Native sadržaj Boost za imunitet 15. siječnja 2024.

Osvojite paket proizvoda koji će vam pomoći u izgradnji imuniteta i borbi protiv prehlade i gripe!

Powered by:

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nagradni natječaj odlična je prilika da osvojite proizvode koji će ojačati vaš imunitet i s kojima će vas sezona gripe i prehlade manje brinuti.

Nedavno su temperature pale ispod nule, a zajedno s prvim hladnim danima primjećujemo porast slučajeva prehlada i gripe u našem okruženju. Imunitet igra ključnu ulogu u borbi protiv ovih zimskih izazova, a baš zbog toga vam pružamo priliku da ga ojačate i lakše dočekate toplije dane. Osim pravilne prehrane i unošenja dovoljne količine tekućine, dodaci prehrani mogu biti izvrsna potpora vašem imunosnom sustavu. U suradnji s Dietpharmom, predstavljamo vam poklon paket s odabranim dodacima prehrani koji će pridonijeti jačanju imuniteta.

 | Author: pr Foto: pr

Floradix tonik, 250ml

Floradix je već drugi niz godina lider u kategoriji željeza u dodatcima prehranim na hrvatskom tržištu. Osjećate li se umorno i iscrpljeno, ovaj proizvod je za vas. Željezo doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i hemoglobina. Vrlo bitna stavka kod odabira željeza je njegov oblik – željezo se u trovalentnom obliku, kojeg obično unosimo i nalazimo u dodatcima, ne može apsorbirati već se prvo mora reducirati u dvovalentni oblik, u fero-željezo. Floradix sadrži feroglukonat, koji se lako apsoribira. Vitamin C u sastavu dodatno pomaže apsorpciju željeza. Floradix je i potpuno prirodni proizvod, bez konzervansa, alkohola, umjetnih boja i aroma.

 | Author: pr Foto: pr

Magnezij Citrat 375, šumeće tablete a20

Magnezij je potreban za aktivnost oko 300 različitih enzima u našem organizmu te je zato dodatak kojeg koristimo tijekom cijele godine. Pri odabiru pravog magnezija za vas također je bitno je obratiti pozornost na oblik. Magnezijev citrat organski je oblik magnezija koji se lako apsorbira. Magnezij Citrat 375 šumeće tablete namijenjene su svima koji osjećaju umor i iscrpljenost, nedostatak energije, fizički aktivnima, ali i za održavanje zdravlja mišića i živčanog sustava. Ove šumeće tablete ugodnog su okusa limuna bez taloga, a jedna tableta sadrži 100 % preporučenog dnevnog unosa magnezija.

 | Author: Dietpharm Foto: Dietpharm

Centravit Energy, tablete a50

Dietpharm Centravit Energy pravi je multi-vitaminsko mineralni superjunak. Kombinacija 23 vitamina i minerala pomno uravnoteženih količina u sastavu Centravita probudit će vaš organizam. Riboflavin (vitamin B2), niacin, pantotenska kiselina, vitamin B6, folat (folna kiselina), vitamin B12,  vitamin C, željezo i magnezij doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Uz to, tiamin (vitamin B1), biotin, bakar, mangan i jod doprinose normalnom metabolizmu.

 | Author: Dietpharm Foto: Dietpharm

Imuno C D Forte, šumeće tablete a20

Vitamin C, vitamin D i cink provjereni su trio za zdrav imunitet! Imuno C D Forte ističe se visokim dozama ova dva vitamina i minerala. Dodatno, Vitamin C smanjuje umor i iscrpljenost, a cink doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Proizvod je ugodnog okusa naranče i zasigurno vaš favorit za imunitet.  

 | Author: Dietpharm Foto: Dietpharm

Pravila nagradnog natječaja

Uključite se u nagradni natječaj

Ako se i vi svake sezone brinete oko svog imuniteta, ovo je odlična prilika za vas. Uključite se u naš nagradni natječaj i u obrascu napišite nam zašto baš vi trebate osvojiti ovu nagradu. Vremena imate do 19. sječnja u 16 sati nakon čega biramo dobitnika s najkreativnijim odgovorom. 

Ne dozvolite da vas zima uhvati nespremne! Ojačajte svoj imunitet i osigurajte si udobnu i zdravu zimsku sezonu uz poklon paket Dietpharm proizvoda. Prijavite se danas i krenite u borbu protiv prehlade i gripe. Sretno!

 

Fill out my online form.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.