Psiha i seks Seks i veze 11. veljače 2022.

11 stvari koje će ti muškarac reći kad mu se stvarno sviđaš

Foto: Pixabay Ako ti često daje komplimente i ima poseban nadima za tebe, znači da mu je stalo do tebe i žele vašu vezu dovesti na višu razinu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Žene imaju cijeli niz načina kojima govore da im se netko ne sviđa, a često koriste i govor tijela ili kolutanje očima kako bi neželjenom muškarcu dale do znanja da nisu zainteresirane. No, što je s muškarcima za koje se često smatra da nisu toliko verbalni?

Možda tvoj partner želi nešto reći i govori puno toga, ali njegova poruka se ne prenosi onako kako je on zamislio ili nešto nedostaje u njegovim signalima. Ipak, ako želiš znati sviđaš li se zaista svom partneru, donosimo ti 11 fraza koje bi mogao koristiti da ti to i pokaže. 

"Ovo me podsjetilo na tebe"

Muškarac neće uvijek reći da misli na tebe kako ne bi bio previše izravan jer želi poštediti svoje osjećaje, ako ga odbiješ. Ali, ako mu je stalo do tebe, mogao bi reći da ga je nešto podsjetilo na tebe. To ti može dati do znanja da razmišlja o tebi i da želi da to znaš bez da to direktno kaže.

"Mogu ti pomoći u tome"

Muškarac voli biti potrebit i želi se osjećati korisnim. Ako ti nudi pomoć u nečemu, to može značiti da je zaljubljen u tebe. Muškarac će napraviti bilo što za ženu do koje mu je stalo ili za neki "krajnji cilj". Ali, ako svoju pomoć nudi bez nekakvih skrivenih namjera ili da mu moraš uzvratit uslugu jednog dana, znači da mu je stalo do tebe.

"Izgledaš odlično"

Ako ti kaže da izgledaš sjajno, prestani previše analizirati i nagađati što on zapravo misli. On stvarno misli da izgledaš odlično i želi da to znaš. Prihvati takav kompliment!

"Razgovarao sam sa svojom mamom..."

Ako navede ime mame i kaže ti što je dijelio s njom, on je ili tvoj najbolji prijatelj ili mu se sviđaš. Muškarci obično ne dijeli uvijek sve što rade ili govore članovima svoje obitelji, posebno svojim mamama. Razgovaranje o njegovoj mami s tobom na bilo koji način može signalizirati da ti može pokazati svoju ranjivu stranu. Ako je otvoren za razgovor o njoj, imaš njegovo povjerenje.

"Uznemiren sam/ljut/zabrinut"

Ako muškarac dragovoljno priznaje da osjeća neke emocije koje nisu pozitivne, dovoljno je zaljubljen u tebe da ti pokaže ranjivost koju inače ne otkriva.

"Gdje si bila? Što radiš?"

Ako te pita gdje si ili što radiš, to znači da mu se sviđaš. Ne uhodi te (ako te stalno to provjerava, onda te uhodi), već ga zaista zanima kako si i kako si provela svoj dan. 

Možda te zanima... Najsretniji parovi nikada ne koriste ove fraze Psiha i seks

"Seksi si"

Naravno da je to možda rekao i drugim ženama, ali ako ti to kaže znači da želi vašu vezu dovesti na novu, fizičku razinu i da mu je stalo do tebe. Bez obzira je li inače romantičan ili ne, ova fraza uvijek funkcionira. 

 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock Ako primijeti što govoriš, kako se oblačiš ili kakva si osoba općenito, sigurno si ostavila traga u njegovom srcu

"Primijetio sam te..."

Ako je primijetio što radiš, govoriš, nosiš ili bilo što drugo, on obraća ozbiljnu pozornost na to tko si i kakva si osoba. Time ti želi dati do znanja da želi nešto više od prijateljstva.

"Nedostaješ mi"

Muškarci nikad ne vole govoriti šašave stvari poput ove, osim ako nisu superosjetljivi ili romantični tipovi.  Ako ti govori da mu nedostaješ čak i ako ste u toj novoj neizvjesnoj fazi vaše veze, sigurno si se urezala u njegovo srce. 

Možda te zanima... 5 znakova da tvoj partner gubi interes za vezu Psiha i seks

"Uz tebe sam"

Ako ti kaže da će biti uz tebe i da s njim možeš uvijek razgovarati o bilo čemu, to znači da mu je stalo do tebe. Rado će te poslušati jer želi biti dio tvog života i neće dopustiti da se sama nosiš s problemima.

Ima nadimak za tebe

Ako ti je dao neki nadimak i korsiti ga češće nego tvoje ime, želi ti dati do znanja da želi da budeš njegova. Čak može korisiti i tvoje prezime kao dio nadimka ili te sarkastično zadirkivati kako bi ti pokazao da mu je stalo do tebe.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.