Native sadržaj Koliko me poznaješ? 04. listopada 2024.

Znamo gdje pronaći proizvode kojima ćete razmaziti svoje kućne ljubimce!

Foto: dm
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ljubimci su nam kao članovi obitelji i zaslužuju samo najbolje - od prehrane i zabave do zaštite od nametnika.

Vjerujemo da ćete se složiti da kućni ljubimci unose radost u naš svakodnevni život, bilo da je riječ o mački, psu, kuniću ili pak papigi. Njihovo veselo mahanje repom kada nas dočekuju na ulaznim vratima ili nježno maženje prije spavanja, mali su, ali dragocjeni trenuci zbog kojih ih smatramo vjernim životnim prijateljima i punopravnim članovima obitelji. Njihova bezuvjetna ljubav ne traži puno, no zaslužuju svu našu pažnju i brigu.

Ususret Međunarodnom danu zaštite životinja i kampanji „Kad se naše šape slože“, kojom šestu godinu zaredom podržava udruge koje brine o napuštenim i nezbrinutim životinjama, dm je pripremio bogatu ponudu proizvoda za vaše životinjske prijatelje, a za vas brojne pogodnosti pri njihovoj kupnji. U periodu od 1. do 31. listopada, uz aktivaciju eKupona u 'Moj dm' aplikaciji očekuje vas 10x više bodova pri kupnji proizvoda dm marke Dein Bestes, dok u petak, 4. listopada na Međunarodni dan zaštite životinja, dm sve kupce u kupnji hrane za kućne ljubimce na blagajni daruje proizvodom iznenađenja. No, tu nije kraj pogodnostima koje je dm pripremio do kraja listopada. Pri kupnji ukusnih poslastica i ostalih proizvoda iz ponude hrane za kućne ljubimce u vrijednosti iznad 20 eura, kupci do 31. listopada u prodavaonicama dm-a na dar dobivaju praktičnu PETS torbu za kupovinu. Kako bi vam svaki sljedeći shopping bio praktičniji, u nastavku donosimo nekoliko prijedloga proizvoda kojima možete napuniti PETS torbu, a istovremeno svoje ljubimce učiniti sitima, sretnima i zdravima.

Kada je u pitanju prehrana naših životinjskih prijatelja, biramo onu s najboljim omjerom cijene i kvalitete te raznolikom ponudom okusa. Svim ovim kriterijima udovoljava dm marka Dein Bestes, u čijoj se ponudi nalaze suha i mokra hrana te poslastice i proizvodi za higijenu ljubimaca koji ne sadrže šećer, arome niti konzervanse.

Ako tražite hranu koja će zasititi vašu mačku, a uz to doprinijeti njezinom zdravlju, preporučujemo Dein Bestes potpunu hranu za mačke s piletinom u umaku. Ova mokra mačja hrana obogaćena je taurinom koji potiče pravilan rad srca i poboljšava vid, a sadrži i biotin te inulin koji dlaku čine sjajnijom.

Ako je vaš četveronožni prijatelj ipak pas, vjerujemo da će ga odabir Dein Bestes suhe hrane za pse – piletina i aloe vera itekako razveseliti. Kombinacija svježe piletine, krumpira i aloe vere predstavlja pravu rapsodiju okusa, a uz to sadrži hranjive tvari koje će doprinijeti zdravlju zuba, krzna, želuca i crijeva vašeg psa.

Naravno, ne smijemo zaboraviti proizvode za dodatnu higijenu ljubimaca. Budući da psi nerijetko postaju nestrpljivi tijekom čišćenja zuba, biramo praktična rješenja poput Dein Bestes dopunske hrane za pse, štapića za njegu zuba (7 komada) koji održavaju higijenu pseće usne šupljine te su im istovremeno zanimacija kojom jačaju zubno meso, dok će Dein Bestes pijesak za mačke s aktivnim ugljenom i aloe verom, radi efikasnog otklanjanja neugodnih mirisa, odgovarati i onim najizbirljivijim macama.

Ovo su samo neki od proizvoda iz bogate dm ponude hrane za kućne ljubimce pri čijoj vas kupnji u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu do kraja listopada čekaju brojne pogodnosti. Više informacija potražite na internetskoj stranici dm.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.