Vrganji s tjesteninom - ručak u duhu sezone
Gljive su izvrsne u rižotima, omletima, palačinkama, umacima i juhama. Možeš ih pohati i puniti, a nezamjenjiv su sasto…
Gljive su izvrsne u rižotima, omletima, palačinkama, umacima i juhama. Možeš ih pohati i puniti, a nezamjenjiv su sasto…
Pirjaj luk, dodaj 350 g narezanih šampinjona i 250 g vrganja. Posoli, popapri i pirjaj dok gljive ne omekšaju. Zalij vo…
Svježe gljive nareži na krupnije komade. U dubljoj tavi na zagrijanom ulju peci gljive dvije minute. Dodaj zgnječeni če…
Ako želiš blagdanski stol bez namirnica životinjskog podrijetla dobar izbor je fritaja s vrganjima koji je osmislila Že…
Guštaj u ukusnim jesenskim plodovima pripremljenima na originalan način! Saznaj kako napraviti savršene njoke od krumpi…
Osim što su bogate bjelančevinama, gljive su dobar izvor prehrambenih vlakana koja ometaju apsorpciju masti i pomažu pr…
Stručni žiri portala zdravakrava.hr i gastro.hr izabrao je 1. recept tjedna! Tamara Novaković iz Karlovca nam je poslal…