su u skrivanju svojih osjećaja

Vrhunac romantičnog filma koji tjera žene u suze može utjecati na muškarca na isti način. Jedina je razlika u tome što će on hrabro reći da gledaš gluposti i brzo obrisati oči. No, osjetit će također ono poznato stezanje oko srca i knedlu u grlu!

Ne ostavljam te bez razloga

Muškarac nikada neće otići ako je zainteresiran. On ne radi gotovo ništa bez razloga. Stoga, ako napusti nekoga s kim se dobro osjećao, ne može to učiniti odjednom – takva žena ima posebno mjesto u njegovom srcu, piše Bright Side.

Možda te zanima... Ako se uporno trudiš zadržati vezu i radiš kompromise, vrijeme je da odeš Psiha i seks Možda te zanima... 5 jezika ljubavi: Koji je tvoj, a koji tvog partnera i trebaju li biti isti da bi veza opstala? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.