Native sadržaj Koliko me poznaješ? 14. listopada 2024.

Ovog listopada svojem ljubimcu osigurajte zalihu kvalitetnih poslastica, a sebi dodatne uštede u dm-u

Foto: Društvo za zaštitu životinja Rijeka
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Obraćanje pažnje na ono što jedemo nerijetko se ogleda i u želji da svojim kućnim ljubimcima osiguramo kvalitetnu hranu u kojoj je zastupljeno dovoljno proteina, ugljikohidrata, minerala i vitamina. Hrana je jedan od ključnih faktora koji, uz odgovornu brigu, ljubav i pažnju, doprinosi kvaliteti života kućnog ljubimca, a ponekad je upravo ona najvažnija za održavanje dobrog zdravlja malih ili onih malo većih životinjica koje nas s veseljem i ljubavlju dočekuju pred kućnim vratima.

Ovog listopada, u mjesecu kada se obilježava Međunarodni dan zaštite životinja te održava šesta po redu kampanja “Kad se naše šape slože”, dm je pripremio bogatu ponudu proizvoda kojima svoje kućne ljubimce možete nagraditi za svu ljubav i pažnju, a sebi omogućiti ostvarivanje višestrukih bodova i ostalih pogodnosti. Svi korisnici aplikacije ‘Moj dm’ od 1. do 31. listopada mogu aktivirati kupon za ostvarivanje 10x više bodova pri kupnji proizvoda za kućne ljubimce Dein Bestes, a uz to kupnjom hrane u svojoj omiljenoj prodavaonici dm-a za svoje životinjice u vrijednosti od 20 eura ili više, kupci dobivaju PETS torbu za kupovinu na dar. Listopad je idealno vrijeme da svom ljubimcu osigurate zalihu kvalitetne prehrane, a u nastavku se nalaze neki od proizvoda koji vas čekaju u najbližem dm-u i dm online shopu.

Ako, poput nas, brinete da proizvodi kojima hranite svojeg ljubimca sadrže bogate nutritivne vrijednosti, u ponudi marke Dein Bestes pronaći ćete sve što vam treba. dm-ova marka koja je tijekom godina postala sinonim za izvrstan omjer cijene i provjerene kvalitete, uz hranu i grickalice nudi razne dodatke poput opreme za čišćenje pijeska, tretmana protiv nametnika i igračaka za različite vrste kućnih ljubimaca uključujući mačke, pse, papige i zamorce.

Potraga za hranom koja će vašoj umiljatoj, ali izbirljivoj mački odgovarati, vjerojatno nije jednostavan zadatak, no sigurni smo da ćete joj uspjeti udovoljiti Dein Bestes potpunom hranom za mačke s govedinom i puretinom u umaku. Kombinacija govedine i puretine u ukusnom umaku osigurat će mačjem nepcu potpuni užitak, a hrana je istovremeno bogata vrijednim hranjivim tvarima poput taurina koji utječe na vid i pravilan rad srca.

Kao ponosan vlasnik ili vlasnica zamorčića zasigurno znate kako su oni jedna od rijetkih životinja koje ne mogu proizvesti vlastiti vitamin C, već ga moraju dobiti iz prehrane. Pri tome je važno odabrati onu kvalitetnu i raznoliku poput Dein Bestes hrane za zamorce- mješavina bez žitarica koja sadrži vitamin C te je obogaćena ukusnim povrćem, voćem te cvjetovima nevena i kukuruza.

Ne zaboravimo da naši ljubimci vole poslastice baš kao i mi, a one mogu biti i odlična motivacija tijekom treninga ili šetnje. Vjerujemo da će nutritivno bogata, a lako probavljiva poslastica u obliku Dein Bestes dopunske hrane za pse- mini miks kobasica, šunka i jetrena pašteta itekako doprinijeti poslušnosti vašeg psa tijekom dugih jesenskih šetnji.

Ovo su samo neki od proizvoda iz bogate ponude hrane za kućne ljubimce pri čijoj kupnji u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu do kraja listopada možete ostvariti dodatne uštede. Više informacija potražite na internetskoj stranici dm.hr.
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.