Ljepota i relax 13. svibnja 2014.

Vitamini za ljepšu kosu, kožu i nokte

Mivi-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Umorna koža, lomljivi nokti i kosa bez sjaja vidljivi su znakovi lošeg zdravstvenog stanja našeg organizma. Najčešći uzroci su nedostatak nužnih hranjivih tvari u lošoj i neuravnoteženoj prehrani, stres, bolesti, trudnoća i pušenje. Kako bi postigli zdravlje, ljepotu i sjaj kože, kose i noktiju potrebna im je njega iznutra

Koža kosa i nokti ogledalo su općeg stanja organizma

MiVita koža kosa nokti je visokokvalitetan farmaceutski proizvod koji sadrži vitamine i minerale zaslužne za zdrav i njegovan izgled. Proizvod MiVita koža kosa nokti jedinstven je po svom sastavu jer sadrži 18 visoko doziranih djelatnih komponenti u jednoj kapsuli koje u potpunosti osiguravaju dnevne potrebe.

To su prirodni, dokazano učinkoviti i visoko iskoristivi oblici nutrijenata važni za zdrav i njegovan izgled:

  • Vitamini B kompleks, C, E i beta karoten
  • Cink, željezo, bakar, mangan, selen i jod
  • MSM kompleks bogat sumporom

Djeluje iznutra

Proizvod MiVita - koža, kosa, nokti osigurava:

  • Zdravu i blistavu kožu - Vitamini B2, B3, C, beta karoten, te jod i cink doprinose održavanju normalne kože. Visoka doza beta karotena je zaslužna za kvalitetnu pripremu kože za sunce!
  • Čvrstu i sjajnu kosu - Biotin, selen i cink doprinose održavanju normalne kose. Bakar doprinosi normalnoj pigmentaciji kose.
  • Lijepe i nelomljive nokte - Biotin, selen i cink doprinose održavanju zdravih noktiju.
  • 30 dnevni program za zdravlje i ljepotu

Najbolju njegu iznutra za tvoju kožu, kosu i nokte osiguraj 30 dnevnim programom za zdravlje i ljepotu. Jedna kapsula na dan je doza koja osigurava sve vitamine, mikro i makroelemente potrebne za zdravlje i ljepotu kože, kose i noktiju. 30 dana je potrebno za potpunu njegu iznutra.

Za njegu iznutra koristi MiVita koža, kosa, nokti. Proizvod MiVita koža kosa nokti potraži u svim ljekarnama.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.