Native sadržaj Zaštiti se... i uživaj na suncu 01. srpnja 2024.

Pružite koži zaštitu od sunca koju zaslužuje uz SUNDANCE proizvode!

Foto: Pexels
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Odgovorna zaštita od sunca započinje u najranijoj dobi, a prati nas cijeli život. Osim redovitog nanošenja zaštitnih krema, gelova i sprejeva, važno je i koje proizvode ćemo odabrati. Bilo da imate osjetljivu kožu ili tražite zaštitu koja ujedno i njeguje kožu, u SUNDANCE ponudi pronaći ćete sve!

Bilo da ste na bazenu ili moru, zaštita od sunca neizostavni je suputnik u torbi za plažu. Koliko je važno štititi kožu od sunca dok se zabavljamo u kupaćim korstimima svi već znaju, no ne treba kožu štititi samo dok smo na plaži - koži je potrebna zaštita svaki dan. Najosjetljiviji dio koji trebamo štitit je koža lica, posebno dijelove oko usana i očiju. Za najbolju zaštitu koja istovremeno čuva kožu od štetnog zračenja i njeguje ju, isprobajte sredstva za zaštitu od sunca dm marke SUNDANCE - koža će vam biti zahvalna!

Zaštita lica kao prvi korak do zdrave kože

Čak i kada nismo na ljetovanju nego smo na putu prema poslu ili se šetamo u obližnjem parku, lice je uvijek izloženo suncu pa ga je zato potrebno stalno i štititi. SUNDANCE MED Ultra Sensitiv fluid za sunčanje sa zaštitinim faktorom 50 idealan je za zaštitu vaše kože od sunca, osobito lica i dekoltea. Ne sadrži mirise i može poslužiti kao podloga za make-up, a ostavlja lagan osjećaj na koži. Formula SUNDANCE fluida je vodootporna i dermatološki testirana.

Usne zahtijevaju još pažljiviju njegu, a kako ne bi postale dehidrirane i suhe, SUNDANCE balzam za usne sa zaštitnim faktorom 30 daje im zaštitu od štetnih UVA i UVB zraka. Zahvaljujući formuli koja sadrži hidrokompleks s aloe verom, vitaminom E i uljem avokada, ovaj balzam s mirisom kokosa intenzivno njeguje vaše usne i osigurava ugodan te gladak osjećaj na usnama.

 | Author:

Čak i najosjetljivije usne obožavat će SUNDANCE Sensitive balzam za usne sa zaštitnim faktorom 50 koji nudi direktnu zaštitu. Intenzivna formula pruža pouzdanu njegu od iritacija zahvaljujući vitaminu E i ulju avokada. Formula ne sadrži mikroplastiku ni sintetske polimere topive u vodi. 

Najbolja zaštita za kožu kojom čuvamo i mora

Zaštita kože tijela nikada nije bila ugodnija sada kada postoji savršena tekstura za svakoga. Ako uživate u klasično dobroj kremi za sunčanje, ona je SUNDANCE mlijeko za sunčanje sa zaštitim faktorom 30 idealan odabir. Ovo hranjivo mlijeko pruža pouzdanu zaštitu od sunca i 24 satnu hidrataciju, a redovitom primjenom formula pomaže stanicama kože da se zaštite od nastanka enzima koji uzrokuju propadanje kolagena. Takvi enzimi nastaju uslijed izlaganja infracrvenom zračenju te tako SUNDANCE mlijeko sprječava prijevremeno nastajanje bora uzrokovanih izlaganjem suncu.

SUNDANCE Med Ultra Sensitiv sprej za sunčanje sa zaštitnim faktorom 50+ namijenjen je neosunčanoj i osjetljivoj koži i svima onima koji umjesto mlijeka više vole sprej. Vodootporna formula djeluje odmah nakon nanošenja, a zahvaljujući nježnoj formuli SUNDANCE Med Ultra Sensitiv sprej mogu koristiti osobe sklone Mallorca aknama, alergijama na sunce ili neurodermatitisu. 

 | Author:

Jedna od najlakših i najnovijih tekstura koje se mogu pronaći u SUNDANCE kolekciji su gel kreme. SUNDANCE Med Ultra Sensitiv gel-krema sa zaštitnim faktorom 30 pruža pouzdanu zaštitu od sunca, pogodna je za veoma osjetljivu kožu sklonu alergijama. Tekstura gel-kreme ne sadrži mirise, emulgatore i masnoće te djeluje odmah nakon nanošenja. Nezavisni institut je potvrdio: dokazana učinkovitost zaštitnog faktora nakon 40 minuta provedenih u vodi iznosi minimalno 50 %. 

Od balzama za usne do mlijeka za tijelo, proizvodi za zaštitu od sunčevog zračenja dm marke SUNDANCE proizvedeni su bez UV filtra oktinoksata i oksibenzona, što je u skladu sa Zakonom o havajskim grebenima i u svrhu zaštite koraljnih grebena i vodenog svijeta. Upravo zato su savršen odabir za zaštitu kože, ali i prirode. 

Cijeli SUNDANCE asortiman potražite u dm prodavaonicama, dm online shopu ili aplikaciji 'Moj dm'

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.