Psiha i seks Moje emocije 13. srpnja 2017.

10 celebrityja koji su odlučili da neće postati roditelji

Foto: shutterstock Aniston je otkrila svoju omiljenu kardio tjelovježbu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Odrastajući, mnogima su odgojem nametnute određene norme - obvezan odlazak u školu, sklapanje braka i osnivanje obitelji - upravo tim redoslijedom. No, to ne mora biti tako.

Tijekom godina društvo se promijenilo i danas više nije neuobičajeno objaviti da nećeš imati djecu. Sljedećih 10 celebrityja upravo je to učinilo:

1. Oprah Winfrey

Poznata je činjenica da Oprah nema djecu i da nije udana. U ljubavnoj je vezi s Stedmanom Grahamom od 1986. godine. Oprah smatra: "Da imam djecu zasigurno bi me mrzila. Završili bi u nekom talk showu u kojem pričaju o meni jer nešto u mom životu jednostavno mora 'patiti', a to bi najvjerojatnije bila moja djeca."  

 

Graduation cake. Celebrating today in Providence. #Browngraduate. 2 more to go!

A post shared by Oprah (@oprah) on

2. Jennifer Aniston

Tijekom godina, o Jennifer Aniston pisalo se da je trudna, ali glasine nikada nisu potvrđene. Jennifer je bila "sita" zbog konstantne diskusije koja se provlačila kroz medije: "Mislim da nije pravedno. Možda dijete nije izašlo iz moje utrobe, ali to ne znači da nisam majka - životinjama, prijateljima i njihovoj djeci."

 

🌷🌷💞 • #jenniferaniston #jennifer #aniston

A post shared by Jennifer Aniston (@jennifer.aniston___) on

3. Chelsea Handler

Američka komičarka i glumica Chelsea Handler otkrila je kako ne želi djecu jer ih ne voli. Naravno, to je bila samo jedna od njenih šala, ali ne vidi se u ulozi majke jer je prezaposlena. Izjavila je: "Odlična sam ujna i ne želim imati dijete koje će odgajati dadilja."

 

Happy Sunday.

A post shared by Chelsea Handler (@chelseahandler) on

4. Jay Leno 

Jay Leno i njegova žena Mavis odlučili su da ne žele postati roditelji. Mavis tvrdi kako žene, kada postanu majke, postaju zarobljene. Istaknula je kako jedno vrijeme nije htjela postati niti majka, ali to se bilo promijenilo.

5. Ellen DeGeneres i Portia de Rossi

 

‪"Love is not 'if' or 'because'. Love is 'anyway' and 'even though' and 'in spite of'."‬

A post shared by Ellen & Portia (@ellenportiadegeneres) on

Homoseksualni par DeGeneres-Rossi bile su u braku od 2008. godine, a sad su pred razvodom. Dok su još bile sretne zajedno izjavile su da smatraju kako uistinu moraš željeti imati djecu da bi bio roditelj. Ellen se našalila: "Obožavamo biti u dječjem okruženju kada su okupana i sita, ali odlučile smo da ne želimo imati djecu. Previše stakla imamo u kući."

6. Betty White

Američka ikona Betty White odlučila je posvetiti se svojoj karijeri umjesto ulozi majke jer smatra da ne bi mogla obavljati oboje na dovoljno kvalitetnoj razini. Rekla je kako nikada nije osjećala krivnju.

 

Why am I in a wedding dress?Tune into @youngandhungryseries on Freeform tonight at 8pm to find out!

A post shared by Betty White (@bettymwhite) on

7. Cameron Diaz

Glumica Cameron Diaz shvaća koliko posla iziskuje majčinstvo i to je nikada nije privlačilo. Smatra da je velika odgovornost imati "druge živote" pored sebe. Dodala je: "Beba je svaki dan tu cijeli dan idućih 18 godina".

8. Rene Zellweger

I Zellweger priznaje kako njena ambicija nikada nije bila postati majkom. Objasnila je: "Živim dan po dan i ako se nešto dogodi, dobro se dogodilo". 

 

Oh my gosh😻❤️

A post shared by Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger) on

9. Dolly Parton

Pjevačica je odrasla sa 8 godina mlađim rođakom i shvatila da nije stvorena za majčinsku ulogu bez obzira što voli djecu i obožava provoditi vrijeme s nećacima. 

10. Kim Cattrall

 

Shhhh! Recovering in comfort. @rustleruss

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

Zvijezda serije "Seks i grad" osjetila je brojne pritiske društva, ali nije bila spremna postati majkom. Objasnila je kako se trudi ne slušati "što mora ili treba" raditi. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.