Psiha i seks Seks i veze 08. prosinca 2021.

11 znakova da ti nije dovoljno stalo do njega

Foto: shutterstock Nekad je teško prepoznati svoje prave osjećaje, na površini izgleda kao da je sve u najboljem redu i da je on idealan, ali neki znakovi pokazuju da to baš i nije tako
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Imati muškarca koji je zainteresiran za tebe je dobar osjećaj i prirodno je željeti da odnos s njim funkcionira jer radi sve kako treba.

Ponekad odeš na tri, četiri spoja s novim muškarcem i sve u vezi njega je savršeno. Pokušavaš se uvjeriti da bi mu trebala dati priliku jer je visok, zgodan, šarmantan i dobar prema tebi, ali bez obzira koliko odgovara tvojim standardima, nisi 100 % sigurna da ti se sviđa. Ako nisi sigurna, možda je bolje prestati trošiti i tvoje i njegovo vrijeme i nastaviti dalje.

Evo 11 znakova da nisi zainteresirana 

Vrijeme koje provodite zajedno te iritira

Odlučila si ga nazvati jer si usamljena i potrebno ti je društvo, ali nakon nekoliko minuta druženja počinje te iritirati način na koji jede ili priča s punim ustima. U tom trenutku pomisliš da možda ipak ne bi mogla s njim biti u ozbiljnoj vezi. Za to postoji vrlo jednostavno rješenje, a to je da ga se riješiš. 

Možda te zanima... Je li on doista onaj pravi? 8 znakova da si s pogrešnom osobom Psiha i seks

Stalno provjeravaš vrijeme 

Pokušavaš se upustiti u neki dublji razgovor s njim ili pronaći neke sličnosti u stvarima koje oboje volite raditi, ali jednostavno ne ide. Zbog toga se izgubiš u mislim i počneš razmišljati o nekim dosadnim stvarima poput gomile rublja koje te čeka kod kuće ili stalno gledaš na sat kako bi što prije došao kraj druženju s njim

Rađe bi vrijeme provela s prijateljicama 

Svatko treba imati svoje hobije i život van veze, ali ako često odabereš druženje s prijateljicama umjesto s njim, možda je ipak vrijeme da se upitaš sviđa li ti se zaista.

Privlači te samo zbog izgleda

Visok, crn i zgodan, sve ono što si htjela, ali kada počne pričati sve pada u vodu i shvatiš da te uopće ne zanima što on govori i misli.

Ne vidiš ga u svojoj budućnosti

Vaš odnos je bio dobar sve dok nije počeo pričati o zajedničkim planovima za budućnost i odjednom ti se pojavio neki neugodan osjećaj u trbuhu te pokušavaš brzo promijeniti temu. Ovo je siguran znak da on nije onaj pravi

Možda te zanima... Ako muškarac radi ovih 7 stvari, bježi od njega što prije Psiha i seks

Nemaš potrebu odgovoriti na njegove pozive ili poruke

Ako često vidiš njegovo ime kada primiš poruku i razmišljaš bi li odgovorila ili ne isto je dobar pokazatelj da nisi zainteresirana. Znaš i sama kada ti se netko sviđa da se odmah nasmiješiš na njegov poziv ili poruku, a ako to nije slučaj s njim onda je bolje da kreneš dalje

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock

Držiš ga podalje od obitelji i prijateljia

Kada ti se netko zaista sviđa želiš da ga svi tvoji bližnji upoznaju. Ako se zatekneš da prije tog upoznavanja govoriš svojim prijateljima da između vas nema ništa ili da ste samo prijatelji, to nije dobar znak jer zapravo ne vidiš budućnost s njim.

Izbjegavaš ga zvati svoji dečkom

On tebe stalno predstavlja kao svoju djevojku, a sama pomisao da ti njega predstaviš kao svog dečka stvara ti osjećaj nelagode. Ako leptirići u trbuhu nisu tu, možda ni on ne bi trebao biti.

Razmišljaš o nekom drugom muškarcu

Iako je možda vaš odnos dobar, često sanjariš i tvoje misli odlutaju na nekog drugog, možda čak i izmišljenog muškarca. Ako misliš da tvoj sadašnji i stvarni muškarac ne može ispuniti tvoje fantazije, onda sigurno nije za tebe. 

Nećeš osloboditi vrijeme za njega

Sigurno često odvajaš vrijeme za ljude i stvari koji su ti najvažniji u životi, ali za njega nikako. Ako u silnim obavezama nađeš vremena za druženje s prijateljicama, a za njega ne, očito ti on nije prioritet.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Vaša veza je nestabilna

Jedan trenutak ste ludo zaljubljeni, a sljedećeg se svađate kao dva najveća neprijatelja. To pokazuje nedostatak komunikacije i trebala bi provjeriti je li vaš odnos izgrađen na ljubavi ili požudi

Možda te zanima... Ovo su znakovi zdrave veze s dobrim izgledima da dugo potraje Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.